Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Op 30 maart is onze open trap gerenoveerd en we zijn zeer tevreden. Netjes en vakkundig gedaan! Super blij met het resultaat

Valorada con 2 estrellas sobre 5

In mei werd na 6 maanden wachten de traprenovatie uitgevoerd. Binnen 1 dag moesten op vier plekken de onderste platen worden ondersteund omdat ze gingen doorhangen, 1 onderplaat was gescheurd en te kr... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prostairs heeft bij ons twee open trappen werkelijk schitterend gerenoveerd. Alles is exact op maat gemaakt en er is geen onvolkomenheid te vinden. De monteur was echt heel vriendelijk en heeft op som... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De firma kwam thuis de situatie opnemen en zij hadden de benodigde 'stalen' bij zich. In overleg konden wij in alle rust een keuze maken. Tussendoor nog contact gehad over wat kleine zaken; deze co... Ver más

Información sobre la empresa

1. Carpintero
  2. Tienda de artículos para el hogar
  3. Proveedor de suelos de madera y laminados

Escrito por la empresa

ProStairs is gespecialiseerd in het renoveren van trappen, d.w.z. Wij voorzien uw trap doorgaans in één dat van een geheel nieuwe Look. Dit kan als enige in Nederland met de grootste collectie materialen en decors. Waar onze concurrenten enkel met Hout of Eiken werken kunt u bij ons ook terecht voor écht Runderleer, handgesmeerd Beton, PaintWood, HPL, PVC, geweven PVC, Sense Touch en Jakarta.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Weggegooid geld!

Maanden van te voren een afspraak gemaakt om twee trappen te laten leggen. Binnen een dag zou alles af zijn. Op de dag dat de monteur komt, vertelt hij twee dagen nodig te hebben, waardoor ik de afspraken van de volgende dag heb moeten afbellen. Amper een uur later vertelt hij dat hij zelf de volgende dag niet meer kan komen door een ziek kind. Kan gebeuren natuurlijk, maar vanuit kantoor volgt er vervolgens helemaal geen oplossing. Ik heb geen flauw idee wanneer ze het werk nu gaan komen afmaken en hoelang de stuclopers en afdekking thuis moet blijven liggen zo. Restanten zijn zo achtergelaten in de tuin en niet eens meegenomen, geen flauw idee wat ik daarmee aan moet. Al met al vind ik het geen fijne manier van werken en zeker niet professioneel. Het klungelt een beetje aan en jij moet je zien aan te passen.

Update: een maand verder. De profielen zijn slecht gelegd. Het kitwerk is belabberd. Lijmresten overal. Schilderwerk is beschadigd. Als je ze erop aanspreekt, zeggen ze dat je accepteert in de algemene voorwaarden dat je schilderwerk beschadigd kan raken. Voor de profielen willen ze geen gepaste oplossing vinden. En als je geïrriteerd raakt omdat je voor de zoveelste keer je huis openstelt voor mensen die niet eens vriendelijk zijn, krijg je terug dat je het bij jezelf moet zoeken. Ik heb enorme spijt van dit bedrijf. Het is geen 7000 euro trap en het bedrijf vind ik alles behalve professioneel.

23 de marzo de 2026

Prachtige trap gekregen!!!!

Een prachtige trap gekregen die door een echte vakman is gemonteerd.
Zeer vakkundige monteur die de tijd neemt om echte kwaliteit te leveren.
Wij zijn super blij met onze nieuwe trap.

4 de agosto de 2025

Vab bestelling t/m uitvoering

Tussendoor nog contact gehad over wat kleine zaken; deze contacten verliepen prettig.
Op de dag van de uitvoering waren ze keurig op tijd, monteur was uiterst vriendelijk. Er werd keurig gewerkt en na afloop alles netjes opgeleverd.
Voor vertrek nam de monteur nog de nodige tijd om het een en ander uit te leggen over de uitvoering, onderhoud e.d.

1 de julio de 2025

Mooie trap top service!

Wij hebben hele goede ervaring met pristairs. Mede omdat ze heel snel op bezichtiging konden komen. Bij het bezoek aan huis hadden we een zeer vriendelijk en prettige gesprek met de jongeman. We zouden eerst voor 1 trap gaan maar omdat we een goede deal aangeboden kregen en het gesprek prettig verliep, zijn we uiteindelijk voor 2 trappen gegaan. Service is erg goed het is een familiebedrijf en de lijntjes zijn kort en snel. Mooie houten traprenovatie hebben wij gekregen van ze! Zeer betrouwbaar en goede kwaliteit.

2 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij zijn ontzettend blij met het werk…

Wij zijn ontzettend blij met het werk van Pro Stair Traprenovatie. Vanaf het eerste contact verliep alles soepel. De communicatie was duidelijk, de afspraken werden nagekomen en het resultaat is echt prachtig. Onze oude trap is omgetoverd tot een moderne blikvanger in huis. De monteurs werkten netjes, snel en lieten alles schoon achter. Je merkt dat ze vakwerk leveren en oog hebben voor detail. Zeker een bedrijf dat we aanraden aan vrienden en familie!”

24 de mayo de 2025

prettige partij

duidelijke informatie, komen afspraken na, wordt erg netjes gewerkt. Goede prijs-kwaliteit verhouding

7 de mayo de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede firma met uitstekende vakmensen…

Goede firma met uitstekende vakmensen die bij ons twee verschillende trappen hebben bekleed. In de aanloop tot het uitvoeren van de werkzaamheden waren de nodige problemen veroorzaakt door een inmiddels ex-medewerker en dit is allemaal netjes opgelost.

11 de abril de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hallo beste Frank

Hallo beste Frank,
Wij winden de renovatie van onze trap werkelijk mooie in een dag knap hoor
Wij zeggen het voort bedankt
Gr Suzanne en Ron

24 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Van begin tot eind... Top!

Van verkoop tot montage is alles gewoon top gegaan. We werden op de hoogte gehouden en vooraf duidelijk een afspraak gemaakt wanneer de montage ging plaatsvinden. Naderhand nog een telefoontje of we tevreden waren. Daar hou ik van! Ik kan Prostairs echt aanraden.

12 de febrero de 2025

Goed gedaan

Snelle reactie op de aanvraag offerte.
Goed advies.
Keurig gelegd, vriendelijk personeel.
Complimenten voor Jan Willem, John en Jesse!

13 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ontzettend snelle zorgvuldige service.

Ontzettend snelle zorgvuldige service.
Erg meedenkend in onze wensen en goed advies.
Met 2 maanden werd de trap al gemonteerd na tekenen offerte, erg rap.
Monteur heeft zorgvuldig gewerkt en alles weer netjes opgeruimd. Wij zijn meer dan tevreden en raden Prostairs zeker aan !

13 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blij met onze nieuwe trap!

Na het opvragen van informatie werd er al snel contact met ons opgenomen en is er iemand langsgekomen om de mogelijkheden en werkwijze uit te leggen. We hebben meteen afspraken gemaakt en deze zijn vervolgens goed uitgevoerd op de afgesproken termijn. Er is op de juiste momenten contact geweest (telefonisch/mail). De monteur heeft de eiken treden met verlichting goed en snel gelegd. Alle afval is door hem keurig opgeruimd. Wij zijn tot op heden zeer tevreden!

10 de febrero de 2025

Trap als nieuw…

Op 22 januari heb ik onze trap laten bekleden met eiken overzettrede met antislipstrip. De trap ziet er weer schitterend uit en de monteur heeft het perfect gemonteerd en de rommel (zaagsel en overgebleven stukken) netjes opgeruimd. Ik kan Prostairs aan iedereen aanbevelen. Topbedrijf.

22 de enero de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.