Proteincompany.no Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Atter en gang leverer Proteincompany.no varene som jeg hadde bestilt og betalt. Opplevelsen beskriver jeg som følger: 100% pålitelig både på beskrivelse av produktet, resultat, emballasje, konkurre... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har hatt en super opplevelse med Proteincompany.no! De tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser, og jeg har alltid fått varene raskt levert. Kundeservicen deres er også helt to... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kjøpte betakaroten 50mg (pga soleksem), her på proteincompany. Varen kom rask, og levde virkelig opp til forventningene. Har bestillt en ny pakke, da jeg også opplever en mye mer holdbar brunfarge, i... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Produktet var rask, men sporing var håpløst. Det sto den er levert på fredag til hjemme adr mitt kl 17.07. Men den var ikke der. Så for eg sms på søndag at pakken ligger i instabox. Fristen var bare 2... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de fitness y nutrición

Escrito por la empresa

Proteincompanys visjon er å være et ledende selskap spesialisert på kosttilskudd samt trenings- og helseprodukter. Vi ønsker å gjøre det enkelt for våre kunder å leve et aktivt og sunt liv ved å tilby en enkel, rask og ansvarlig måte å handle på. Kundetilfredshet er vårt primære mål her hos Proteincompany.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

31 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Rask levering

Rask levering, god service!!! Veldig fornøyd.

23 de julio de 2025

Respuesta de Proteincompany.no

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 💜
Så godt å høre at leveringen var rask og at du er fornøyd med servicen 😍

Vi håper du fortsetter å finne favorittproduktene dine hos oss 💪✨
Ha en super dag! 🌸

Valorada con 3 estrellas sobre 5

The packing tok longer than usually

The packing tok longer than usually. But the products are very nice.

30 de septiembre de 2025

Respuesta de Proteincompany.no

Thank you for your feedback! 💜
We’re glad to hear that you’re happy with the products 😍

We apologize that the packing took longer than usual — sometimes delays happen, but we’re always working to improve and make sure orders reach you as quickly as possible 💪✨

We hope you continue to enjoy your items! 🌸

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Took more than one week just to send…

Took more than one week just to send the order

30 de septiembre de 2025

Hi Pedro

Thank you for your feedback. We’re really sorry that your order took longer than expected to be sent — we completely understand how frustrating that can be. 🙏

Sometimes delays happen due to factors outside of our direct control, but we’re always working to improve our processes so orders reach our customers as quickly as possible.

If you have any questions or need assistance, please don’t hesitate to reach out to our customer service team — we’re happy to help! 🌸

Rask og effektiv leveranse

Rask og effektiv leveranse. Tusen takk.

28 de septiembre de 2025

Respuesta de Proteincompany.no

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 🙏💪
Så bra å høre at leveransen var rask og effektiv 🚚✨
Vi setter stor pris på deg! 😄🧡

BARDZO ZADOWOLONY

Bardzo zadowolony.

Dziękujemy bardzo! 🙏💪
Cieszymy się, że jesteś zadowolony! 😄🧡
Zapraszamy ponownie! 🚀✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig bra sted å handle supplements fra!

anbefaler det sterkt

7 de octubre de 2025

Respuesta de Proteincompany.no

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! 🧡💪
Så gøy å høre at du er fornøyd — vi setter stor pris på anbefalingen! 🙏✨
Velkommen tilbake snart! 😄🧡

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Good packing , on time delivery

Good packing , good price , on time delivery

Thanks a lot! 🙏💪
So glad to hear you liked the packing, price, and on-time delivery 🚚📦✨
Appreciate your support — you’re awesome! 😄🔥

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Good deal

The fast delivery and the good price

Respuesta de Proteincompany.no

Thank you so much for your great review! 🙏💪
Awesome to hear you’re happy with both the price and fast delivery 🚀✨
We can’t wait to have you back soon! 😄

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Rask levering

Rask levering, men proteinbarer kunne vært bedre

Respuesta de Proteincompany.no

Tusen takk for tilbakemeldingen din! Vi er glade for å høre at leveringen gikk raskt 🚚✨ Når det gjelder proteinbarene, setter vi pris på ærlig feedback – det hjelper oss å bli bedre og utvikle sortimentet vårt. Håper du finner andre favoritter hos oss, og vi vil gjerne tipse deg neste gang du handler 💪😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg liker denne siden veldig godt

Jeg liker denne siden veldig godt. Rask levering og et stort utvalg av produkter av god kvalitet til en god pris.

20 de agosto de 2025

Respuesta de Proteincompany.no

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 🙏💙
Så godt å høre at du liker siden vår, utvalget og leveringen. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din – det motiverer oss til å fortsette å gi best mulig service og kvalitet. 🚀✨

Vi ser frem til å hjelpe deg igjen snart! 💪

Raskt levert

Enkel bestilling, raskt levert og gode produkter til en bra pris.

5 de agosto de 2025

Respuesta de Proteincompany.no

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! 🙏💙
Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både bestilling, levering og produktene. Vi jobber hele tiden for å gjøre det så enkelt og raskt som mulig for kundene våre, og da er det ekstra motiverende å få slike tilbakemeldinger. 🚀

Vi gleder oss til å kunne hjelpe deg igjen neste gang! 💪✨

Sinnsykt godt 🤩

9 de agosto de 2025

Respuesta de Proteincompany.no

Så hyggelig å høre at du synes det var sinnsykt godt – det varmer virkelig å lese! 💙 Vi jobber alltid for å levere produkter som både smaker godt og holder høy kvalitet.

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din – vi håper å friste deg igjen snart! 😄

Anbefales!!

Atter en gang leverer Proteincompany.no varene som jeg hadde bestilt og betalt.
Opplevelsen beskriver jeg som følger: 100% pålitelig både på beskrivelse av produktet, resultat, emballasje, konkurrerende på pris. Produktet har etter årevis bruk, aldri skuffet meg på noen slags måte.
Tipp topp tommel opp!!👍

30 de mayo de 2025

Respuesta de Proteincompany.no

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! 🙏
Så hyggelig å høre at du er fornøyd gang på gang – det setter vi stor pris på 💙
Vi gleder oss allerede til å sende din neste bestilling! 👍😊

rask levering

rask levering, bra produkt!

Respuesta de Proteincompany.no

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! 🙏😊
Så godt å høre at både leveringen gikk raskt og at du er fornøyd med produktet – det er akkurat den opplevelsen vi ønsker å gi våre kunder 💛

Velkommen tilbake når du trenger å fylle på igjen! 📦💪

Fast delivery

Fast delivery. Everything as in pictures.

Respuesta de Proteincompany.no

Thank you so much for your review! 🚚✨
We’re happy to hear that your order arrived quickly and that everything matched the pictures – just the way it should be! 🙌

Hope to see you back soon! 💚

Leverte kjapt og greit

Leverte kjapt og greit. Fikk det jeg bestilte innen rimelig tid.

Respuesta de Proteincompany.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 🙌📦
Vi er glade for å høre at alt kom frem som det skulle og innen rimelig tid – akkurat slik det skal være! 🚀

Håper du blir fornøyd med produktene, og du er alltid velkommen tilbake 💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smaken på denne var helt forferdelig

Egg i pulverform naturell! Smaken på denne var helt forferdelig, Jeg har lest på innhold og ser at det er blandet inn eggeplomme og noe glukose sirup og sukker. Dette må være det verste jeg noen ganger har kjøpt av proteintilskudd. Den går nok rett i søpla her!!!

Meget god oppfølging og løsning når jeg kjøpte et produkt som jeg ikke likte smaken på. Jeg ble tilbudt nytt produkt eller pengene tilbake 🤩

16 de junio de 2025

Respuesta de Proteincompany.no

Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse, selv om det er trist å høre at produktet ikke levde opp til forventningene dine 😔 Vi forstår at smak och innhold er viktig – og det er helt greit at dette ikke var noe for deg.

Vår Egg Protein Naturell inneholder både eggehvite, eggeplomme og en liten mengde glukosesirup for konsistens og løselighet, men vi forstår at det ikke faller i alles smak.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din, og vi vil gjerne hjelpe deg videre – ta gjerne kontakt med vår kundeservice 💬💚 Så ser vi nærmere på saken og ser om vi kan finne en bedre løsning for deg!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gir en frisk og god smak på vannet

Gir en frisk og god smak på vannet. Fikk iallefall meg til å drikke mer vann enn før

29 de mayo de 2025

Respuesta de Proteincompany.no

Så bra å høre! 😄 Vi er glade for at smaken gjør det lettere å få i seg mer vann, akkurat sånn det skal være 💧 Takk for tilbakemeldingen!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.