Beställde en ny fjärrkontroll till min TV, beställning och betalprocessen var väldigt smidig. När jag väl hade fått fjärrkontrollen visade det sig vara en defekt kontroll. Kontaktade supporterteamet s... Ver más
Beställde en klocka till min dotter i julklapp. Klockan levererades hem till mig i utsatt tid. Det saknades en skruv till simkortsluckan (kanske var jag som tappade bort den) Kontaktade supporten... Ver más
La empresa ha respondido
Jag försökte först recensera produkten på webbplatsen men det visade sig vara omöjligt, så man undrar vem som skrivit recensionerna på produktsidan!?! Ta recensionerna med en stor nypa salt! 1.... Ver más
La empresa ha respondido
- Tienda de baratijas
- Tienda de accesorios para teléfonos celulares
- Tienda de salud y belleza
- Tienda de hobbies
- Tienda de suministros de cocina
- Mayorista de bisutería
Escrito por la empresa
Hos oss hittar du ett brett sortiment av billiga prylar och smarta lösningar för vardagen. Vi erbjuder allt inom mobil och teknik, produkter för husdjur, trädgårdstillbehör och saker som boostar din hälsa. Oavsett vad du behöver kan du lita på att få prisvärda och praktiska alternativ med gratis leverans hos Prylify.se!
Fältmätargatan 11, 721 35, Västerås, Suecia
- info@prylify.se
- prylify.se
Ha contestado el 95% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Ingen nytta dyra och bara blås konto
Ingen nytta dyra och bara blås konto. Handla inte hos dem deras produkter är en scam .

Respuesta de Prylify.se
Jag har returnerar och fortfarande inte…
Jag har returnerar och fortfarande inte fått svar. Tycker inte det är bra kommunikationer och kände inte alls lyssnad på

Respuesta de Prylify.se
Dåligt och lurigt beskrivning av produkten
Dåligt och lurigt beskrivning av produkten. Om man returnerar så skulle minst halva kostnaden försvinna och man bara förlorar.
Rekommenderas inte alls
Snabb expediering av min order.
Snabb expediering av min order.
Betalningsalternativ. Lätt att även betala fakturan.
Den klarar knappt 2dagar trots att den…
Den klarar knappt 2dagar trots att den ska ha batteri tid i upp till 7dagar. Annars är det en fin klocka.

Köpte Xpreen Laser Pen!
Köpte Xpreen Laser Pen och fläcken som jag hade i 10-15 år försvann efter 2-3 minuter! Grymma produkter och bra frakt och betalalternativ.
Snabbt o smidigt.
Lång leveranstid och katastrof kvalite
Riktigt dåligt av dom, först så står det att frakten tar 2-3 arbets dagar. Det tog 16 dagar för en ps4 kontroll att komma! Men när den väl kom så var kvaliteten jäklig dålig. Man kan se direkt att det är en förfalskning. Orginal knappar finns ej (ps4 loggan finns ej på mitt knappen), den väger ingeting och knapparna är jätte sega. Sedan går jag in för att spela med min vän. Då klagar han på att min mick prasslar, då testar jag två andra headset men ändån så prasslar det. Beställ absolut inte härifrån!! Barn som äger detta dropshipping företag.

FÅTT MAIL MED RABATTKOD som ej fungerar
Hittar ingen info om att varan har nedsatt pris (procentsats), ändå går det inte att få rabatt pga ATT VARAN ÄR NEDSATT.

Lätt att beställa
Beställde undervattenslampor till min…
Beställde undervattenslampor till min badtunna, det stod 2-3 arbetsdagar nu har det gått snart 3 veckor och fortfarande inga lampor... bluffföretag?
Dom ber mig sedan maila dom och dom svarar inte, beställ verkligen inte från detta bluff&båg företag

Respuesta de Prylify.se
Dåligt köp pågrund av felaktig beskrivning av produkten på webbsidan
Köpte en Android tv box MXQ PRO 4K 5G som enligt beskrivningen var Android version 10 men den boxen som kom i paketet är en mycket äldre version och är inte kompatibel med you tube och netflix riktigt dåligt att använda felaktig information i annonsen

Respuesta de Prylify.se
Ni kan kontrollera att jag har betalat…
Ni kan kontrollera att jag har betalat in 149sek den 25/02.men fick ingen
leverans.så den sista beställning
Kostar också 149 kronor., Kolla upp
det.
Mvh Jan Gudmundsen Lilla torg 4
34243 Ljungby Tel 0730971321

Respuesta de Prylify.se
Fick inte min vara jag betalt...
Fick inte min vara jag betalt.... Sen går det inte att få tag på dom🤮

Snabbt och enkelt 👍
Más información sobre otros tipos de reseñas.