PsiBufet Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mój pies był wielkim niejadkiem, słowo był jest tu kluczowe bo teraz nie dość ze wylizuje wręcz miskę do cna to potrafi sam się o nią dopominać co wcześniej nie miało miejsca. Jedynie smak ryby mu nie... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jedzenie jest bardzo dobrej jakości, znika z miski błyskawicznie, przesyłka bardzo szybka, ale i tak zawsze kilka porcji jest już częściowo rozmrożonych, na szczęście to nie problem, po prostu trafiaj... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ogolenie jestem zadowolona, psiakowi jedzonko bardzo smakuje. Wręcz sam się dopomina, że czas na jedzenie. Paczka zapakowana ładnie i starannie, jednak mam jedno zastrzeżenie, a może bardziej sugesti... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Glorcia jest zachwycona aromatycznymi posiłkami , zjada wszystko odkąd psi bufet jest z nami czyli od 3 miesięcy. Spróbowaliśmy z polecenia znajomej zamówić paczkę startową, co okazało się str... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de alimentos para animales
  2. Comida a domicilio
  3. Tienda de animales
  4. Tienda de suministros para mascotas

Escrito por la empresa

Świeże jedzenie dla psów, gotowane jak w domu, idealnie dopasowane i dostarczane prosto pod drzwi.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

1038 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Posiłki są urozmaicone i zawierają…

Posiłki są urozmaicone i zawierają dodatki, które wspomagają kondycję i zdrowie psa, takie jak owoce, warzywa i zioła. Lilou zawsze z niecierpliwością czeka na podanie miski. Również dla mnie przyjemny zapach zawartości saszetki jest łatwy do zaakceptowania. Paczki przyjeżdżają wcześnie rano, co zwłaszcza latem, chroni je przed rozmrożeniem i obniżeniem jakości zawartości.

21 de julio de 2026

Dziękujemy za opinię.

Cieszymy się, że nasze posiłki smakują Lilou, a Ty jesteś zadowolona z jakości dostaw paczek 💛

Bardzo dobre jedzenie

Bardzo dobre jedzenie , które Diuna pochłania w sekundę

29 de septiembre de 2025

Cieszymy się, że Twój psiak pokochał nasze jedzenie 💛

My dog loves the foods

My dog loves the foods, and it is packed well, very thoughtful.

29 de julio de 2026

Thanks for a review!

We're very glad that your dog loves our food 💛

Regards,

PsiBufet Team 🐾

Jedzonko pyszne

Jedzonko pyszne, pachnące. Aczkolwiek wolałam je w poprzednim opakowaniu bo teraz słabo widzę napis czy to kurczak czy np wołowina. Raz jedzonko przyszło w połowie rozmrożone😒 Zalecam rozwożenia od północy do 04.00 rana. Jeśli mamy upały powyżej 30st.C

16 de junio de 2026

Bardzo dziękujemy za opinię 💛

W naszej ofercie mamy do wyboru podstawowego kuriera DPD, dostępnego na terenie całej Polski oraz kuriera cateringowego firmy Goodspeed w wybranych miastach w Polsce.

Niestety nie możemy się odnieść do Twojej sytuacji. Będziemy bardzo wdzięczni za bezpośredni kontakt z nami na adres: kontakt@psibufet.pl ✉️, abyśmy mogli sprawdzić, czy jesteś w jego zasięgu!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Agresywna subskrypcja i problem z usunięciem karty – zdecydowanie odradzam

Zdecydowanie odradzam korzystanie z usług PsiBufet.pl ze względu na stosowane przez firmę agresywne praktyki subskrypcyjne.
Moje pierwsze zamówienie zostało złożone podczas lokalnego festynu. Wyraźnie zaznaczyłam wtedy, że chcę kupić jedynie jednorazową paczkę próbną i nie wyrażam zgody na podpinanie karty ani uruchamianie jakiejkolwiek subskrypcji. Zgodziłam się wyłącznie na opłatę przez terminal.
Jak się później okazało, moja karta została zapisana w systemie. Co więcej, po zalogowaniu się na konto wielokrotnie ręcznie anulowałam subskrypcję. Mimo to po pewnym czasie profil samoczynnie wracał do statusu aktywnego. O tym, że usługa nadal działa, dowiedziałam się dopiero w momencie otrzymania informacji o wysyłce kolejnej, całkowicie niechcianej paczki.
Ze względu na zaistniałą sytuację musiałam zabezpieczyć środki na karcie. Sprawa została skonsultowana z prawnikiem i rozważamy jej zgłoszenie do UOKiK.
Współpraca z tą firmą okazała się wyjątkowo frustrująca. Ostrzegam wszystkich przed podawaniem danych karty i przestrzegam przed meandrami ich systemu subskrypcyjnego.

Dziękujemy za opinię.

Działamy wyłącznie na zasadach subskrypcji, co oznacza, że zamówienia realizowane są cyklicznie. Wyszczególnione jest to zarówno w procesie rejestracji, w powiadomieniach e-mail, w dedykowanym Koncie Klienta oraz oczywiście w regulaminie. Subskrypcja jest aktywna od dnia skutecznego złożenia pierwszego zamówienia na naszej stronie, aż do momentu wyłączenia jej przez klienta.

Odpowiednio wcześniej o zbliżającej się dostawie przypominamy drogą e-mail.

Zmian w zamówieniu można dokonać na dwa dni przed planowanym terminem dostawy. Do tego czasu masz pełną możliwości modyfikacji zamówienia, a także oczywiście jego anulacje. Można to zrobić na kilka sposobów: kontakt z naszym działem Obsługi Klienta za pośrednictwem czatu, telefonu czy wiadomości e-mail.

Nasi Klienci mają również do dyspozycji konto klienta, które umożliwia wyłączenie subskrypcji w każdej chwili, a także zarządzanie nią.

Niestety nie możemy się odnieść do Twojej sytuacji. Będziemy bardzo wdzięczni za bezpośredni kontakt z nami na adres: kontakt@psibufet.pl ✉️ ,abyśmy mogli odpowiedzieć na Twoje pytania.

Jakość dostarczanych potraw

Jakość dostarczanych potraw, szybkie załatwianie sprawy, regularne dostawy i generalnie Malinka jest zadowolona😉

29 de julio de 2026

Dziękujemy za opinię.

Cudownie, że nasze posiłki smakują Malince, a Ty jesteś zadowolona z jakości obsługi 💛

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Idealne jedzenie dla nie jadków

Idealne jedzenie dla nie jadków, zjada raz dwa, z minusów ostatnie paczki były rozmrożone.

10 de junio de 2026

Dziękujemy za opinię.

Cudownie, że nasze posiłki smakują Twojemu pieskowi i mają pozytywny wpływ na jego zdrowie 💛

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Polecam odkąd zmieniliśmy karmę dla naszego Westa (12lat) jakby odjęło jej lat i brak jakiś ciągłych alergii czy grzybów. Wcześniej zamawialiśmy razem ze znajomymi teraz już sami bo mamy aktualnie 2 pieski

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Massive Issues with Customer Service

I think the food is probably as advertised. However, after being a subscriber for about a year, I don't think there's been one delivery that was without substantial problems. Best case scenario: it's delivered when it's supposed to, but since it's handled by a low cost local delivery company and not in a climate controlled vehicle, about 20-30% of the packets arrive completely thawed. Since re-freezing degrades the product, you're left with keeping the thawed ones in the fridge and throwing away the ones your dog can't eat before they go bad. Horrible.

More frequently, however, delivery happens a day late, at which point teh entire cold chain has been broken, and you're left with throwing all of it out and requesting a new box - meanwhile you've run out of dog food. And since you got your dog used to this kind of food, introducing a replacement for the meantime causes digestive issues and ruins the whole point of feeding one kind of food consistently.

This time around, on the day delivery was scheduled for, they sent an email saying that they'd made a mistake and delivery wasn't going to happen until the next day (but given I still haven't even heard from the carrier, I assume that won't be true either). We were supposed to leave for vacation tonight. Have run out of dog food completely. Oh and here's the kicker: for putting a loyal customer in such an impossible situation, the compensation they offered was $3. I kid you not.

This is a company that clearly does not value their customers, and has persistent logistical issues that they're unable to address in any dignified way. Shameful.

Dear Mr. Černý,

thank you for taking the time to share your feedback. First and foremost, we’d like to sincerely apologise for the experience you’ve had with our deliveries.

We completely understand how frustrating it must have been to face a delayed delivery just before going on holiday, especially when you were expecting your order on a specific day and relying on it arriving as planned. We also appreciate the concerns you raised regarding the condition of some deliveries.

Your feedback has been taken very seriously, and we have thoroughly reviewed the situation internally. We have also reached out to you privately to discuss this in more detail and work towards making things right.

Once again, we’re very sorry for the inconvenience caused and we’d like to thank you for the trust you placed in us over the past year. We hope we’ll have the opportunity to restore your confidence in PsiBufet in the future.

Kind regards,
The PsiBufet Team

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Psu się uszy i dupka trzęsie

Psu się uszy i dupka trzęsie na czas posiłku. Wszystko znika z miski. Kupa elegancka. Siersc błyszcząca.

27 de julio de 2026

Dziękujemy za opinię.

To ogromna radość słyszeć, że nasze jedzenie służy pieskowi, a brzuszek i kupki są w idealnym stanie. 💛

Zadowolony

Wygodna forma dostawy, dostawa bezproblemowa. Jakość posiłków na wysokim poziomie, pieski zadowolone. Polecam dla wszystkich, którzy zwracają uwagę na to co je ich piesek i chcą trzymać jakość.

23 de julio de 2026

Respuesta de PsiBufet

Dziękujemy za opinię i polecenie.

Cieszymy się, że nasze posiłki smakują Twojemu pieskowi, a Ty jesteś zadowolony z jakości dostaw paczek i posiłków 💛

ocena na 5+

Jedzenie dobrej jakości, Psinka jest na tej karmie od roku, nie ma żadnych problemów żołądkowych, żadnych gazów, ładnie się wypróżnia, mimo tego że jest alergiczką przy podawaniu Psiego Bufetu nie ma żadnych niepokojących objawów, badania krwi idealne. Przesyłki zawsze są na czas, zapakowane fachowo w ten sposób, że jedzenie zawsze przychodzi zamrożone. Polecam z czystym sumieniem :)

27 de julio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Moja suczka uwielbia karmę- indyk i…

Moja suczka uwielbia karmę- indyk i kurczak,którą przygotowujecie. Od kilku lat choruje na przewlekłe zapalenie trzustki. Mieliśmy duży problem ze znalezieniem karmy, która byłaby dla niej odpowiednia ze względu na stan zdrowia. I chyba trafiliśmy. Powoli była przyzwyczajana do nowego jedzenia, były drobne incydenty "kupkowe". Teraz jest wszystko dobrze.

24 de julio de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.