Mijn oprechte excuses voor mijn voorgaande beoordeling. Uw prettige, rustige antwoord op mijn review over mijn Puc-tas, wat niet tot uw assortiment hoort, vond ik keurig.
La empresa ha respondido
Snelle levering na mijn bestelling. De luchtreiniger komt in een stevige verpakking. Duidelijke Nederlandse handleiding zit er bij. Na installering van de filters is het apparaat klaar om zijn werk t... Ver más
La empresa ha respondido
Eenvoudig meerdere paren rolstoelhandschoenen besteld. Terug sturen van 1 paar is bij andere winkels eenvoudiger omdat je bij Pucshop eerst akkoord moet aanvragen voor je retour en een foto moet meest... Ver más
La empresa ha respondido
Verband schoenen voor onze oom besteld. Helaas was deze niet meer op voorraad, hiervoor werden we keurig geïnformeerd. Ook wat de te verwachte levertijd is en of we daar op wil wachten of ons geld ter... Ver más
Nvt
NVT, 1111AA, NVT, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Correct van begin tot eind. Goed product, werkt uitstekend.

Respuesta de NVT
Het product werd voor een hele goede prijs en mooi op tijd geleverd. Prima over te spreken!

Respuesta de NVT
Snel service en heel goed informatie gehad. En bij pucshop gekocht.

Respuesta de NVT
Snel geleverd en goed verpakt. Bezit een duidelijke gebruiksaanwijzing

Respuesta de NVT
Bestelling: #20205981 ontvangen en terug gestuurd. Apparaat werkte niet naar behoren. Verzonden 19 januari, door u ontvangen 20 januari.
Daarna niets meer gehoord, geen vervangend apparaat ontvangen.

Respuesta de NVT
Laatste update: alles is prima en met grote vriendelijkheid afgehandeld.
Dus ik ben tevreden!
Ik heb er alvast 2 sterren bij gedaan door de alerte mails!
Ik heb een weegschaal besteld die juist met de iPhone goed compatible zou zijn.
Niet dus. Ik heb jullie via de site gevraagd wat ik kan doen om hem te retourneren maar ik heb nog steeds geen antwoord.
Bellen lukt niet.
Dus echt tevreden kan ik nog niet zijn.

Respuesta de NVT
Prima service, snel geleverd, continue op de hoogte gebracht hoe de staat van bezorging was

Respuesta de NVT
Onze oorthermometer die deed het niet meer, en de thuiszorgwinkel had alleen maar voorhoofd thermometers. Dus ben ik internet gaan bekijken en kwam deze site tegen en een oorthermometer besteld. Ik werd netjes op de hoogte gehouden over mijn bestelling en het werd ook op de dag wat was afgesproken afgeleverd. Het was netjes verpakt wij zijn er blij mee. Als ik ooit nog wat nodig heb op medische vlak bestel ik zeker weer bij deze site en ik zal mijn vriedenkring het zeker aanbeveling.

Respuesta de NVT
Het gekochte saturatie apparaat is goed. Werd iets later gezorgd ivm de december drukte

Respuesta de NVT
De weegschaal was goed ingepakt en snel geleverd.
Nu kan ik zelf weer is wegen , bedankt

Respuesta de NVT
Top afhandeling. Ik had een thermometer besteld maar te ingewikkeld zonder probleem kon ie terug

Respuesta de NVT
Snelle service met een goed product voor een mooie prijs. Ook fijn dat er een eerlijk en duidelijk advies werd gegeven.

Respuesta de NVT
Hele snelle levering en zeer tevreden over de bloedruk meter

Respuesta de NVT
Nette en tijdige behandeling van de bestelling.