Hobbyspesialisten Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hei bestilte 1 "dumpling" til jentungen. Og det som skjedde var at leveringen brukte veldig lang tid. Jeg sendte da mail etter ca 8 dager. Fikk svar med enn gang at dette ikke var bra. Dagen etterpå v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hei! Jeg er super fornøyd med Hobbyspesialisten!🤩 Jeg bestilte en gang å er veldig førnøyd med både squishysene og leveringstiden😊 Nå har jeg bestilt for andre gang og er ganske sikker på at de leve... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg kjøpte to squishys, en pakke med fire Needoh nice babys, og en pineapple bread squishy. Pineapple squishyen luktet veldig sterkt diesel, jeg prøvde å vaske det av, men lukten ble ikke borte, endt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min datter elsker squishy og har flere en vi kan telle😅 alle hennes favoritter hat vi kjøpt hos dere🤩 rask levering og dere har akkurat det mest populære i nettbutikken.

Información sobre la empresa

1. Tienda de hobbies

Escrito por la empresa

Vi i Hobbyspesialisten.no tidligere kjent som puslespill.org er norges største leverandør av puslespill med norske motiver. Vi har utviklet kvaliteten mye det siste året, og er nå fornøyd med å kunne si at kvaliteten på våre puslespill er like gode som de beste merkene :) Vi gjør alt vi kan for at kunden skal sitte igjen med en god opplevelse etter å ha handlet med oss. Vi har derfor fornøydgaranti. Har en brikke forsvunnet eller er det noe galt med puslespillet sender vi alltid nytt. :)

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

118 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har bestilt puslespill

Jeg har bestilt puslespill, og fortsatt ikke fått noe. Prøvd Chat, telefon og nå to mailer, men fortsatt ikke svar. Ble bestil 7 oktober, lagt inn i PostNord 8 oktober, men ikke noe mer. Helt håpløst at de ikke svarer på henvendelser. En skuffet gutt som hadde håpet å få nytt puslespill til bursdagen sin, men det kan vi se langt etter…

8 de octubre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Vanligvis superfornøyd, men nylig skuffende opplevelse

Jeg har bare hatt gode opplevelser med Hobbyspesialisten, inntil nylig. De har et stort utvalg av puslespill til rimelige priser, de er raske på å behandle bestillinger, og pakkene jeg bestiller er vanligvis klare til å hentes innen 2 dager.

Men 28.09. la jeg inn en ny bestilling hos dem. Dagen etter logget jeg meg inn og sjekket status, og så at bestillingen min var kansellert. Dette hadde jeg ikke fått noe beskjed om fra dem... Jeg la deretter inn samme bestilling på nytt, dagen etter ble bestillingen ferdig behandlet, og PostNord-frakt hadde blitt opprettet. Dette er snart 2 uker siden, og ingenting har skjedd! Jeg har prøvd å kontakte dem på både chat og mail, uten noe særlig respons.
Hadde det ikke vært for denne hendelsen, hadde jeg gitt full pott med stjerner, men dette er rett og slett for dårlig i forhold til hva jeg er vant til fra dem.

30 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte 2 stk store rammer

Bestilte 2 stk store rammer. Pakken kom aldri. Etter mange uke spørr jeg om hvor pakken er. Fikk da beskjed om att det var noe galt med pakkemaskinen men att det var fikset så pakken blir sendt snart. 3 uker senere forsatt ikke noe pakke. Jeg sender ny mail og får da beskjed om att de ikke kan sende dem siden de er så store og att det er blitt dyrere å sende dem. Og att hvis de sender dem kan de fort bli ødelagt. Hvorfor selger de da sånne rammer og hvorfor tok det 7 uker før jeg fikk ett ordentlig svar. Fikk pengene tilbake men fader for dårlig service.

6 de agosto de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jeg har ikke fått puslespillene jeg…

Jeg har ikke fått puslespillene jeg bestillte 9. september. Post nord har bare fått melding om pakken, men den er ikke levert inn der. Har sendt melding til dere fra siden deres og også epost, men får ikke noe svar. Dette synes jeg er useriøst, betalte jo over 600 kr for de to puslespillene

Har nå i etterkant fått puslespillene og tre ekstra pga forsinkelsen, så positivt Håper dette bare var et uhell fra deres side.

9 de septiembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lang leveringstid

Litt lang leverings tid og feil i leveranse, men ble kompensert med ett gratis puslespill så veldig fornøyd med det☺️

22 de agosto de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Butikk med mange puslespill!

Har bestilt herfra flere ganger, aldri vært noe problem. En gang fikk jeg et ekstra puslespill med uten at jeg hadde bestilt, det var jo snilt!
Ble dessverre en liten feil den ene gangen, men fant til slutt en løsning og det ble rettet opp i.

4 de septiembre de 2025

🤩🤩🤩🤩

Jeg fikk tilsendt feil puslespill. Men med hjelp fra dere i hobbyspesialisten fikk jeg tilsendt rabatt kupong så jeg kunne bestille riktig puslespill. Jeg fikk også et gratis puslespill da min forsendelse ble forsinket.

29 de agosto de 2025

God og hjelpsom kundeservise
Gode priser og tilbud

3 de julio de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.