Hobbyspesialisten Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hei bestilte 1 "dumpling" til jentungen. Og det som skjedde var at leveringen brukte veldig lang tid. Jeg sendte da mail etter ca 8 dager. Fikk svar med enn gang at dette ikke var bra. Dagen etterpå v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hei! Jeg er super fornøyd med Hobbyspesialisten!🤩 Jeg bestilte en gang å er veldig førnøyd med både squishysene og leveringstiden😊 Nå har jeg bestilt for andre gang og er ganske sikker på at de leve... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg kjøpte to squishys, en pakke med fire Needoh nice babys, og en pineapple bread squishy. Pineapple squishyen luktet veldig sterkt diesel, jeg prøvde å vaske det av, men lukten ble ikke borte, endt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min datter elsker squishy og har flere en vi kan telle😅 alle hennes favoritter hat vi kjøpt hos dere🤩 rask levering og dere har akkurat det mest populære i nettbutikken.

Información sobre la empresa

1. Tienda de hobbies

Escrito por la empresa

Vi i Hobbyspesialisten.no tidligere kjent som puslespill.org er norges største leverandør av puslespill med norske motiver. Vi har utviklet kvaliteten mye det siste året, og er nå fornøyd med å kunne si at kvaliteten på våre puslespill er like gode som de beste merkene :) Vi gjør alt vi kan for at kunden skal sitte igjen med en god opplevelse etter å ha handlet med oss. Vi har derfor fornøydgaranti. Har en brikke forsvunnet eller er det noe galt med puslespillet sender vi alltid nytt. :)

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

118 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Lotteripuslespill

Har akkurat kjøpt et lotteripuslespill som skal være en bursdagsgave.
Utrolig kult å pusle en qr kode, for så å scanne den når puslespillet er ferdig for å se om en vinner noe. Gleder meg til å gi puslespillet i gave, og spenninga personen får ved å pusle det…🥰

17 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alltid spennande å få puslespel i hus

Alltid spennande å få puslespel i hus. Går laus på dei med stor glede. Puslespelene frå Hobbyspesialisten er av bra kvalitet. Det er og kjekt å få bildet å sjå etter i full størrelse.

29 de mayo de 2025

Wonderful work, much appreciated

I'm a jigsaw puzzle freak, and like to solve ones with a nice picture of nature or animals. I couldn't find anything cheaper elsewhere and that's when I found hobbyspesialisten.no and ordered puzzles from there. The puzzles are relatively cheaper in price when compared to other places and moreover, the best part is they give irresistible offers as well. I think people in hobbyspesialisten are also huge fans of jigsaw puzzles and understand how addictive these can be. I'm really grateful for the work you people do. Thanks a lot.

30 de mayo de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Oversiktlig nettbutikk

Oversiktlig nettbutikk, enkelt å bestille. Men det manglet en del av bestillingen som er krysset ut i følgeseddel, til tross for ingen beskjed angående det aktuelle eller om varen kommer i egen forsendelse (dog ingen forsendelse på tur, ei beskje om hvorfor).

5 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bestilte Fjellbad XL i mai-24

Jeg bestilte Fjellbad XL i mai-24. Det viste seg å være defekt (holdt ikke luft). I snart ett år har Hobbyspesialisten og Stian lovet meg et nytt bad som aldri er kommet. De kommer med rare unnskyldinger om at badet er blitt borte i transport, eller at jeg skal få et sporingsnummer som aldri kommer. Dette er det rareste og mest useriøse jeg noen sinne har opplevd. Nå ignorerer de meg, og svarer ikke på henvendelser lenger. Jeg anbefaler ingen å kjøpe dyre ting fra denne nettbutikken. Du kan altså ikke forvente at de overholder kjøpsloven, garanti eller reklamasjonsretten. Styr unna!

22 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bestilte en drikkeflaske til sønnen…

Jeg bestilte en drikkeflaske til sønnen min for 10 virkedager siden. Har mailet og etterlyst den fordi den enda ikke har blitt sendt. Etterhvert fikk jeg svar fra en Stian om at han skulle sørge for at den ble sendt den dagen ( ingen beklagelse). Nå er dette to dager siden og den er fortsatt ikke sendt.

Så det ble med denne ene gangen for min del. Anbefaler ikke Hobbyspesialisten.

24 de abril de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Konseptet med puslespill med premie…

Konseptet med puslespill med premie synes jeg var kjempebra! Det eneste som trekker ned litt var at qr kode i virket, og det tok et par dager før det var på stell, men jeg hadde god dialog med daglig leder, som fikk ordnet det til slutt. På alle andre områder er jeg veldig fornøyd ☺️

2 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte Mystery Boks!

Jeg bestilte Mystery Boks og skrev flere ønsker til hva jeg ville ha av innhold. Det var helt fantastisk å motta da jeg så at 80% av ønskene var innfridd! Ikke bare kom ordren veldig kjapt men den var over all forventning! Har handlet flere ganger her og er like fornøyd hver gang!

31 de marzo de 2025

Kjempebra opplevelse

Jeg bestilte nylig for første gang. Jeg var så fornøyd med det store utvalget og utvalget av oppgaver å velge mellom. Mange av oppgavene er særnorske, noe som er unikt. Mange puslespill ble tilbudt til gode priser som matchet budsjettet mitt, og dermed kunne jeg bestille to. Den ekstra bonusen var det gratis trollpuslespillet som jeg hadde ønsket å bestille. Bestillingsprosessen var enkel, og jeg var veldig imponert over effektiviteten i mottak av puslespillet og kommunikasjonen fra selgeren. Det var en enkel og inspirerende prosess, så jeg vil ikke nøle med å bestille mer igjen snart. Takk skal du ha

14 de marzo de 2025

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.