Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte 2 overvågningskamera’er telefonisk ved en medarbejder ved navn Tor. Han ydede en helt igennem fantastisk rådgivning ifm. at jeg havde brug for kameraovervågning, der kunne samarbejde med... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte mellempakken. Et udmærket produkt. Det kræver dog lidt tid at få det til at fungere tilfredsstillende. Især en vinduessencor i den fjerneste del af huset havde vanskelighed med at bevare forbind... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ifm. bestilling af nyt alarmsystem faldt jeg over Qsmart med deres alarmsystem og overvågningskameraer. Inden købet havde jeg et par spørgsmål til deres kameraer, og jeg kom hurtigt igennem til ku... Ver más

Información sobre la empresa

5. Instalador de sistemas de seguridad
  6. Proveedor de sistemas de seguridad

Acerca de Qsmart

Escrito por la empresa

Hos Qsmart.dk forstår vi vigtigheden i at sikre dit hjem eller din virksomhed.
Med vores brede udvalg af sikringsprodukter, herunder alarmsystemer, overvågningskameraer og GPS trackere, kan du nemt og effektivt beskytte dit hjem eller din virksomhed mod uønskede gæster, hærværk, tyveri og brand- eller vandskader.

Vi er stolte af at kunne tilbyde produkter af høj kvalitet til både private og erhvervskunder, til konkurrencedygtige priser.

Vi sætter en ære i at levere førsteklasses kundeservice - vores imødekommende og professionelle personale er altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og forespørgsler.

Se hele vores produktsortiment på Qsmart.dk

Hvor du også kan bestille en opringning til en uforpligtende snak omkring dine muligheder.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det giver mig mere tryghed

Det giver mig mere tryghed, at min mand nu kan få fat i mig, hvis han falder, eller får problemer. Han er meget dårligt gående

18 de junio de 2025

Hej Birgit,

Tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at vores alarmarmbånd giver jer ekstra tryghed, hvis din mand skulle falde eller få problemer.

Har I spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte os.

Rigtig god weekend!

Tobias

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kunne ellers godt lide det fine…

Kunne ellers godt lide det fine display, derfor mit valg, men det kan ikke selv holde strøm i længere tid og alarmen står bare som deaktiveret fordi strømmen er gået. Jeg vil ikke anbefale dette system til nogen. Tænker det nok ryger i skraldespanden, men nu må vi se hvad der sker når jeg kommer hjem fra ferie

10 de junio de 2025

Hej Martin,

Vi er glade for, at du fremhæver det flotte touch-alarmpanel, som tusindvis af vores tilfredse kunder også sætter pris på.

Med hensyn til det indbyggede 1.200 mAh backup-batteri i touch-alarmpanelet er det udelukkende tiltænkt som nødstrømforsyning ved strømsvigt i ejendommen. Batteriet er beregnet til at holde alarmsystemet kørende i 6–12 timer, indtil den almindelige strøm er genetableret – men det er altså ikke beregnet som primær strømkilde i daglig drift.

Vi kan se, at du ikke tidligere har været i kontakt med vores kundeservice, så giv os gerne et kald efter ferien, så vi sammen kan få løst eventuelle misforståelser eller problemer hurtigt og sikre, at dit alarmsystem ikke ender i skraldespanden.

Rigtig god sommer – vi glæder os til at høre fra dig!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det er virkelig dårlig service

Det er virkelig dårlig service, at man ikke kan bytte, hvis æsken med uret har været åbnet. Det er meget svært at vide, om man kan passe uret og synes om det, hvis ikke det må komme ud af æsken.
Man køber jo heller ikke en ny jakke eller et par bukser, uden at prøve først.

13 de mayo de 2025

Hej Margit,

Vi forstår dit ønske om at prøve GPS-faldalarmarmbåndet, men da det er et personligt sikkerhedsprodukt – ikke en jakke eller et par bukser – kan vi af sikkerhedsmæssige årsager desværre ikke tage det retur, hvis det har været i brug. Når armbåndet kobles til appen, gemmes personlige indstillinger direkte på armbåndet. Returneres det uden fabriksnulstilling, følger disse med til den næste bruger – og i tilfælde af en GPS-faldalarm kan det udgøre en alvorlig risiko, hvis indstillingerne ikke passer til den nye bruger.

Man kan sammenligne det med, at man heller ikke kan købe et Apple Watch i f.eks. Elgiganten, bryde forseglingen, tage uret i brug og returnere det, fordi “man ikke synes om det”.

På vores hjemmeside viser vi både mål og billeder fra alle vinkler, og æsken har en gennemsigtig plastiklåge, så armbåndet kan vurderes uden at bryde forseglingen. Hvis man på baggrund af billeder, specifikationer og emballagen ikke kan vurdere, om man synes om armbåndet, anbefaler vi at finde et alternativt produkt.

Vi tilbyder gratis telefon- og mailsupport før og efter køb – hvilket du har benyttet dig af. Derfor ærgrer det os, at du alligevel har valgt at give en étstjernet anmeldelse og kritisere vores service, som vi ellers har forsøgt at levere tydeligt både før og efter købet.

Vi ønsker dig en rigtig god sommer.

Vincent

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og meget hjælpsom i kundeserice

10 de junio de 2025

Hej Klaus,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter meget pris på din feedback, og er glade for, at din oplevelse har været i top!

Hav en skøn sommer.

Dan Gear alarmpanel

Hurtig levering, efter opstart af danGear alarmpanel ser jeg at den ikke lader normal, den virkede til at der ikke var mere strøm på backup batteriet, så døde den.
Efter telefonsamtale med Smart Team, fik jeg sendt en ny samme dag og nu virker det som forventet

3 de junio de 2025

Hej Svend Aage,

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at alt nu fungerer som det skal, efter vi fandt en løsning :)

Hav en skøn sommer.

LYST TIL AT HANDLE HER IGEN

LYST TIL AT HANDLE HER IGEN
Leveringsaftale overholdt. Fin kundeservice med god og hurtig mail feed-back.
Produktet lever op til beskrivelse.

4 de junio de 2025

Hej Folmer,

Tak for din fine anmeldelse, det værdsætter vi meget! Godt at vi fandt den rette løsning til dig og din kone, og at det hele lever op til jeres forventninger.

Vi ønsker jer en rigtig god sommer!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Kamera styring gennem Smart life

Købte et par Mjølner 5mp kamera og er som sådan glade for de live videoer man ser, men problemet ligger i styreformen gennem Smart Life/Tuya app som for mig er ubrugelig da der konstang kommer notifikationer til trods for lav sensitivitet og kun menneske detektioner. Smart funktionerne har ikke kommet til at virke trods stor hjælp fra Qsmart, så en skam app trækker pruduktet ned da jeg ikke kan finde anden måde at styre funktionerne på feks gennem Synology.

3 de junio de 2025
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

meget hurtig levering,ordre modtaget…

meget hurtig levering,ordre modtaget indenfor 24 timer efter bestilling.god service ved spørgsmål om produkt.funktionen play back (videocamera) ikke ideel, starter ved midnat og skal manuel køres frem, viser med sekunds interval,meget svært at ramme eventuel registreret hændelse

15 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte et alarm sæt tirsdag før…

Bestilte et alarm sæt tirsdag før Påske. Allerede dagen efter kom PostNord med pakken. Skærtorsdag blev alarmen monteret, stort set uden besvær pga gode vejledninger. Er dog ked af, at bevægelsessensor til udendørs brug er udsolgt, uden at vide hvor længe. Dog en en sag. Vh Børge Hyldevang 👍🤗

15 de abril de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.