Valorada con 1 estrellas sobre 5

Intimidatie en oplichting bij poging tot herstellen van Playstation 5. Eisen een hoog bedrag te betalen nog voor er een diagnose is en gaan het eventueel aanpassen naargelang de kosten. Na diagnose be... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle, vlotte en vriendelijke communicatie. Mijn MacBook bleek niet meer rendabel om te herstellen, maar dat werd eerlijk uitgelegd en ze dachten mee naar een oplossing. We konden in alle openheid on... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ongeziene nette service center met een super kwaliteit. Ik kom al jaren en had iets onder garantie ! Toen ik binnen kwam was er daar één aan het janken , hij kwam samen met mij binnen. Hij haalde a... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Macbook gekocht , iPhone scherm hersteld en ook enkele MacBooks hersteld en dit heel goedkoop. Al onze medewerkers worden naar daar gestuurd . Quicksolutions doe zo voort !

Información sobre la empresa

1. Tienda de ordenadores y accesorios

Escrito por la empresa

Laat je smartphone, tablet, Mac en laptop herstellen. We herstellen écht alles en steeds met Garantie. Heb je een toestel nodig? Koop hier refurbished smartphones, laptops of een PlayStation 4! We geven 2 jaar garantie.

4,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 35% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

4,5

Todas las opiniones

204 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Top service + vriendelijke mensen

Top service + vriendelijke mensen!
Kennen hun job zeker aanrader

13 de febrero de 2026

Respuesta de Quicksolutions

Beste, hartelijk dank voor deze prachtige review! We zijn ontzettend blij te horen dat je zo’n goede ervaring bij ons hebt gehad. Jouw steun betekent veel voor ons team. Hopelijk tot de volgende keer!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waarschuwing

Waarschuwing, dit zijn profesionele geldwolven/oplichters.
Ik kwam bij hen terecht om foto's van een dode samsung A52 te halen na waterschade. Ik wou enkel de foto's, een nieuw toestel had ik al.
Eerst stap was een verplichte waterschade analyse waarvoor ik opvoorhand 159 euro moest betalen en een soort contract tekenen. Dit contract is juridisch opgesteld om zichzelf te vrijwaren bij gevolgschade.
Na het uitvoeren van de wateranalyse kreeg ik een offerte om het scherm te herstellen, het moederbord te vervangen, een screen protector te plaatsen😅 en een antivirus op het toestel te installeren😅😅😅.
Totaal bedrag 825 euro....
Voor toestel van +-300euro dat 5 jaar oud is...
Jammer dat ik mijn foto's niet heb maar dat was voor hen bijzaak....

4 de febrero de 2026

Beste,

We leggen steeds gedetailleerd onze procedure uit bij de ontvangst van een toestel. In uw bericht vermeldt u zelf dat het toestel "dood" was. Bij contact met water moet eerst dit probleem aangepakt worden. Via onze reparatiemodule vindt u de exacte prijs van de vloeistofschadebehandeling. Vocht en elektriciteit gaan niet hand in hand.

Na de behandeling kijken we inderdaad of er iets anders nodig is om het toestel terug te laten functioneren. Dit is van essentieel belang om vat te krijgen op de data. Zonder toegang tot het toestel kunnen we niets doen met de gegevens. Het moederbord is het hart van uw toestel en het scherm zorgt voor de bediening van het toestel via het touchscreen.

Er staat nergens op in uw probleemomschrijving dat u enkel de foto's wou recupereren. Dit vinden we bij uw probleemomschrijving "Geen beeld door vocht'.

U heeft besloten om de herstelling te weigeren. Dit is uw recht, maar dan kunnen wij u ook niet verder van dienst zijn.

Quicksolutions

Vlotte service en zeer tevreden

Vlotte service en zeer tevreden

31 de enero de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topservice laptop en smartphone…

Topservice laptop en smartphone aangekocht

Heel vriendelijke mensen

Heel vriendelijke mensen, zeker aan teraden!

Snelle en vriendelijke service

Snelle en vriendelijke service

Vriendelijke service

Vriendelijke service

28 de enero de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb een hele fijne ervaring met…

Ik heb een hele fijne ervaring met QuickSolutions. Vanaf het begin werd er goed geluisterd naar wat ik nodig had en werd er actief meegedacht. De communicatie was duidelijk en snel, en ik had echt het gevoel dat ze betrokken waren bij mijn project. Alles is netjes en volgens afspraak afgerond. Ik zou QuickSolutions zonder twijfel opnieuw inschakelen en kan ze zeker aanbevelen.

23 de enero de 2026

Zeer snelle service

Zeer snelle service, vriendelijk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer snel geholpen en vriendelijke…

Zeer snel geholpen en vriendelijke mensen

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snel en efficient

Snel en efficient

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle reparatie uitgevoerd :)

Snelle reparatie uitgevoerd :)

10 de enero de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

zeer goede en vriendelijke service

10 de enero de 2026

Ik was nog geen klant

Ik was nog geen klant, maar kon zonder afspraak mijn laptop binnenbrengen. Een dag na de analyse was de reparatie al gebeurd. Heel vlotte service, super vriendelijk en helder geholpen!

8 de enero de 2026

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Hoge analysekosten, hoge prijzen

Voor een defecte iPad werd eerst een analysekost aangerekend van 149 euro, vooraf te betalen.
Ik kreeg de belofte dat die kost verrekend ging worden met de eventuele herstellingskost, of indien ik er voor zou kiezen om bij hen een nieuw toestel te kopen zou de helft van deze analysekost in korting gebracht worden. Na een uur wachten kreeg ik een offerte van 638 euro voor de herstelling, met de analysekost verminderd zou het dan nog steeds 489 euro kosten. Aangezien dit de restwaarde van het vijf jaar oude toestel ruim overtrof ging ik hier niet op in. Ik kreeg een refurbished toestel aangeboden voor de prijs van 374 euro ( iPad Air 5). Toen ik vroeg of de helft van de betaalde analysekost (75 euro) al van de prijs was afgetrokken werd dit bevestigd. Thuis heb ik dan even de prijzen van exact dezelfde iPads bij andere winkels vergeleken. Wat blijkt: hetzelfde toestel wordt bij andere winkels goedkoper aangeboden… zelfs met de ‘korting’ van 75 euro die ik zogezegd gekregen heb. Besluit: ik heb het gevoel teveel betaald te hebben, en al zeker geen korting gekregen te hebben, ook al besef ik natuurlijk dat ik zelf voor akkoord getekend heb. Geen fijne ervaring.

27 de diciembre de 2025

Abonnement genomen en beveiigd

Abonnement genomen en beveiligd

26 de diciembre de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb hier een abonnement genomen voor…

Ik heb hier een abonnement genomen voor al mijn toestellen . Ik werk nu met een security systeem dat alles dekt .
Ik moet zeggen ik ben geholpen geweest zoals het moest ! Marginaal klanten die binnen kwamen met een toon waar je van schrik ! Quick solutions één tip : veranderd van soort klaag klanten !! Ik ben fan !

23 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.