We hadden een stuk duo rolgordijn ontvangen en kregen een nieuwe toegestuurd. Geen negatieve opmerkingen. En zouden weer opnieuw hier bestellen. De bezorgservice zijn wij niet tevreden over. De tij... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
netjes verpakt maat ok alleen de bezorging was slecht voor mijn deur gezet in de middag terwijl ik half 12 snachts thuiskwam (gelukkig niet gejat)
Ik heb jullie firma gebeld omdat mijn pakket ieder keer niet werd geleverd terwijl er gemaild werd dat het die dag zou komen. 4x. Ik heb vandaag jullie gebeld en die meneer was heel vriendelijk, behu... Ver más
Wij hebben een 100% positieve ervaring na een ontvangst met transportschade. Dezelfde dag van melden nog opgelost en een nieuw exemplaar mogen ontvangen. Deze was zoals het hoorde en hangt naar alle... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bij Raamdecoratiemagazijn.nl staan we voor een goede service met persoonlijke aandacht. Wij werken met een klein en gedreven team om u van de beste raamdecoratie te voorzien. Onze raamdecoratie is van zeer goede kwaliteit voor een scherpe prijs! - Groot assortiment standaard maten - Op maat gemaakte producten - Kwaliteit voor een scherpe prijs - Snelle levering. Duo rolgordijnen, rolgordijnen, houten jaloezieën.
Información de contacto
Lutkeberg 49, 7678aj, Geesteren , Holanda
- 085-0601039
- Info@raamdecoratiemagazijn.nl
- raamdecoratiemagazijn.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 25% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
netjes verpakt maat ok
netjes verpakt maat ok
alleen de bezorging was slecht
Prijs is goed service leveren goed en…
Prijs is goed service leveren goed en kwaliteit producten makkelijk om oo te hangen..alles duidelijk
Snel geleverd en mijn vraag per email…
Snel geleverd en mijn vraag per email snel beantwoord.
De duo rolgordijnen hangen prachtig!
Geweldig gordijnen
Ik heb een paar gordijnen besteld en de kwaliteit is geweldig voor de prijs... ze werden al een paar dagen na mijn bestelling verzonden. Ik zal zeker weer bij u bestellen. Bedankt voor alles.
Goede service, probleem met de kleur werd snel opgelost voordat de rolgordijnen bezorgd werden. Snel geleverd.
Telefonische medewerker was vriendelijk.
Snelle levering voor een mooie prijs
Het is prachtig verpakt en hele snelle…
Het is prachtig verpakt en hele snelle levering en ze zijn ook supermooi op maat
Chapo
Juiste maat en vlotte levering
Ik heb nog steeds de pakket thuis en ik…
Ik heb nog steeds de pakket thuis en ik weet niet wat moet doen voor terug sturen
Email paar keer geen antwoord
Of antwoord was niet genoeg informatie
duo rolgordijn…
De bezorgservice zijn wij niet tevreden over. De tijden kloppen helemaal niet, dus heel vaak voor niets gewacht. De eerste keer maar gewoon voor de deur gezet en de tweede keer was er extra voor de bezorging betaald en nog kwamen ze die dag niet maar de volgende dag en dan ook weer later dan de aangegeven tijd.
Dus voor de bezorgservice Packs een cijfer 0
Goede prijs kwaliteit verhouding
Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering, super geregeld
Helemaal goed
Direct antwoord op mijn vraag, snel en keurig geleverd, past perfect. Blij mee.
Mooie kwaliteit voor een goede prijs.
Op tijd en volgens maatvoering exact…
Op tijd en volgens maatvoering exact geleverd.
Snel en vakkundige levering