Raamdecoratiemagazijn Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hadden een stuk duo rolgordijn ontvangen en kregen een nieuwe toegestuurd. Geen negatieve opmerkingen. En zouden weer opnieuw hier bestellen. De bezorgservice zijn wij niet tevreden over. De tij... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

netjes verpakt maat ok alleen de bezorging was slecht voor mijn deur gezet in de middag terwijl ik half 12 snachts thuiskwam (gelukkig niet gejat)

Información sobre la empresa

1. Tienda de tratamiento de ventanas
  2. Fabricante y proveedor de cortinas

Escrito por la empresa

Bij Raamdecoratiemagazijn.nl staan we voor een goede service met persoonlijke aandacht. Wij werken met een klein en gedreven team om u van de beste raamdecoratie te voorzien. Onze raamdecoratie is van zeer goede kwaliteit voor een scherpe prijs! - Groot assortiment standaard maten - Op maat gemaakte producten - Kwaliteit voor een scherpe prijs - Snelle levering. Duo rolgordijnen, rolgordijnen, houten jaloezieën.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

746 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 25% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

106 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik werd goed en snel geholpen op de…

Ik werd goed en snel geholpen op de vraag die ik via mail gesteld heb. Voor de klemmen om rolgordijn op kiemraam te hangen, was een heel fijne imbussleutel nodig. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen deze in zijn werkkoffer heeft zitten. Zou handig zijn moest die meegeleverd worden.

9 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb jullie firma gebeld omdat mijn…

Ik heb jullie firma gebeld omdat mijn pakket ieder keer niet werd geleverd terwijl er gemaild werd dat het die dag zou komen. 4x. Ik heb vandaag jullie gebeld en die meneer was heel vriendelijk, behulpzaam en ging erachteraan. Door zijn interventie heb ik het vandaag eindelijk gekregen. 😁😇👍

8 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer teleurstellende ervaring

Ik wacht inmiddels al 3 dagen op mijn bestelde houten jaloezie (50 mm, zwart, 240x180 cm) zonder enige update over de levering. Wat deze situatie extra frustrerend maakt, is dat de klantenservice totaal onbereikbaar lijkt. De telefoon wordt niet opgenomen en op e-mails wordt niet gereageerd.

Een bestelling kan vertraging oplopen, dat begrijp ik. Maar het volledig uitblijven van communicatie is onacceptabel. Als klant verwacht je op zijn minst een reactie of een statusupdate.

Op dit moment kan ik deze webshop helaas niet aanbevelen vanwege het gebrek aan bereikbaarheid en service.

5 de junio de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hebben een 100% positieve ervaring…

Wij hebben een 100% positieve ervaring na een ontvangst met transportschade. Dezelfde dag van melden nog opgelost en een nieuw exemplaar mogen ontvangen. Deze was zoals het hoorde en hangt naar alle tevredenheid in de slaapkamer.

Wij komen zeker nog eens terug op deze website!

15 de mayo de 2026

Dat het simpel is .

Omdat het makkelijk is voor iedereen die een rolgordijn wilt op hangen . Even op je gemak bekijken
dan kan het kind de was doen. Wij zijn er blij mee dus bedank voor alles .

5 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

In 2022 duo rolgordijnen besteld voor…

In 2022 duo rolgordijnen besteld voor heel mijn huis deze zijn tot op de dag van vandaag perfect destijds gekocht voor de beste prijs die je maar kan vinden en ben er heel tevreden mee dit is mijn beste aankoop ooit denk ik, ik heb nog nooit een review geschreven maar dit bedrijf verdient het als je ergens anders besteld dan is er wat mis met je

5 de mayo de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.