Prachtige hordeur
Rail Decor heeft een prachtige hordeur geplaatst bij mij! Superblij met het eindresultaat en de fijne communicatie met Rasul! Rail Decor is van harte aan te bevelen.
Rail Decor is een Nederlands bedrijf dat zich volledig richt op raamdecoratie op maat. Het assortiment omvat onder andere jaloezieën, plissés en rolgordijnen, die bijdragen aan de sfeer in huis. Duurzaamheid en vakmanschap staan centraal, met een focus op milieuvriendelijke oplossingen en hoogwaardige service. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen rekenen op persoonlijk advies en maatwerk, afgestemd op hun specifieke wensen. Rail Decor streeft ernaar om stijlvolle en verantwoorde keuzes te bieden voor elk interieur.
Amersfoort, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Op aanraden van een kennis hebben wij voor het maken van horren voor al onze ramen en balkondeur Rail Decor ingeschakeld. Professionele maat opname, bijzonder snelle levering en vakkundig montage. Kenmerkend voor dit bedrijf. Een zeer prettige ervaring. Aanrader dus!
Topbedrijf!
Van begin tot eind een fijne ervaring. De horren zijn van uitstekende kwaliteit, de service is vriendelijk en professioneel en alles is perfect gemonteerd. Wij zijn ontzettend tevreden en bevelen dit bedrijf van harte aan!
We hebben onze horren laten inmeten door Rail Decor voor verschillende ramen in ons huis. De horren zijn stevig bevestigd en in de antraciete kleur van de kozijnen. Super blij mee!
Top mooie gordijnen. Ze zijn geweest om op te meten daarna een afspraak gemaakt voor het ophangen.
Super mooie gordijnen inkl. rail en ophangen voor een mooie prijs, ruim assortiment.
Komen op tijd en leveren top werk.
Wij waren op zoek naar horren en een hordeur. Toen kwamen we terecht bij Rail decor, snelle service, goede kwaliteit en een goede prijs! Wij gaan onze raamdecoratie ook bij Rail decor bestellen omdat we zeer tevreden zijn. Goede en snelle communicatie.
Goede communicatie, netjes, vriendelijk, goed materiaal. Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.
Zeer nette jongens die hard werken met mooi resultaat! Duidelijke en open communicatie. Kwalitatief mooie producten!
We hebben een grote hor laten plaatsen voor onze tuindeur. De kwaliteit is uitstekend en hij zit er supernetjes in. De service was top: vriendelijk, snel en alles keurig afgewerkt. Echt een aanrader!
Ik wist niet waar ik moest beginnen, omdat ik zoveel ramen heb. Gelukkig heeft Raildecor mij met hun expertise uitstekend geholpen bij het kiezen van de juiste gordijnen. Inmiddels heb ik prachtige rolgordijnen die perfect op elk raam passen. De deskundigheid en klantenservice waren echt top. Ze denken goed met je mee en stemmen alles zorgvuldig af op je wensen. Nogmaals bedankt voor de mooie rolgordijnen Rail Decor!
Zeer tevreden met mij horren van Raildecor.
Snelle service en snel geleverd.
Goed geholpen door Rasul.
Ik zou Raildecor zeker aanraden!
Een fijn bedrijf met snelle service! Bij het adviesgesprek werd er goed meegedacht, duidelijk advies met alle ruimte voor eigen inbreng. Daarna zorgvuldig ingemeten en ongeveer 4 weken later werd alles vakkundig geplaatst. Ook nu weer goed meedenken, rustig de tijd nemen om oplossingen te zoeken, omdat in ons huis alles scheef is…
En niets onbelangrijk : we zijn erg blij met het resultaat: de gordijnen, duo rolgordijnen en horen zijn van goede kwaliteit en hangen prachtig.
Echt aanrader, Rasul en zijn collega komen zeker bij jullie.…