Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt er super fint, godt udvalg og gode priser. Blev endda ringet op af sælger, som lige ville høre hvem deres nye kunde var, da det var første gang jeg bestilte fra RAJA. Eneste ønske kunne være min... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leveret som aftalt og kvalitet som forventet. jJeg ville dog ønske at pakkernes størrelse var noget mindre. Årsagen at jeg må købe så mange er at jeg ikke har fundet den størrelse poser andre stede... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lidt kludder i forsendelsen, men fik løst problemet. En lidt mangelfuld beskrivelse på hjemmesiden. Materiale af produktet og pakkestørrelse mangelfuld. Havde også lidt svært ved at se hvad hvor mege... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Tja, hader at lave en dårlig anmeldelse. Men nu her 2½ uge efter min bestilling har jeg stadig ikke modtaget det bestilte. Kontakt via mail har man ikke svaret på. Telefonisk kontakt for 1½... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros para empaquetado

Escrito por la empresa

Hos RAJAPACK sætter vi en ære i, at give vores kunder den service som de fortjener. Vi gør altid vores bedste for at leve op til vores kunders forventninger, og derfor værdsætter vi også din anmeldelse. Den kan gøre os endnu bedre til det, som vi er gode til - Nemlig kundeservice i verdensklasse! Vi er specialister i emballage, så vi vil kunne finde den løsning der passer bedst til din virksomhed... Og når du har fundet det rigtige, leverer vi inden for 24/48 timer overalt i Danmark.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,1

Todas las opiniones

11 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mistede min bestilling

Mistede min bestilling. Raja fandt først ud af det da jeg ringede. Fandt et erstatningsprodukt - som Raja igen fejlede med at få afsendt. Fandt ud af det da jeg ringede efter 4 dage.

Afbrød handel og anmodede om refundering.

Sød kundeservice. Rigtigt dårlig ordre håndtering.

12 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kedelig oplevelse

Desværre fik jeg forkert vare og nåede ikke at få den rigtige vare inden mit marked. Og jeg har heller ikke fået penge retur endnu.

5 de agosto de 2024

Meget fin service

Meget fin service. De ringede da de havde forsøgt levering uden at nogen var hjemme, så vi kunne aftale et alternativ. En god oplevelse

29 de julio de 2024

Hej Per,
Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service. Det betyder meget for os at kunne tilbyde fleksible løsninger, så det glæder os, at vi kunne finde en alternativ leveringsaftale, der passede dig.

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik lige det jeg havde bestilt

Jeg fik lige det jeg havde bestilt - hurtigt og nemt.
/Lone

7 de julio de 2024

Respuesta de RAJAPACK

Hej Lone, tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for.
Hvis du skulle have spørgsmål eller brug for andet så sidder vi klar.

Perfekt levering

27 de junio de 2024

Hej Søren,
Mange tak for de 5 stjerner - dem er vi rigtig glade for. :)
Hvis vi kan hjælpe med noget, så sig endelig til.

Rigtig fine produkter

Rigtig fine produkter, og hurtig levering

5 de julio de 2024

Respuesta de RAJAPACK

Hej Christian, Mange tak for din gode anmeldelse :) Den er vi super glade for.
Hvis vi kan hjælpe med noget, så sig endelig til.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hjemmesiden fungerede dårligt

Hjemmesiden fungerede dårligt, det var besværligt at bestille, havde egentlig opgivet, men forsøgte alligevel igen. Da det lykkedes, var alt til min stor tilfredshed.

24 de junio de 2024

Kære Birgitte,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du oplevede problemer med vores hjemmeside og bestillingsproces. Vi arbejder konstant på at forbedre vores brugeroplevelse, og din anmeldelse hjælper os med at identificere områder, hvor vi kan blive bedre.

Det glæder os dog at høre, at du til sidst fik gennemført din bestilling og at du er tilfreds med det endelige resultat. Vi håber, at din næste oplevelse hos os bliver problemfri fra start til slut.

Hvis du har yderligere kommentarer eller spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Med venlig hilsen,
RAJA

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Levering inden fo 48 timer blev ikke…

Levering inden fo 48 timer blev ikke eksekveret…!
Og jeg skulle bruge vare på messe - men det kunne jeg så ikke😳

2 de julio de 2024

Hej Tue,

Tak for din anmeldelse og for vores samtale, hvor vi fik vendt vilkårene for levering. Vi kan se, at du har modtaget din pakke indenfor de lovede 24/48 timer.

Vi vil gerne opfordre dig til at kontakte os direkte, hvis du oplever frustrationer eller problemer. På den måde kan vi hurtigt finde en løsning sammen.

Hvis vi på nogen måde kan hjælpe dig yderligere, er du altid velkommen til at kontakte os.

Rigtig god dag!

Biotech Innovation

Jeres hjemmeside er nem at bruge, varen kom hurtigt

28 de junio de 2024

Kære Biotech,
Mange tak for anmeldelsen. Den er vi super glade for - skulle i have nogle spørgsmål sidder vi klar til at hjælpe.

Rigtig god mandag herfra!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.