Rapunsel Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hele nare ervaring bij de boekenhandel rapunzel (Assen)gehad. Mijn dochtertje van 4 mocht een cadeautje uitzoeken van haar oma. Dochter wou een vogeltjes fluit oma gaf aan dat ze die zou kopen. De ve... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De winkel zit op een centraal punt in Assen. Grenzend aan diverse horeca mogelijkheden en de markt (woensdag en zaterdag) De winkel is kindvriendelijk ingericht. Met een prachtige speelruimte en genoe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Boeken besteld tijdens de lockdown. Ze werden nog dezelfde dag mooi ingepakt aan huis bezorgd! Mijn eerdere ervaring in de winkel is ook positief, zo fijn om in rond te neuzen. Vriendelijk en perso... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor de drukke kerstdagen en tijdens lockdown 2 verschillende boekjes besteld. Helaas bleek dat 1 boekje niet voorradig was en hier werd ik snel over gebeld en zijn we tot een oplossing gekomen , er... Ver más

Información sobre la empresa

1. Librería infantil
  2. Tienda de juguetes para niños

Escrito por la empresa

Rapunsel kinderboeken en meer is een kinderboeken winkel in Assen. Wij hebben meer dan 5000 titels op voorraad en leveren daarnaast alle beschikbare titels. Graag geven wij ook persoonlijk advies en dit doen we graag vanuit onze winkel maar ook online via de beschikbare kanalen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Super service!

Zondag besteld, de eigenaresse bracht het maandag ochtend al thuis!
Wat een super service, leuke Avi start boekjes besteld, blij mee!

16 de enero de 2021

Respuesta de Rapunsel

Bedankt voor je mooie woorden Rosalie! wij waren ook blij met de bestelling!

Super service

Super service, zondagavond besteld en maandag al in huis. Persoonlijk afgegeven aan de deur. Wij weer een blij kind die verder kan met zijn nieuwe boek

15 de enero de 2021

Respuesta de Rapunsel

Hallo Arnika, Bedankt voor de positieve woorden!, we zijn blij om te horen dat jullie tevreden zijn!.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service, snelle bezorging! Erg blij met een Kinderboekenwinkel in Assen.

15 de enero de 2021

Dank je wel Lisa!

Leuke boekjes

Leuke boekjes, snelle bezorging!

14 de enero de 2021

Respuesta de Rapunsel

Leuk om te horen! dank je wel!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service! We hebben hier een boek besteld als kraamcadeau voor vrienden in Assen. Boek werd snel na bestelling bezorgd. In de opmerking vroegen we of er een boodschap bij kon worden gezet, dit is dit de winkel op een kaartje geschreven en erbij gedaan. Echt super!

13 de enero de 2021

Respuesta de Rapunsel

Wat fijn om te horen! leuk dat het cadeautje goed is ontvangen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het boekje dat ik wilde kon niet meer…

Het boekje dat ik wilde kon niet meer geleverd worden. Maar ik werd netjes opgebeld om samen te kijken voor een alternatief. Dat is tof!!

12 de enero de 2021

Respuesta de Rapunsel

Hallo Flynn, gelukkig , we vinden het altijd fijn als we toch wel kunnen helpen! daar doen we het voor!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Online bestellen: persoonlijk en snel

Vanwege de lockdown producten via de webwinkel hebben moeten bestellen. Dit werkte prima. Netjes een bevestiging ontvangen van mijn bestelling. En het pakketje werd persoonlijk en keurig ingepakt, afgeleverd.

11 de enero de 2021

Respuesta de Rapunsel

Wat leuk om te horen!fijn dat u tevreden bent!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn favoriete winkel in Assen!

Rapunsel is al heel lang mijn favoriete winkel. De dames zijn buitengewoon vriendelijk, deskundig en meedenkend. Het is een kindvriendelijke zaak, en er worden (als er geen pandemie heerst) ook regelmatig leuke activiteiten en auteurs-optredens georganiseerd. Als het boek dat je zoekt niet op de website staat, kun je een mailtje sturen, en het komt voor elkaar. Kortom, geweldig!

9 de enero de 2021

Respuesta de Rapunsel

Bedankt voor je mooie woorden!, leuk om te horen en fijn dat de moeite gewaardeerd wordt, daar doen we het voor!.

Persoonlijke service

Snel verzonden en een leuk handgeschreven kaartje erbij. Was een leuk pakketje!

7 de enero de 2021

Respuesta de Rapunsel

Bedankt voor je positieve feedback!, daar zijn we erg blij mee!

Top service

Top service! Zeer vriendelijk! Boek vandaag gekregen met een Kertskaartje met wens! 💛zo lief!

Respuesta de Rapunsel

Bedankt voor de review Clarima, ook fijn om te horen dat het kaartje in goede smaak valt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastische winkel en geweldige service

Fantastische winkel en geweldige bezorgservice binnen Assen. Op oudjaarsdag een boek besteld voor mijn zus, en twee uur later had ze het al in huis. Ga zo door!

Respuesta de Rapunsel

Bedankt voor je positive feedback! fijn als we mensen goed van dienst kunnen zijn!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deze leuke winkel moet blijven!

Een leuke winkel met heel veel kinderboeken, spelletjes en puzzels, die je niet in de speelgoedwinkels zult vinden. Ik heb als kerstcadeau voor mijn kleinkinderen een ronde puzzel gekocht met planeten en ze vonden het prachtig! De cadeau's online besteld en dezelfde dag nog thuis bezorgd tijdens de lockdown. Super!

Respuesta de Rapunsel

Bedankt voor je mooie woorden Anneke, dat doet ons goed om te horen!

Snelle verzending

Het boek was er erg snel. Dat was fijn want we hadden het op korte termijn nodig. Bedankt!

4 de enero de 2021

Respuesta de Rapunsel

Graag gedaan!;-)Jullie bedankt voor het bestellen en de review.

Aanrader

Snel geleverd en keurig verpakt. Echt een mooi cadeautje!

2 de enero de 2021

Respuesta de Rapunsel

Leuk om te horen Marielle, bedankt!

Super geregeld

Super geregeld, kadootje werd bezorgd bij mijn vraagkindje, zo toch onderdeel kunnen zijn van haar eerste verjaardag...

2 de enero de 2021

Respuesta de Rapunsel

Fijn dat het goed is bevallen, wij hebben het graag gedaan!.

8 consejos para escribir buenas reseñas.