La empresa ha respondido
Ik laat niet vaak een review achter, maar Raspberry Store is echt super! Ze verdienen 5+ sterren. Dat mag ook een keer gezegd worden! Het bestellen gaat soepel en vlot; de artikelen heb je snel... Ver más
La empresa ha respondido
Zeer prettige winkel met concurrerende prijzen. Heb mailcontact met ze gehad mbt een vraag die ik had. Niet alleen de snelheid waarmee ik een antwoord kreeg, maar ook de mate van meedenken en proactie... Ver más
Escrito por la empresa
RaspberryStore is dé gespecialiseerde webshop voor Raspberry Pi en accessoires. Als officieel erkende Raspberry Pi-reseller bieden wij een volledige assortiment aan boards, kits, behuizingen, voedingen, AI-modules en uitbreidingen — direct uit voorraad geleverd en toegespitst op de Raspberry Pi.
Onze klanten zijn professionele ontwikkelaars, makers, hobbyisten en onderwijsinstellingen die kwaliteit en service waarderen. Dankzij diepgaande productkennis, snelle verzending en persoonlijke ondersteuning helpen wij bij elk project: van hobby-automatisering tot grootschalige embedded oplossingen.
Bij RaspberryStore staat betrouwbaarheid centraal: originele producten, eerlijke prijzen en deskundig advies — al sinds 2012 leverancier van het officiële materiaal.
Postbus 21, 5258ZG, Berlicum, Holanda

Respuesta de RaspberryStore
Heel snelle levering en product werk zoals het hoort.

Respuesta de RaspberryStore
I ordered from Belgium and I received the order the next day !
All the items well placed in the box!

Respuesta de RaspberryStore
Bestelling snel geleverd en volledig voldoen aan wat je besteld.
Bedankt!

Respuesta de RaspberryStore
Product werd snel geleverd, ook goede communicatie ivm de status van de bestelling en verzending. Alles ook netjes verpakt. Bij de Assemblage tegen een issues aangelopen en de nummer op het kaartje gebeld, bij een receptioniste terrecht gekomen die me niet kon doorverbinden. M'n nummer gegeven met de vraag terug te bellen maar dat is tot op heden nog niet gebeurd ;(.

Respuesta de RaspberryStore
Goede service, aleen kosten versturen zijn wat hoog. Vooral als je iets kleins bestelt

Respuesta de RaspberryStore
De levering was snel (de volgende dag) en alles wat ik nodig had zit in de starter-set.
Vooral de microHDMI-kabel, wat ik heb veel kabels, maar die niet.
Daardoor kon ik snel aan de slag, bedankt.

Respuesta de RaspberryStore
Alles netjes op tijd aangekomen, zeer goed verpakt. Volgende Pi-bestellingen sowieso opnieuw via de RaspberryStore!

Respuesta de RaspberryStore
De bestelde Raspberry Pi bleek bij ontvangst defect. Op mijn melding werd snel gereageerd. na enig overleg t.b.v. het foutzoeken, werd besloten de defecte Pi (kosteloos) terug te sturen. Binnen een week had ik een nieuwe, geteste en werkende Pi in huis.

Respuesta de RaspberryStore
Prima voor elkaar. Kon voor een mooie prijs Raspi5 met 4Gb en case met fan kopen. Lekker snel binnen.

Respuesta de RaspberryStore
Más información sobre otros tipos de reseñas.