Product werd snel geleverd, ook goede communicatie ivm de status van de bestelling en verzending. Alles ook netjes verpakt. Bij de Assemblage tegen een issues aangelopen en de nummer op het kaartje g... Ver más
La empresa ha respondido
De bestelde Raspberry Pi bleek bij ontvangst defect. Op mijn melding werd snel gereageerd. na enig overleg t.b.v. het foutzoeken, werd besloten de defecte Pi (kosteloos) terug te sturen. Binnen een we... Ver más
La empresa ha respondido
Ik laat niet vaak een review achter, maar Raspberry Store is echt super! Ze verdienen 5+ sterren. Dat mag ook een keer gezegd worden! Het bestellen gaat soepel en vlot; de artikelen heb je snel... Ver más
La empresa ha respondido
Zeer prettige winkel met concurrerende prijzen. Heb mailcontact met ze gehad mbt een vraag die ik had. Niet alleen de snelheid waarmee ik een antwoord kreeg, maar ook de mate van meedenken en proactie... Ver más
Escrito por la empresa
RaspberryStore is dé gespecialiseerde webshop voor Raspberry Pi en accessoires. Als officieel erkende Raspberry Pi-reseller bieden wij een volledige assortiment aan boards, kits, behuizingen, voedingen, AI-modules en uitbreidingen — direct uit voorraad geleverd en toegespitst op de Raspberry Pi.
Onze klanten zijn professionele ontwikkelaars, makers, hobbyisten en onderwijsinstellingen die kwaliteit en service waarderen. Dankzij diepgaande productkennis, snelle verzending en persoonlijke ondersteuning helpen wij bij elk project: van hobby-automatisering tot grootschalige embedded oplossingen.
Bij RaspberryStore staat betrouwbaarheid centraal: originele producten, eerlijke prijzen en deskundig advies — al sinds 2012 leverancier van het officiële materiaal.
Postbus 21, 5258ZG, Berlicum, Holanda

Respuesta de RaspberryStore
Zoals altijd weer snel geleverd.
Ben benieuwd wanneer de prijzen van de Raspberries weer naar beneden gaan, want de huidige prijzen zijn echt te bezar.

Respuesta de RaspberryStore
Na een kleine zoektocht was dit een van de weinige NL webshops met voorraad van wat ik wilde kopen en met de laagste prijs. Dus besteld en, zoals beloofd, dezelfde dag verzonden.

Respuesta de RaspberryStore
Het bestellen gaat soepel en vlot; de artikelen heb je snel in huis.
Verder was een ontvangen artikel defect en dit hebben ze echt heel goed opgelost. Op mijn mailtje werd erg snel en vriendelijk gereageerd.
Dit was echt een verademing als je het vergelijkt met de service van vele andere bedrijven.

Respuesta de RaspberryStore
Bestelling volgende dag geleverd, kon niet sneller.

Respuesta de RaspberryStore
Goede prijs, goede updates over de verzending en snelle levering.

Respuesta de RaspberryStore
They delivered my PI 5 very quickly, happy to use them again.

Respuesta de RaspberryStore
Alles was op voorraad, prijs was prima en alles was lekker snel geleverd. Prima werk.

Respuesta de RaspberryStore
Snelle levering netjes verpakt niet duurder dan andere

Respuesta de RaspberryStore
Hele positieve ervaring. In mijn haast tot aankoop vergat ik enkele essentiële dingen bij te bestellen. Na een telefoontje en mail ben ik in mijn tweede order gecompenseerd. Mooie producten en op tijd geleverd.

Respuesta de RaspberryStore
Prima, makkelijk besteld en ontvangen wat ik nodig had (PI 400). Beetje sceptisch over DPD, die hebben niet de beste reputatie in onze omgeving. Deze keer prima op tijd, maar daar kan deze store niets aan doen!
Mooi aanbod op deze site.

Respuesta de RaspberryStore
Het was heel snel bij mij thuis en heel snel verzonden +goede kwaliteit

Respuesta de RaspberryStore
Más información sobre otros tipos de reseñas.