RaspberryStore Opiniones 54

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Product werd snel geleverd, ook goede communicatie ivm de status van de bestelling en verzending. Alles ook netjes verpakt. Bij de Assemblage tegen een issues aangelopen en de nummer op het kaartje g... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De bestelde Raspberry Pi bleek bij ontvangst defect. Op mijn melding werd snel gereageerd. na enig overleg t.b.v. het foutzoeken, werd besloten de defecte Pi (kosteloos) terug te sturen. Binnen een we... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik laat niet vaak een review achter, maar Raspberry Store is echt super! Ze verdienen 5+ sterren. Dat mag ook een keer gezegd worden! Het bestellen gaat soepel en vlot; de artikelen heb je snel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer prettige winkel met concurrerende prijzen. Heb mailcontact met ze gehad mbt een vraag die ik had. Niet alleen de snelheid waarmee ik een antwoord kreeg, maar ook de mate van meedenken en proactie... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrónica

Acerca de RaspberryStore

Escrito por la empresa

RaspberryStore is dé gespecialiseerde webshop voor Raspberry Pi en accessoires. Als officieel erkende Raspberry Pi-reseller bieden wij een volledige assortiment aan boards, kits, behuizingen, voedingen, AI-modules en uitbreidingen — direct uit voorraad geleverd en toegespitst op de Raspberry Pi.

Onze klanten zijn professionele ontwikkelaars, makers, hobbyisten en onderwijsinstellingen die kwaliteit en service waarderen. Dankzij diepgaande productkennis, snelle verzending en persoonlijke ondersteuning helpen wij bij elk project: van hobby-automatisering tot grootschalige embedded oplossingen.

Bij RaspberryStore staat betrouwbaarheid centraal: originele producten, eerlijke prijzen en deskundig advies — al sinds 2012 leverancier van het officiële materiaal.

Snelle zending, eigen voorraad

Voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verzonden uit ons eigen magazijn.

4,7

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, goed verpakt. Mooi product.

28 de marzo de 2026

Respuesta de RaspberryStore

Hartelijk dank voor uw mooie review!!

Tout bon!

Prix les plus bas,bon emballage,livraison en 1 jour en Belgique!

3 de abril de 2026

Respuesta de RaspberryStore

Merci beaucoup pour votre commentaire !

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zoals altijd weer snel geleverd

Zoals altijd weer snel geleverd.
Ben benieuwd wanneer de prijzen van de Raspberries weer naar beneden gaan, want de huidige prijzen zijn echt te bezar.

3 de abril de 2026

Respuesta de RaspberryStore

Helemaal mee eens. Prijzen zijn bizar hoog, maar dat is het met al het computergeheugen op dit moment. Laten we hopen dat de prijzen snel weer zakken!

Laagste prijs en snel

Na een kleine zoektocht was dit een van de weinige NL webshops met voorraad van wat ik wilde kopen en met de laagste prijs. Dus besteld en, zoals beloofd, dezelfde dag verzonden.

1 de abril de 2026

Respuesta de RaspberryStore

Dank voor uw review. We proberen genoeg voorraad in eigen magazijn te hebben, tot nu toe lukt het nog redelijk!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service, snelle verzending, top bedrijf!

Het bestellen gaat soepel en vlot; de artikelen heb je snel in huis.

Verder was een ontvangen artikel defect en dit hebben ze echt heel goed opgelost. Op mijn mailtje werd erg snel en vriendelijk gereageerd.

Dit was echt een verademing als je het vergelijkt met de service van vele andere bedrijven.

Respuesta de RaspberryStore

Hartelijk dank voor deze zeer mooie review! Het is altijd vervelend als een product niet werkt, ben blij dat we het snel voor u hebben kunnen oplossen! De review waarderen we dan ook heel erg!

Goede prij, snel geleverd

Goede prijs, goede updates over de verzending en snelle levering.

30 de marzo de 2026

Respuesta de RaspberryStore

Mooie review! Dank hiervoor!

Good company

Good company, fast delivery as promised, would recommend!

Respuesta de RaspberryStore

Thank you for the nice review! Enjoy your order!!

Alles was op voorraad

Alles was op voorraad, prijs was prima en alles was lekker snel geleverd. Prima werk.

20 de marzo de 2026

Respuesta de RaspberryStore

Heel hartelijk dank voor uw review! Veel plezier met uw bestelling!

Hele positieve ervaring

Hele positieve ervaring. In mijn haast tot aankoop vergat ik enkele essentiële dingen bij te bestellen. Na een telefoontje en mail ben ik in mijn tweede order gecompenseerd. Mooie producten en op tijd geleverd.

25 de marzo de 2026

Respuesta de RaspberryStore

Hartelijk dank voor uw positieve review. Ben blij dat we het hebben kunnen oplossen!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prima

Correcte afhandeling van de bestelling

24 de marzo de 2026

Respuesta de RaspberryStore

Hartelijk dank voor de review!

Netjes naar verwachting

Prima, makkelijk besteld en ontvangen wat ik nodig had (PI 400). Beetje sceptisch over DPD, die hebben niet de beste reputatie in onze omgeving. Deze keer prima op tijd, maar daar kan deze store niets aan doen!

Mooi aanbod op deze site.

Respuesta de RaspberryStore

Dank voor uw bericht. We zijn inmiddels van "standaard DPD" over gestapt naar "standaard PostNL". Dit kost wat meer, maar dan wordt de keuze voor DPD in ieder geval bewust gemaakt. Dank!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.