Rauwr Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

vlees van hele goede kwaliteit, er werd nog niet niet om gevochten (BBQ pakket) flexibiliteit in het afhalen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nadat ik in eerste instantie schrok van de melding dat mijn pakket pas in januari geleverd zou krijgen( oké we moeten plan b maken met kerst) kreeg ik onverwacht een persoonlijke reactie ( telefoon👍... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Men heeft alles in het werk gesteld om het Paaspakket een dag eerder te kunnen laten afhalen. Ikzelf, en mijn verjaardagsgasten die dag, hebben dat zeer op prijs gesteld. Men was tevreden over de kw... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik bestel al jaren bij buitengewone varkens. Ik ben groot fan van het dierenwelzijn dat ze voorop stellen. Je ziet dit door de zorg en de liefde voor hun beesten, die heerlijk buiten met ruimte opgroe... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

45 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Hoeve Blauwbont

Hoeve Blauwbont
Sinds 2024 werken wij, Familie de Leeuw van Hoeve Blauwbont samen met BuitengewoneVarkens. Naast ons grasgevoerd vlees en scharrelkip zochten wij nog een leverancier voor duurzaam varkensvlees. Wij zijn toen in contact gekomen met Cas. Na een aantal fijne gesprekken zijn wij redelijk snel begonnen met de verkoop van het eerste buitengewone varkensvlees. Wij vinden het belangrijk om een duurzaam stukje vlees te verkopen, met veel aandacht voor dierenwelzijn. Dit vonden wij helemaal bij BuitengewoneVarkens. Naast het duurzame concept van de varkens, spreekt ons het contact met Cas en zijn compagnon ons enorm aan, de lijntjes zijn kort en de afspraken worden nagekomen.

9 de diciembre de 2025
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn eerste ervaring met ‘buitengewone…

Mijn eerste ervaring met ‘buitengewone varkens’ is prima; de site is prettig en overzichtelijk en bestellen is gemakkelijk. Er wordt ook snel bezorgd.
De vele lokale producten spreken aan en ik ben benieuwd naar mijn eerste bestelling. Eerste indruk heel goed!

3 de diciembre de 2025

Goed afgeleverd

Goed afgeleverd. Het zou fijn zijn als er een afhaalpunt in de buurt van Boxmeer zou zijn. De bestelling wordt nu bezorgd in een grote isolerende plastic verpakking die niet teruggegeven kan worden en dat is jammer.

5 de noviembre de 2025

Mooi en lekker

Mooi vlees van varkens die een goed leven hebben gehad. Ben al jaren een tevreden klant. Zo heb ik geen bezwaar tegen zo nu en dan vlees eten.

5 de noviembre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Leveren wat afgesproken is ,e niet op…

Leveren wat afgesproken is ,e niet op de dag van leveren opbellen en aanbieden 10 dagen later op een locatie te leveren . En als ik 2xmaal 1 1/2 kg bestel verwacht ik niet 1 pak diepgevroren van3 kilo.

8 de octubre de 2025
Logotipo de Rauwr

Respuesta de Rauwr

Hi Gerrit,

Jammer om te horen dat je ervaring met ons iets minder positief was. We vinden het belangrijk om hier wat toelichting bij te geven, zodat ook anderen begrijpen hoe dit is gelopen.

In ons bestelsysteem zien we dat er één keer 3 kg varkenslever is besteld. Op de dag van jouw bestelling rekende onze webshop per ongeluk geen bezorgkosten, terwijl gekoelde of bevroren bezorging helaas vrij kostbaar is. Daarom hebben we gevraagd of de bestelling kon worden opgehaald, of dat we samen een andere oplossing konden vinden.

Omdat we twee weken later toch bij jou in de buurt leverden, hebben we de bezorgkosten toen kunnen beperken. We hebben hierover telefonisch contact gehad en samen een passende oplossing afgesproken.

We vinden het jammer dat dit ongemak is ontstaan, maar zijn blij dat we uiteindelijk toch een goede oplossing hebben gevonden. We waarderen je feedback, die helpt ons om onze service verder te verbeteren.

Hopelijk heb je wel van het vlees genoten!

Met buitengewone groet,

Cas

8 consejos para escribir buenas reseñas.