Jeg blev mødt af en yderst hjælpsom og imødekommende sælger- Mads. Jeg har haft en god dialog hele vejen igennem og kan varmt anbefale at handle bil med ham.
Consulta las opiniones de los clientes
Fantastisk service fra A til B Vi kunne ikke være mere tilfreds med købet af en Volkswagen ID.4 Pro Performance. Fra første møde hos Recars til bilen stod klar til afhentning, har hele process... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastisk oplevelse hos Recars – 5 stjerner! Jeg har netop købt en VW ID.4 hos Recars og har haft bilen i lidt over en måned nu – uden én eneste fejl eller udfordring. Fra første kontakt til o... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos RECARS i Børkop, naboby til Vejle. tilbyder vi et bredt udvalg af billige, brugte biler af forskellige mærker, modeller og størrelser. Vi bestræber os på at have en bil til ethvert behov. RECARS sælger biler til Danmarks billigste priser. Vores koncept bygger på høj omsætningshastighed af vores varelager. Det betyder, at vi har skruet priserne i bund, så du altid kan finde landets bedste og skarpeste priser hos RECARS. Vi har altid et bredt udvalg af brugte biler på lager i alle mærker og varianter, og vi kan naturligvis hjælpe med finansiering med/uden udbetaling samt forsikring.
Información de contacto
Industrivej 52, 7080, Børkop, Dinamarca
- info@recars.dk
- recars.dk
Ha contestado el 60% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Smidig og nem bilkøb
Jeg blev mødt af en yderst hjælpsom og imødekommende sælger- Mads.
Fantastisk oplevelse hos Recars
Købte brugt ID4 hos Recars i Børkop. Mads var under hele processen utroligt hjælpsom. Han hjalp med opsætning af app og gav introduktion til bilen. Det var en stor tryghed for os, da det er vores første elbil. Vi fik elbilen til en skarp pris, og de gav endda en rigtig fin pris for byttebilen. Kan kun anbefale Recars. Det er ikke sidste gang, vi handler der.
jeg har købt en elbil hos Recars jeg fik det bedst service, jeg har set længe. De var så sød til at forklar alt om bilen hjælp mig med lån og forsikring. jeg ringede to dag efter op spurgte mange spørgsmål de tog sig tid til at forklar det helle uden sur mener eller noget. kan 100% anbefale den til alle min vener og bekendte
Hurtig og super god service
Hurtig og super god service! :) De er imødekommende og venlige.
Super god oplevelse
Vi ville som noget nyt prøve at erhverve os en el-bil.
Vi fandt et godt tilbud hos Recars.
Jeg ved ikke om de alle er lige dygtige, men vi følte os heldige over at skulle gennemfører handlen med Mads Iversen. Det foregik i god ro og Mads havde styr på det hele, og vi følte os rigtig godt håndteret.
Jeg vil klart anbefale andre at gøre deres fremtidige bilkøb hos Recars
Hurtig og super god service
Hurtig og super god service! De er så søde, imødekommende og venlige.
Ringede ind om tirsdagen og onsdag var jeg oppe og hente bilen. Den stod klar og det hele til mig - perfekt!
Fremragende oplevelse
Vi har i forbindelse med købet af vores id4 haft en fantastisk ærlig og behagelig købsoplevelse ved Recars. Emil og Mads som vi har haft kontakt med er rare og tålmodige, og er gode til at gøre oplevelsen tryg.
Vi har også fået nogle småting ordnet på reklamation og heller ikke her var der noget slinger i valsen. Vi blev taget seriøst, fejlene blev bragt hurtigt i orden, og vi fik en moderne og stor lånebil imens.
Jeg vil uden tøven anbefale Recars til både venner og familie.
En meget positiv og professionel…
En meget positiv og professionel oplevelse hele løbet igennem, hvor vi har handlet med Emil
Hjælpsom og kompetent rådgivning
Vi har købt en ID4 VW ved Recars, og har gennem hele forløbet fået virkelig god behandling! Vi har været i kontakt med dem af flere omgange, og hver gang svarer de på spørgsmål og tager sig tid til at hjælpe, selvom det ikke har handlet om selve købet. De er desuden fair sælgere, som er til at forhandle med. Vi vil helt klart anbefale dem til andre.
Rigtig god og ikke mindst hurtig…
Rigtig god og ikke mindst hurtig behandling af Mads hos Recars!
jeg har en gode oplevelse hos Recars.De…
jeg har en gode oplevelse hos Recars.De var venlig og tålmodig.Anbefale!!!!
Super god oplevelse hele vejen igennem
Super god oplevelse hele vejen igennem. Tryg og behagelig rådgivning. Kan klart anbefales.
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Recars. De var venlige, tålmodige og tog sig tid til at svare på alle mine spørgsmål, så jeg følte mig tryg gennem hele processen. Handlen gik nemt og uden problemer, og jeg kan helt klart anbefale dem
Recars kan virkelig anbefales.
Recars kan virkelig anbefales.
Jeg har lige købt en bil hos Recars og jeg er virkelig positiv over deres sagsbehandling. Søde, rare ansatte og kundeservice til UG.
Jeg kunne altid for fat i dem hele døgnet rundt, hele ugen. Det betyder så meget
Fremragende service!
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Recars. Personalet var imødekommende, professionelle og tog sig tid til at finde den helt rigtige løsning til mig. Alt gik nemt og uden problemer, og bilen blev leveret i perfekt stand. Kan varmt anbefales! 🤩
Kanon service og ekspertise
Behagelig og tryg oplevelse hele vejen igennem
Fantastisk service og super oplevelse…
Fantastisk service og super oplevelse hos ReCars! Personalet var hjælpsomme og imødekommende, og hele processen var både hurtig og professionel. Bilen lever op til alle forventninger, og jeg føler mig virkelig godt behandlet som kunde. Kan varmt anbefales!
Utroværdig salgs teknik
Utroværdig salgs teknik. Annoncen på den cupra vi kom for at kigge på sagde: "✅ Hos os er der ingen høje forhandleravancer, kun en rimelig pris for både køber og sælger.
🚗 BILENS HØJDEPUNKTER:
✔️ Leveres nysynet
✔️ Nyserviceret"
Sælger mener så at prisen på de 195.000 ikke inkludere de ting der står i annonce men syn og service og nr plader er ting man selvfølgelig betaler ekstra for, selvom det står som highlights på bilen. Jeg har naturligvis taget screenshots af annoncen.
I skal virkelig være vågne hvis i kigger bil her.
Søg på google efter bilens pris i annoncen og kig skriv fra FDM.
Imødekommenhed, serviceminded og fair handel
Jeg har købt en ny (brugt) BMW hos Recars. Hånden på hjertet, så var jeg fra start en smule skeptisk. Jeg har købt mange brugte biler og det har været en blandet oplevelse, hver gang jeg har købt hos en brugtvognsforhandler. Men Recars har virkelige lagt sig i selen ift. at yde den gode service og for at lave en fair handel. Jeg var primært i dialog med Emil Prip, som igennem hele processen virkelig var imødekommende og til forskel for nærmest alle andre brugtvognsforhandlere jeg har været i dialog med, var lydhør overfor mine behov, argumenter og ikke mindst FDMs kommentarer til udarbejdelsen af slutsedlen. Emil rettede ind. Det har mange andre brugtvognsforhandlere nægtet. Så stor cadeau for det! Bilen blev leveret på hjemmeadressen og min nu forhenværende BMW blev taget i bytte - og til en ganske fornuftig pris. Så der skal lyde en stor tak til Emil og Martin for en fin handel og for at være meget imødekommende igennem hele processen. I er to gæve og behagelige jyske gutter. Jeg er meget glad for min nye (brugte) BMW. Fem stjerner her fra.
Jeg har købt en BMW ved Recar
Jeg har købt en BMW ved Recar
Fik en pro behandling og en dejlig bil
Claus
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.