Consulta las opiniones de los clientes
Vi har købt en BMW IX1 ved Boss biler og i den forbindelse har jeg stillet rigtig mange spørgsmål - Omar har positivt besvaret på alle vores spørgsmål, til trods for at der var mange af dem. Da vi... Ver más
La empresa ha respondido
Vi var på udkig efter en Ford Mustang-E. Boss biler havde en stående, så vi i Bilbasen, årgang 24 med 11.000 km på tælleren. Vi havde telefonisk kontakt inden vi kørte de 125 km for at kigge på... Ver más
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Rigtig god oplevelse
Fik købt min allerførste bil hos dem, som var en Tesla og kan kun sige at de tilbød en fremragende service og selvom der var små problemer med bilen, var de skam hurtigt på sagen og fik løst problemet på ingen tid. Personalet var mega venlig og professionel👍🏻
Købte en i4 af ejeren Omar
Købte en i4 af ejeren Omar, vi blev først og fremmest mødt af en mand der var meget nede på jorden, derudover satte han sig meget ind i vores behov. Han hjalp med at installere bilen og gå den igennem for os. En mand der brugte meget tid og man følte sig velkommen. Derudover var han dejlig at handle med man følte sig ikke presset til at købe bilen som ved mange andre steder. Efterfølgende havde vi nogen opfølgende spørgsmål til bilen, som han guidede os igennem så godt han kunne gennem telefonen. Da det er første gang vi køber elbil:) - kæmpe anbefaling og endnu engang tak for fremragende service!
Jeg købte en Mercedes for 14 dage…
Jeg købte en Mercedes for 14 dage siden, og hele oplevelsen var rigtig god. Personalet var imødekommende, venligt og meget professionelt. De tog sig god tid til at forklare alt grundigt, hvilket gav en tryg oplevelse.
Efterfølgende har jeg haft en del spørgsmål om bilen, og her har de også været utrolig hjælpsomme og taget sig tid til at give fyldestgørende svar.
Alt i alt en meget positiv oplevelse, som jeg klart kan anbefale.
Vanvittig god service og kan varmt…
Vanvittig god service og kan varmt anbefales
Dejligt sted at handle bil,
Dejligt sted at handle bil,
God service, og rådgivning af Omar
Meget hjælpsom sælger
Meget hjælpsom sælger, der svarede hurtigt og var god til at vejlede mig gennem mit første bilkøb.

Køb af ny bil
Købte vores bil af omar, og vi fik en super god service med hurtig betjening. Han var meget venlig og fleksibel i forhold til afhentningen af bil. Kan derfor også klart, anbefale at købe bil hos ham.

Manglende information
Vi var på udkig efter en Ford Mustang-E.
Vi havde telefonisk kontakt inden vi kørte de 125 km for at kigge på den.
Desværre var den meget hærget, ´De af 3 af skærmkanterne var der kørt imod med, begge fordøre havde mistet maling, rigtig mange småbuler og skrammer. Det burde man måske nok have skrevet i salgsannoncen eller fortalt over telefonen.
Umiddelbart ikke hvad man forventer af en så ny bil, selvom den står til en god pris.
Omar tænker det kan laves for 8000, tror nærmere det løber op i 20000+
Borset fra det, fik vi en fin behandling.
Vi har købt en BMW IX1 ved Boss biler…
Da vi kom over og skulle se på bilen, var Omar rigtig god til at forklare forskellige ting om bilen, og til trods for at der kom andre kunder samtidigt, så gik han først over til dem, da vi blev sendt ud på en prøvetur i bilen. - Efter prøvekørsel synes vi at bilen rystede en lille smule og at bremserne skurede lidt - Omar sørgede for at hjulene blev afbalanceret og at bremserne blev adskilt og smurt, så alt var fint.
Alt i alt har vi kun godt at sige om Omar og Boss biler.

God salgsoplevelse
Omar har gennem to bilkøb formået at sikre god kommunikation og tryghed ved bilkøb

Respuesta de bossbiler.dk
Super service, kommer helt sikkert igen næste gang jeg skal have en ny bil igen!

Respuesta de bossbiler.dk
Jeg har lige haft den glæde at handle…
Jeg har lige haft den glæde at handle bil med omar . Købte en polestar2 og havde min volvo v 60 med I den handel . Selvom jeg købte bil uden at ha set eller prøvet bilen , har jeg fået den bedste handel og god service. Jeg er 100 % tryg ved boss biler og vil til hver en tid henvise til at handle bil der

Respuesta de bossbiler.dk
"Brugt til at køre" - ja godaw do'
Vi blev mødt af Omar da vi kiggede på en Volvo V60. Omar kunne ikke fortælle noget om bilen, eller forrige ejer udover at forrige ejer 'har brugt den til at køre i' da jeg spurgte ind til information.
Efterfølgende finder vi ud af at den originalt har været tysk, og derefter importeret, hvilket Omar efterfølgende åbenbart godt kendte til, men ikke har følt for at fortælle om. Alt i alt en meget ulden oplevelse som der i sin helhed fik os til at vende hurtigt om og forlade biksen uden handel. Vi kommer ikke tilbage.

En helt igennem fantastisk oplevelse hos Boss Biler
Fra det øjeblik jeg hørte navnet Boss Biler, var jeg allerede nysgerrig. Navnet signalerer kvalitet og selvtillid – og den vibe bliver fuldt ud levet op til i virkeligheden.
Da jeg besøgte forretningen tilbage i november 2025, blev jeg mødt af en ung sælger, som tog rigtig godt imod mig. Stemningen var afslappet og professionel, og jeg fik lov til at prøvekøre deres Enyaq RS uden nogen form for stress eller tidspres. Det betød meget for mig at kunne tage mig god tid og virkelig mærke bilen.
Da jeg kom tilbage fra prøveturen, var jeg ærligt talt splittet. Jeg var i tvivl om, hvorvidt det skulle være den bil. Her mødte jeg ejeren, Omar – og det ændrede det hele.
Omar er utrolig veltalende, imødekommende og omhyggelig i sit arbejde. Han svarede grundigt og ærligt på alle mine spørgsmål og tog sig virkelig tid til at sikre, at jeg følte mig tryg i beslutningen. Det var faktisk ham, der fik mig til at mærke efter og indse, at det var den helt rigtige bil for mig.
Jeg valgte også at få eftermonteret træk, og Omar sørgede for at koordinere det hele gennem sit netværk. Selvom bilen skulle softwareopdateres og derfor tog lidt længere tid end forventet, var kommunikationen hele vejen igennem helt i top. Jeg følte mig informeret og prioriteret hele tiden.
Derudover viste det sig, at mit 12V batteri skulle skiftes på garantien. Her tilbød Omar endda, at jeg kunne låne hans oplader, inden vi gik videre med yderligere løsninger. Det siger virkelig noget om serviceniveauet og viljen til at hjælpe. Batteriet blev efterfølgende skiftet på garantien uden problemer.
Jeg har oprigtigt intet negativt at sige om hele processen. Jeg følte mig set, hørt og behandlet med respekt fra start til slut. Boss Biler sælger nogle virkelig flotte biler, som fremstår utroligt velholdte og fejlfri.
Jeg kan klart og kraftigt anbefale Omar og Boss Biler til alle, der leder efter en bil og samtidig ønsker en tryg, professionel og personlig oplevelse.
Og skulle jeg en dag stå og skulle have en ny bil igen, så er jeg ikke i tvivl – jeg starter hos Boss Biler.

Respuesta de bossbiler.dk
Handlede bil i sidste uge hos Boos…
Handlede bil i sidste uge hos Boos biler. Aftalte handelsbetingelser med Jeno der med sin rolige personlighed svarede på alle spørgsmål. Ved afhentning af bil var de aftalte ting effektueret så jeg er fuld tilfreds med handelssituationen. En god oplevelse.

Købte en Citroën e-C4 X forrige fredag
Købte en Citroën e-C4 X forrige fredag, og den var allerede klar få dage efter. Hele forløbet er gået helt uden problemer, og super kommunikation, og så er de virkelig behagelige at handle med

Respuesta de bossbiler.dk
Vi har lige fået købt en bil hos boss…
Vi har lige fået købt en bil hos boss biler, hvor vi fik lavet handlen med Jeno. Hele forløbet har været super godt, og vi har været glad for at have handlet her. Jeg vil klart anbefale stedet til andre.

Fantastisk service
Vi har købt en Kia Ev9 hos Boss Biler. Der var en dejlig modtagelse, og havde en rigtig god snak med Jeno, som fik fortalt og vist os bilen, og gjorde os trygge ved vores skift til elbil. Og fik samtidig et rigtig godt tilbud på vinterdæk oveni købet. Kan kun sige, Helt igennem SUPER service hele vejen igennem forløbet, både på salgsdagen og på afhentningsdagen, hvor de tilmed havde sat en stor rød sløjfe på bilen.
Anbefaler helt sikkert dette sted.

Respuesta de bossbiler.dk
Jeg fik byttet min bil til en Tesla…
Jeg fik byttet min bil til en Tesla Model 3, og jeg er virkelig meget tilfreds med jeres service og hjælpsomhed. Jeg talte med Omar og hans kolleger – de er meget venlige og professionelle.
Især fordi jeg har nedsat hørelse og bruger tegnsprog, viste de stor forståelse. De gav mig ekstra tid og havde stor tålmodighed. De hjalp også med telefonsamtaler og tolkede, hvad der blev sagt. Helt klassisk god service!
Man kan trygt handle hos dem – de er professionelle. De er god til svar på min spørgsmål igennem sms, de svar også om aftenen.
Efter jeg fik min Tesla, opstod der et problem med dæktrykssensoren. Jeg måtte tilbage på jeres værksted, og de tog det helt roligt, tog sagen seriøst og fandt en løsning. Det gjorde, at jeg følte mig meget tryg ved dem.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.