Rask forsendelse, men vesken var alt for stor, så jeg må sende den tilbake. Syntes det er litt rart at det ikke følger med retur lapp. Gjør det litt vanskelig å returnere
Consulta las opiniones de los clientes
Veldig fornøyd med kundeservicen! Jeg angret meg etter bestilling og sendte mail for å endre til annen vare. Fikk telefon fra kundeservice like etter, og fikk løst det uten problem. Tommel opp! 😄👍
La empresa ha respondido
Utrolig fine armbånd, var enda finere i virkeligheten og kjempe rask levering!! Er å anbefale og kommer til å handle fra dere ved en senere anledning også😊
La empresa ha respondido
Sendte ut varen samme dag som jeg bestilte, bra oppfølging og super raske produkter! Første gang jeg bestiller herfra, men ikke siste gangen heller. Meget fornøyd!
Información sobre la empresa
- Joyería
- Tienda para bebés
- Tienda para novias
- Tienda de regalos
- Tienda de bolsos de mano
- Tienda de animales
Escrito por la empresa
Recreo.no - norsk nettbutikk med det lille ekstra. Unike gaver til baby, barn, han, henne, brud og bryllup, til 4beinte og interiørgaver. Er du på jakt etter en bursdagsgave, julegave, venninnegave eller oppmuntringsgave, så finner du det hos recreo.no og mye mye mer gaver! Liker du høy kvalitet, unike, nyheter, annerledes, spennende, innovative gaver som ikke alle andre har, har du kommet til rette nettbutikken.
Información de contacto
Kanalveien 4M, 3127, TØNSBERG, Noruega
- 919 22 799
- kundeservice@recreo.no
- recreo.no
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Ikke retur lapp med i pakken
Hadde ikke før lagt inn bestillingen
Hadde ikke før lagt inn bestillingen, så vipps så var den i postkassen. Enkelt og greit
Veldig fornøyd med veske og øredobber 🤩
Rask levering og godt utvalg.
Nydelig veske.
Easy to browse unique gift ideas
Var ute etter noe fint som gave
Var ute etter noe fint som gave. Ikke lett å finne gavesett til menn må jeg si. Fant noen spesielle fine på Recreo.no, god pris, veldig rask forsendelse, Takk

Respuesta de Recreo.no
I just love it 🤩
Super service
Jeg hadde en dobbel bestilling inne, og fikk en hyggelig telefon om dette stemte eller ikke. Sparte meg for returbestillig, og mere lyst til å handle hos dere igjen👌
God handleppplevelse😊
Rask og god handel, en nydelig mobilveske i skinn merke Depeche ble min 😊
God kommunikasjon underveis
God kommunikasjon underveis, gode oppdateringer og rask levering😇👏🏻
Rask levering, fine produkter
Fine produkter, rask levering og overkommelige priser
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.