Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas
  2. Cafetería

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vi istandsætter og genbruger klassiske kvalitets stel fra før 1990. Stel fra denne tid er håndbygget og udført i en utrolig høj kvalitet stål. Vi opkøber vintagestel fra hele verden og genopbygger dem med nye dele. Ideen bag cyklerne er at bygge en solid, enkel, driftssikker og håndbygget cykel. Cyklerne laves både i herre- og dame modeller, og i alle former, farver og størrelser.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Dårlig service

Besøgte Recycles den 07/03 for at få repareret et punkteret forhjul på min cykel, og blev mødt med beskeden om op til en uges ventetid. Da jeg er afhængig af min cykel som transportmiddel, var dette en stor ulempe, men jeg blev tilbudt at låne en cykel for 65kr imens, hvilket jeg nødtvungent accepterede. Overraskende nok blev jeg kontaktet allerede 1 time og 4 minutter efter med besked om, at min cykel var klar til afhentning.

Ved afhentning blev jeg dog opkrævet betaling for lånecyklen, på trods af at jeg ikke havde haft brug for den, hvilket var en direkte følge af den uventet hurtige service. Hvis jeg havde vidst, at min cykel ville være klar på så kort tid, ville jeg aldrig have indvilliget i aftalen om en lånecykel. Denne oplevelse har efterladt mig skuffet og frustreret og gjort, at det er sidste gang, at jeg har anvendt Recycles til at lave min cykel.

7 de marzo de 2024

Uforskammet betjening

Jeg skulle hente min datters cykel, som de har renoveret, og som ser ud som fint håndværk. Intet at udsætte der.
MEN jeg har aldrig oplevet så arrogant og nedern betjening. Da jeg kom ind i forretningen og positivt kommenterede at der var ild i brændeovnen "Hyggeligt" sagde jeg og så blev så mødt af cykelsmedens sure blik "What do you want?"
Jeg ledte efter min kvittering, og han sagde igen irriteret "What do you want" derfra blev det kun værre. Da jeg så hentede cyklen var han endnu mere indebrændt ...
Det er simpelthen ikke i orden, hvis man står i en butik.
Jeg kan ikke anbefale nogen at handle med dem.
Der er masser af flinke cykelhandlere i området. 😊

10 de febrero de 2024

Top betjening og håndværk

Top betjening og håndværk. Man kan mærke, at de alle brænder for deres fag og er nysgerrige på at finde den bedste løsning og ikke den dyreste løsning.
De er gode til at lytte og finde ens behov. Man bliver kontaktet, hvis der eventuelt skal laves mere end først aftalt.
Jeg gav gerne flere stjerner, hvis det var muligt :-)

16 de junio de 2021

Anmeldelsen er trukket tilbage

Anmeldelsen er trukket tilbage, vedrører den forkerte virksomhed. Anmeldelsen vedrører virksomheden Recykling, Karupvej 1, Århus C.
Beklager Mikkel.
Mvh Ole Kudsk jensen

10 de junio de 2021
Logotipo de Recycles

Respuesta de Recycles

Hej Ole
Din anmeldelse figurerer stadig med 1 stjerne - Kan du enten slette den helt eller alternativt ændre den til 5 stjerner, hvis den ikke kan slettes?
Mikkel
Recycles

Tidligere skrevet:
Hej Ole
Jeg tænker du har anmeldt en forkert butik, da vi aldrig har solgt en Fusion cykel.
Du må meget gerne korrekte fejlen.
Håber du i fremtiden har mere held med din cykel.
God vind
Mikkel
Recycles

Arrogant og smålig betjening

Jeg har sjældent opleve så smålig betjening. Jeg afleverede en cykel til reparation. Det blev dyrere end prisoverslag og jeg kom hjem med et styr der var dårligere end udgangspunktet - utrolig ringe. Efterfølgende fulgte flere dårlige oplevelser, da jeg ville påpege fejlene. E.L.E.N.D.I.G. betjening.

22 de enero de 2014

Glad bedstemorcykel ejer

Byens fedeste vintagecykler og super god service
Jeg købte forleden en fin gammel bedstemorcykel af mærket "Hamlet" og kan kun give recycles mine varmeste anbefaling, sød og venlig service og nogle vildt fede cykler.

Pernille :)

11 de marzo de 2011

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.