Geen zaken met hun doen! De prijs die je afspreekt komen ze niet na en vervolgens gooien ze aanmaningen er op van duizenden euro's extra. Aangifte volgt.
Goede ontvangst en goede locatie
Regus helps businesses find and create the right workplace for their people. Offering choice, flexibility, community, custom workspaces and consistently professional locations all over the world.
Het Rietveld 55A, 7321 CT, Apeldoorn, Holanda
- 552018800
Fijne ervaring met uitstekende serviceIk heb hier een directiekamer gehuurd…
Ik heb hier een directiekamer gehuurd voor een vertrouwelijk gesprek met vier personen. De ontvangst was warm en professioneel. De dames van de receptie waren reuze aardig, correct en servicegericht. Alles verliep soepel en discreet. Ik ben erg enthousiast over hun service en kom hier zeker terug.
Geen zaken met hun doen

Respuesta de Regus - Apeldoorn, Business Park
Erg prettige locatie met goede service
Heb voor sollicitatiegesprekken al meerdere keren gebruik gemaakt van deze locatie. Fijn dat bezoekers in de hal netjes worden ontvangen en ik bericht krijg als ze er zijn. Heb er een keer per ongeluk iets laten liggen en kreeg hier de volgende dag al bericht over. Fijne samenwerking dus. Volgende keren zal ik hier zeker weer gebruik van maken.