Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer fijne webshop met breed assortiment duurzaam speelgoed. Eerlijke prijzen en leuke acties via instagram! Eigenaresse reageert snel en duidelijk via dm. De winkel is een popup store, uitstraling pa... Ver más

Información sobre la empresa

1. Juguetería

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Wij verbinden duurzame en creatieve makers met moderne ouders. We verkopen duurzaam, handgemaakt speelgoed dat de verbeelding van het kind stimuleert.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Super leuk aanbod

Super leuk aanbod. Van baby tot grote speel leeftijd, blijf graag mee groeien met deze winkel. Heel leuk personeel zowel life als met bestellen als je niet uit de buurt van Breda komt. En daarbij ook nog eens goede service.

5 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit blijft een enorme aanrader voor baby/kinder cadeautjes

Ik blijf hier elke keer weer terugkomen voor al m’n cadeautjes voor babyshowers, kraamcadeautjes en kinderverjaardagen! De producten zijn het allermooiste en de persoonlijke adviezen in de winkel zijn echt super fijn. Oja en het inpakpapier, daar wordt gewoon iedereen blij van!

1 de marzo de 2026

Fijne Winkel

Mooie open einde speelgoed. Met goede tips op hun instagramkanaal. De fysieke winkel is mooi en ze hebben zeer ruime keuze.

5 de marzo de 2026

Absoluut de leukste kinderwinkel

Absoluut de leukste kinderwinkel! Ook al heb ik alleen online geshopt, ik ben zó enthousiast. Prachtig duurzaam speelgoed, mooie kwaliteit en alles met zorg verpakt. Echt een aanrader! Hier wordt iedereen, jong én oud, blij van!

1 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle en nette afhaal bestelling.

Boek lag netjes klaar voor de afhaal. En er werd zelfs nog gevraagd bij ophalen of het ingepakt moest worden. Dus uiteindelijk met een mooi ingepakt cadeau de winkel uit. ❤️

1 de octubre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

De Stapelstein Grow zaten niet meer in…

De Stapelstein Grow zaten niet meer in de originele verpakking. Slordig ingepakt, waardoor de doos aan de onderzijde opengescheurd was. Ze zijn niet beschadigd maar er zitten wel wat vlekken op. Erg jammer bij een product dat 189 euro per stuk kost. Waar is de originele Stapelstein verpakking?

31 de octubre de 2025
Logotipo de Reiger en de Raaf

Respuesta de Reiger en de Raaf

Dag Brenda, Zoals we in onze mail hierover ook al aangaven: je hebt twee kleuren van de Grow uitgekozen die niet bij elkaar horen, dus waar geen originele verpakking van bestaat. De doos die we gebruikt hebben, is de doos die Stapelstein zelf ook gebruikt voor verzending. Erg vervelend dat deze kapot is gegaan. We hebben daar een melding van gemaakt bij de pakketdienst.

Daarnaast hebben we aangegeven dat producten met vlekken uiteraard teruggestuurd mogen worden zodat we deze voor je kunnen vervangen.

Helaas heb je daar nog niet op gereageerd.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.