Reiger en de Raaf Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik bestel al een aantal jaar bij ‘Reiger en de Raaf’ . Het liefst haal ik al onze kado’tjes bij Florie en haar team. Het speelgoed is zorgvuldig uitgekozen en kwalitatief top! De kinderen spelen er j... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een geweldige mooie winkel. Zowel online als de fysieke winkel zit de winkel vol met prachtig leerzaam speelgoed van goede kwaliteit. Klantenservice is erg behulpzaam en vriendelijk. Ik kom hier zeker... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer fijne webshop met breed assortiment duurzaam speelgoed. Eerlijke prijzen en leuke acties via instagram! Eigenaresse reageert snel en duidelijk via dm. De winkel is een popup store, uitstraling pa... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige winkel met even zo mooie producten! Eigenaresse Florrie heeft veel achtergrondkennis die zij enthousiast en inspirerend weet over te brengen naar klanten via haar instagram kanaal. Er zit ee... Ver más

Información sobre la empresa

1. Juguetería

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Wij verbinden duurzame en creatieve makers met moderne ouders. We verkopen duurzaam, handgemaakt speelgoed dat de verbeelding van het kind stimuleert.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

31 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle en nette afhaal bestelling.

Boek lag netjes klaar voor de afhaal. En er werd zelfs nog gevraagd bij ophalen of het ingepakt moest worden. Dus uiteindelijk met een mooi ingepakt cadeau de winkel uit. ❤️

1 de octubre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

De Stapelstein Grow zaten niet meer in…

De Stapelstein Grow zaten niet meer in de originele verpakking. Slordig ingepakt, waardoor de doos aan de onderzijde opengescheurd was. Ze zijn niet beschadigd maar er zitten wel wat vlekken op. Erg jammer bij een product dat 189 euro per stuk kost. Waar is de originele Stapelstein verpakking?

31 de octubre de 2025

Respuesta de Reiger en de Raaf

Dag Brenda, Zoals we in onze mail hierover ook al aangaven: je hebt twee kleuren van de Grow uitgekozen die niet bij elkaar horen, dus waar geen originele verpakking van bestaat. De doos die we gebruikt hebben, is de doos die Stapelstein zelf ook gebruikt voor verzending. Erg vervelend dat deze kapot is gegaan. We hebben daar een melding van gemaakt bij de pakketdienst.

Daarnaast hebben we aangegeven dat producten met vlekken uiteraard teruggestuurd mogen worden zodat we deze voor je kunnen vervangen.

Helaas heb je daar nog niet op gereageerd.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onwijs leuke winkel en webshop

Wat een onwijs leuke winkel en webshop. Er werd super lief mee gedacht met onze wensen. Zeker een aanrader.

13 de octubre de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de Reiger en de Raaf

Hi Susan, dank voor je leuke review! Hopelijk tot een volgende keer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit is de allerbeste speelgoedwinkel…

Dit is de allerbeste speelgoedwinkel die ik ken! Super snelle levering en top service online. Meteen komen er ideeën of concrete voorstellen om het spel nog interessanter te maken. Enkel lof voor deze winkel!

17 de octubre de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de Reiger en de Raaf

Hi Karolien, wat een ontzettend leuke review. Heel erg bedankt!

Mooie producten

Mooie producten, snelle verzending, goede communicatie. Maar ga ook zeker een kijkje nemen in de winkel als je kunt. Wat een feest!

2 de septiembre de 2025

🐬 Wat een fijne winkel

🐬 Wat een fijne winkel. Erg blij met de zorgvuldig ingepakte spulletjes. Ik heb nooit haast met bestellingen maar deze keer waren de pittenzakjes in het weekend nodig. Zelfs in de zomertijd deden ze hun best om het vlot bij mij te krijgen. Dankjewel! ❤️

31 de julio de 2025

8 consejos para escribir buenas reseñas.