Reiseshop AS Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget god opplevelse med bruk av Reiseshop. Me var to kameratar som reiste med to jenter på 13 år. Veldig bra hotell sentralt i byen. Sitteplasser L15 var fantastisk. Beat lounge var over all forvent... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi var 6 som dro på Liverpool-Southhampton, hvorav 4 var førstereis. Beat Lounge falt i smak hos alle (sepesielt hos konene),. Bestilling av billetter med hotell er meget enkelt når du bestiller hos R... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prøvde reiseshop for første gang til kampen Arsenal-Man U 12-jan-2025. Med reiseshop så hadde eg en helt fanstastisk opplevelse der alt var bare heilt topp. Hotellet var betre en forventa og plas... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service, raske tilbakemeldinger og svar på det vi lurte på på forhånd. Familievennlige billetter, supert hotell med sentral beliggenhet, god og billig frokost. Vi fikk gode tips til hvordan gjør... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de viajes

Escrito por la empresa

Reiseshop.no har over 20 års erfaring med fotballreiser. Tilbyr pakker med fotballbilletter og hotell i sentrum og byen. Langsiden plasser på stadion med og uten VIP lounge Ingen skjulte avgifter· Autorisert distributør. Trygt valg.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi var tre generasjoner på tur til…

Vi var tre generasjoner på tur til Liverpool for kamp. Vi fikk god støtte av reiseshop under bestilling og dialog i forkant. Hotellinfo og kampbilletter kom i forkant av reisen og alt fungerte smooth.
Takk for turen!

1 de abril de 2024

Respuesta de Reiseshop AS

Takk for tilbakemeldingen. Dere er alltid velkommen tilbake en annen gang.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hotellet var ikke bra nok

Hotellet var ikke bra nok. Premier inn Hotel Manchester City Center. Rommet var ikke bra nok med råte lukt og generelt møkkete og støvete. Ellers var turen bra og som forventet.

8 de marzo de 2024

Respuesta de Reiseshop AS

Takk for din tilbakemelding. Det første gang jeg har fått klage på Premier Inn City Centre hotellet i Manchester. Jeg håper dere tok det opp med hotell direkte når dere var på hotellet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har brukt de på 3 reiser nå.

Har brukt de på 3 reiser nå.
(De skaffet billetter til England,Nederland, Italia )
Stoler 100% på at billettene kommer.
Det er veldig bra.
Kan anbefale dem😊😊

1 de marzo de 2024

Respuesta de Reiseshop AS

Takk for din tilbakemelding.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra hotel sentralt i london

Bra hotel sentralt i london. Meget bra billetter/seter på stadion med god oversikt til banen. Vi kommer til å bruker Reiseshop flere ganger.

2 de marzo de 2024

Respuesta de Reiseshop AS

Hei Paul, tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det gleder oss at du hadde en positiv opplevelse med oss. Vi ser frem til å være til tjeneste igjen. Ha en flott dag!

Alt fungerte helt flott.

Fjerde fotballtur med Reiseshop. Alt fungerte som vanlig helt fint. Billettene til kampen kom presis som lovet til alle, hotellet hadde alt på stell ved ankomst, adgang til Anfield og Brodie Bar fungerte knirkefritt. Veldig bra med vouchere i stedet for kort og cash! Gode plasser på flott ny tribune. Forbedringspunkter: Svak logistikk på frokosten på hotellet, og vi har spist bedre mat på Anfield før. Likevel 5 stjerner.

Respuesta de Reiseshop AS

Hei Morten, tusen takk for din positive tilbakemelding! Ser frem til din neste fotballtur med oss.

Veldig bra reisearrangør

God informasjon når man kjøper billetter, alt kom når det skulle og turen ble bare helt perfekt.
Hadde noen spørsmål underveis og de fikk jeg alltid gode svar på og raskt.
Anbefales på det varmeste.

Respuesta de Reiseshop AS

Takk for tilbakemeldingen din og din anbefaling.

Alt gikk helt problempritt

Alt gikk helt problempritt. Flott hotel og gode billetter på Anfield. Ryddig og veldig enkelt å bestille med reiseshop. Velger med veldig stor sannsynlighet reiseshop neste gang vi skal til Anfield å se Liverpool vinne. Takk for god service.

9 de febrero de 2024

Respuesta de Reiseshop AS

Takk for at du valgt oss Asle. Dere er velkommen tilbake en annen gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var ikke en ting å utsette på denne…

Det var ikke en ting å utsette på denne turen. Hotellet lå sentralt til i forhold til undergrunnen og fint til nede ved Themsen. Hotellets standard var også bra, fine rom og god mat. Billettene til Tottenhams hjemmebane var superbe med Premium/Vip. Her var det topp servering og vi koste oss i flotte omgivelser !

Har brukt Reisehop`n 3 ganger

Har brukt Reisehop`n 3 ganger, kjempefornøyd og meget god service - anbefales på det varmeste. Kommer helt sikkert til å bruke de neste gang også.

3 de febrero de 2024

Hei Rune,
Takk for de flotte ordene! Vi setter virkelig pris på tilbakemeldingen din, og ser frem til å hjelpe deg igjen. Beste hilsen, Reiseshop / Erling Lunde

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd. Gode service og enkelt å komme i kontakt med Reiseshop. Veldigt bra kampbiletter. Biletter og hotellbekreftelse ble levert i god tid før avreise.

4 de febrero de 2024

Respuesta de Reiseshop AS

Takk for tilbakemeldingen. Bra at alt fungerte.

Topp

Har brukt Reiseshop i mange år, veldig fornøyd. Alltid fine billetter på kampene, og fine hoteller. Aldri noe problemer ved innsjekking/ eller på kamp.

6 de diciembre de 2023

Brukt reiseshop flere ganger

Brukt reiseshop flere ganger, og alltid vært fornøyd👍😃

30 de noviembre de 2023

Hei Steinar,

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Vi setter stor pris på at du velger oss. Gleder oss til å hjelpe deg igjen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Billetter kom som bestilt og hotellet…

Billetter kom som bestilt og hotellet var bra

1 de diciembre de 2023

Hei Einar
Tusen takk for den positive tilbakemeldingen! Det er gledelig å høre at du var fornøyd med både billetter og hotell. Vi setter stor pris på det.

Topp

Ryddig, hjelpsom og god service. Billettene kom i god tid, hotellet var sentralkt og bra. Kan trygt anbefales!

24 de noviembre de 2023

Hei Lars,

Tusen takk for de vennlige ordene. Det er flott å høre at du er fornøyd med vår service. Velkommen tilbake neste gang!

Med vennlig hilsen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dette var første gang jeg benyttet…

Dette var første gang jeg benyttet dere.
Alt fungerte godt - Billetter og bekreftelser kom i god tid før avreise.
God service og og oppfølging når ulike spørsmål dukket opp

28 de octubre de 2023

Respuesta de Reiseshop AS

Hei Geir, Takk for din tilbakemelding. Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Helt toppers

Kampbilletter mottatt 3-4 dager før avreise, som avtalt.
Enkel og grei info.
Kurrant hotell.
Like stive priser som alle andre opererer med, så kan ikke gi trekk i karakteren for det… 😊

7 de octubre de 2023

Respuesta de Reiseshop AS

Hei, Øystein, fint at du hadde en fin tur. Det er dessverre blir dyr å dra på fotballtur. Alt stiger i pris.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt overgikk det jeg vi trodde

Alt overgikk det jeg vi trodde , helt rå plasser på kamp og et meget bra hotell gjerne en sånn tur til 😁⚽️😁⚽️👀😁

30 de septiembre de 2023

Respuesta de Reiseshop AS

Det var hyggelig at du hadde en fin kamp og bra opplevelse med å bestille hos reiseshop.no.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.