Goed Nieuws......Na melding die ik heb gedaan en mogelijk vele anderen van deze websites reisproductaanvragen.nl en reisproduct.nl bij OV-CHIPKAART.NL, ACM en Google is het vandaag op nieuws/journaal... Ver más
Reisproductaanvragen
Deze website om OV-chipkaart of voor studenten OV aan te vragen is oplichting. De kosten zijn 37,50 en via de officiële website van OV-CHIPKAART.NL kost de persoonlijke kaart 7,50. Zij gebruiken ook d... Ver más
Het zijn oplichters. Ze hebben de rechtzaak nu verloren en willen niet eens geld terug betalen aan alle slachtoffers. Stelletje criminelen.
Oplichters! Je zoekt op ov chipkaart kopen en zij komen bovenaan de pagina met zoekresultaten. Ze hopen op mensen die even niet goed opletten want deze website biedt 0 toegevoegde waarde. Ze maken... Ver más
La gente también ha visto
oplichting
Stelletje oplichters
Stelletje oplichters, je krijgt geen geld terug. Ik had in alle haast een nieuwe ov besteld en kwam erachter dat dit niet de officiële website is. Bestel gewoon bij de echte ns website!
Ook helaas er in getrapt..
Ook hier helaas er in getrapt... De website stond bovenaan bij Google en in mijn haast voor de aanvraag had ik niet gezien dat ik niet met de officiële website te maken had. Helaas had ik het pas in de gaten toen ik verbijsterd het bedrag van €37,50 i.p.v. €7,50 zag staan. Via IDEAL is je geld weg en van het herroepingsrecht onttrekken ze zich. Trap er alsjeblieft niet in en ga naar de officiële website!
Google zet deze oplichters bovenaan...
Ik ben er ook al ingeluisd- het bedrag van 37,50 zie je pas bij de betaling zelf, en dan heb je maar een paar seconden om na te Denen. Dom natuurlijk. Wat is vooral verbijsterend vindt is dat deze site als eerste naar boven komt bij Google. Dat betekent dat Google oplichters als klanten accepteert. Van mijn 30€ profiteren dus 2 bedrijven. Ik ga dus ook maar een andere zoeksite instellen- bv DuckDuckGo.
Oplichters je kan gewoon bij de NS een…
Oplichters je kan gewoon bij de NS een OV Chipkaart bestellen voor 30 euro minder
hoge administratiekosten, telefonisch niet bereikbaar, kan product niet annuleren.
Onze minderjarige dochter deed een aanvraag bij dit bedrijf reisproductenaanvragen.nl Ondanks dat zij minderjarig is, werd de bestelling geaccepteerd voor €37,50, waarvan €30 administratiekosten – belachelijk, want op de officiële OV-chipkaart site kost dit maar €7,50. Telefonisch is het bedrijf niet bereikbaar. Ze kunnen het product niet annuleren. We hebben inmiddels een klacht ingediend bij ACM en ConsuWijzer.
Wat een oplichters!
Wat een oplichters!
Heb te snel geklikt en betaald zonder eerst onderzoek te doen naar de verkoper.
37,50 euro voor het aanvragen van een OV chipkaart rekenen die normaal 7,50 is.
Dat betekent dus dat ze 30 euro “administratiekosten” in hun eigen zal steken.
Niet bestellen hier!!!!
oplichters, 30 euro administratiekosten voor gebakken luchjt
30 euro administratie kosten vragen om een product (ov-chipkaart) van 7,50 euro te mogen kopen bij een ander.
Deze oplichters vragen 30 euro administratie kosten om voor jou iets te bestellen bij ov-chipkaart a 7,50 (eigenlijk dus dropshipping).
Dus in totaal kost bij reisproductaanvragen.nl een ov-chipkaart 37,50 (als de kaart al geleverd wordt). Dit kan je zelf makkelijker doen bij ov-chipkaart.nl a 7,50
reisproductaanvragen.nl zit er niet voor niets tussen', maar voor 30 euro...
Zelfde probleem
Zelfde probleem
supportreisproductaanvragen.nl
Niet doen.
Gelukkig lees ik nog meer mensen die gedupeerd zijn.
Ik had mischien beter moeten lezen maar dit bedrijf stond boven aan en ben zonder bij na te denken het gaan aanvragen.
Is het bij Ov chip bekend?
Ga morgen met hun contakt op nemen
HIER NIETS BESTELLEN !!
Update; kreeg vanavond via de app bericht dat ze de kaart de 30e verstuurd hebben en vervelend dat we hem niet hebben ontvangen. Hier geloof ik persoonlijk niets van
Ze konden 37.50 terug storten . Hier ga ik niet mee accoord en verzoek om het gehele bedrag €44.50 terug te storten. Vrijwel direct bericht dat ze bedrag hebben terug gestort maar aantal dagen kan duren ivm de verwerking ..
Ik ga het afwachten.
LET OP!!!! NIETS BESTELLEN HIER !!!
op 29 juli pers ov chipkaart voor mijn dochter besteld. Kosten €44.50
Kaart niet gekregen. Gebeld met ov- chipkaart .nl . Daar koop je een kaart voor 7. 50 Zij krijgen soms aanvragen via mijn reisproduct .nl . Mijn kaart was daar niet bekend . Ze reageren niet via de ap/ mail en zijn niet telefonisch bereikbaar met verzoek bedrag terug te storten
Zal nog een poging doen en anders genoodzaakt om andere stappen te gaan ondernemen .
Echt schandalig dit !!
AFZETTERS!!!
KIJK UIT!!! AFZETTERS!!!
Heb per ongeluk een OV chipkaart besteld voor €37,50 (bij de NS is het €7,50). 10 minuten later gebeld om te annuleren maar kon helaas niet meer.
Wat een oplichterij, €30 aan administratiekosten.
Ook ik hier perongeluk besteld
Ook ik hier perongeluk besteld. €30 meer en dat wetende dat je meeste klanten studenten zijn. Gebeld na 5 minuten bestellen, kon niet meer geannuleerd worden. Ik ga erachter aan, maar hier NIET bestellen!
Oplichters
Oplichters! Je betaalt 30’euro administratiekosten voor een ov kaart van 7,50. Net mijn zoon die een nieuwe kaart moest hebben overkomen. Walgelijk deze praktijken!
Opgelicht
Inderdaad, dezelfde ervaring als alle anderen, veel te veel betaald voor een persoonlijke OV- chipkaart, 45 euro, terwijl het maar 7,5 euro kost… OPLICHTERS
Scam
Scam. Dit 'bedrijf' vraagt 37.50 voor een product dat slechts 7.50 euro kost. Te laat gezien, helaas. Nu maar afwachten of de OV-chip daadwerkelijk verzonden gaat worden...
reisproductaanvragen rekent 4x zoveel…
reisproductaanvragen rekent 4x zoveel voor het verkrijgen van een OV kaart, zonder dat zij ook maar iets extra's doet. Je ziet pas bij de bank wat het bedrag is dat je moet betalen, nergens in het proces maken zij dit eerder duidelijk. Pas als je de kleine lettertjes leest zie je dit staan;Via Reisproduct Aanvragen betaal je € 37,50 — dit is € 7,50 voor de kaart en € 30 administratie + verzendkosten. Gelukkig zag ik het bedrag op tijd en kon de transactie stopzetten.
Bestel de kaart gewoon via OV-chipkaart. Je moet dezelfde handelingen verrichten en je betaalt geen € 30,- 'administratiekosten' extra.
Ik vind dit oplichting
Oplichters; vragen €30 te veel
Oplichters! Vragen €37,50 voor een pasje dat €7,50 kost op de officiële site ov-chipkaart.nl, en zelfs gratis is als je een NS-abonmement neemt!
Bestel hier niet!
Heb per ongeluk hier besteld.
Vroeg of de bestelling gewijzig kon worden maar, er word niet op sms, belletjes of mailtjes gereageerd.
Geen aanrader!