Rejnholt Roedder Opiniones

Información sobre la empresa

1. Paisajista
  2. Contratista maderero

Escrito por la empresa

Hos Rejnholt & Rødder tror vi på, at godt håndværk, ærlig kommunikation og høj kvalitet skaber de bedste resultater. Vi er en dansk virksomhed med passion for grønne områder og leverer professionelle løsninger inden for anlæg, pleje og vedligeholdelse af udendørs arealer til både virksomheder, boligforeninger, offentlige institutioner og private kunder. Vi lægger stor vægt på at forstå vores kunders behov og levere løsninger, der både er holdbare, funktionelle og æstetiske. Uanset om opgaven er stor eller lille, møder vi den med engagement, ordentlighed og fokus på detaljen. Vores ambition er ikke blot at løse en opgave, men at skabe langvarige samarbejder baseret på tillid, kvalitet og pålidelig service. Derfor prioriterer vi gennemsigtig dialog, punktlighed og et resultat, vi kan være stolte af. Bag virksomheden står mennesker med mange års erfaring inden for drift, ledelse og grønne fagområder. Vi kombinerer faglig ekspertise med moderne løsninger og en praktisk tilgang, så vores kunder får den bedst mulige oplevelse – fra første kontakt til den færdige opgave. Vi sætter stor pris på al feedback. Din anmeldelse hjælper os med løbende at udvikle os og giver kommende kunder et ærligt indblik i, hvordan det er at samarbejde med Rejnholt & Rødder. Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

6 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super arbejdet til den aftalte pris

Vi har fået klippet vores hæk af Rejnholt Roedder. Det har de gjort helt fantastisk og til den aftalte pris. Vi kommer helt sikkert til at bruge dem igen en anden gang.

Kæmpe anbefaling herfra!

12 de agosto de 2026

Veludført arbejde

De kom til tiden. Udførte et fint stykke hækkeklipnings arbejde. Ryddet fint op efterfølgende. Betalingen forgik nemt via MobilePay.

8 de julio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk oplevelse med Rejnholt…

Vi kan kun give vores varmeste anbefaling til Rejnholt og Rødder. De har hjulpet os med at luge ukrudt i hækken, klippe et træ, fjerne ukrudt generelt og rydde et bed – og resultatet er simpelthen fantastisk.
Fra start til slut var de både hurtige, effektive og yderst professionelle. De gik til opgaverne med stor omhu og ekspertise, og man kunne tydeligt mærke, at de ved, hvad de laver. Arbejdet blev udført effektivt og grundigt, og haven fremstår nu flottere, end vi havde turdet håbe på.

Hvis du leder efter dygtige anlægsgartnere, der leverer et flot resultat og en professionel service, så er de et oplagt valg.
De varmeste anbefalinger herfra! 🌿🌳👏

30 de junio de 2026
Opinión espontánea

Fantastisk klippet hæk

Rejnholt og rødder har klippet vores hæk, vi er så glæde for resultatet, den står nu snorlige.
Meget behagelig og professionel overfor os som kunde, gav sig tid til at sikre at hækken blev klippet som den skulle og alt hække affald blev fjernet.
Rejnholt og rødder kan til enhver tid anbefales.

17 de junio de 2026
Opinión espontánea

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.