Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har använt Relivo nu i 6månader och tycker produkten är fantastisk! Kände efter ca 2 veckors användning hur energinivån och fokuset på jobbet ökade drastiskt och den nivån har hållit i sig sen dess. J... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag gillar verkligen att det här tillskottet innehåller hela 38 olika näringsämnen. För mig är det framför allt smidigheten – istället för att hålla på med flera olika produkter får jag mycket sam... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rekommenderar varmt denna produkt! En god sammansättning av vitaminer och mineraler gjorda på naturliga ingredienser! Jag vill inte stoppa i mig konstgjorda tillsatser så jag är djupt tacksam att jag... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Relivo passar mig perfekt. Enkelt att komma ihåg att ta det varje morgon, och snabbt går det. Att få i sig så många bra saker i en o samma produkt är perfekt. Jag har fått mer energi, bättre återhä... Ver más

1. Tienda de salud y belleza
  2. Servicio de fitness y nutrición

Escrito por la empresa

Relivo gör ditt dagliga näringsintag enklare än någonsin. En skopa per dag ger dig 38 högkvalitativa näringsämnen för din dagliga prestation och långsiktiga hälsa. Grundat och tillverkat i Skandinavien tillsammans med Sveriges främsta forskare och näringsfysiologer.

4,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

4,8

Todas las opiniones

64 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Skriver sällan recensioner

Skriver sällan recensioner. Men detta funkar verkligen! Varit kritisk mot kosttillskott tidigare, men kan inte säga så mycket mot effekterna jag upplevt från Relivo.

4 de diciembre de 2024

Respuesta de Relivo

Stort tack Tommie, fantastiskt att läsa att Relivo lyckades vända en skeptiker!

Prissvärt och nyttigt!

Otroligt fin presentation av produkten! Priset är ingenting jämfört med vad man skulle behöva lägga ut på kosttillskott för att få alla dessa näringsämnen i sig.
Äntligen en produkt som fokar på grunderna och inte bara maximering. Jag är supernöjd!

10 de diciembre de 2024

Stort tack Sevve. Vi hoppas allt är bra med dig 💯🙏

ÄLSKAR Relivo!

Druckit Relivo varje morgon i omkring 6 veckor och märkte snabbt fördelarna 🙏🏽 Jag har märkt att mitt immunförsvar är mer motståndskraftigt, jag har jämnare energi under hela dagen, bättre koncentration, mindre träningsvärk efter träningspass, och hår, ny och naglar har bättre kvalité✨✨ Dessutom är det gott, otroligt smidigt och det är underbart att veta att jag får i mig allt jag behöver!

9 de diciembre de 2024

Respuesta de Relivo

Tack för denna fantastiska recension Josephine!!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket ren och upplyftande känsla!

Mycket ren och upplyftande känsla!

Älskar Relivo. Upplever att det ger mycket värde på ett otroligt simpelt sätt. Med en "dos" är man klar för dagen när det kommer till de essentiella näringsämnerna kroppen behöver för ett optimalt välbefinnande.

Har rekommenderat till nära och kära, tack!

28 de octubre de 2024

Tack Oscar! 💯

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så tryggt att veta att jag kan hålla mig frisk och pigg under höstens mörker!

Att börja med Relivo är lätt en av de bästa besluten jag tagit för min hälsa. Jag har nu tagit det varje dag i över 3 månader och känner verkligen skillnaden – det ger mig precis rätt kick under dagen.

Mitt jobb kräver mycket energi, och det känns skönt att veta att jag får i mig alla viktiga näringsämnen. Extra plus för kollagenet, och ingredienserna för tarmhälsan som verkligen gör skillnad för hur jag mår👌

1 de octubre de 2024

Dina ord värmer Hanna! Hoppas du mår bra! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Service is giving ME main character energy

Supernöjd med Relivo!!

Jag har alltid haft hög energi naturligt, så för mig var det glow i huden och ett friskare hår som blev min första effekt. Upplever att jag sover bättre och ser fram emot att se och känna skillnaden om något halvår till.

Jag är övertygad om att jag kommer få bäst effekt långsiktigt, då kroppens processer sällan förändras över en dag. Kortsiktigt är sjukt glad över att slippa svälja en massa tabletter varje morgon iallafall, och sparar pengar på att byta ut alla olika tabletter till en produkt.

Relivos pulver blandas lätt ut i vatten och har en frisk smak av ingefära. Jag som är liiiite spirulinaskadad efter ett par års veganism kan inte låta bli att notera eftersmaken av alger, men den är väldigt svag och påverkar inte min lust eller möjlighet att dricka pulvret. Även min (annars väldigt skeptiska) sambo är frälst!

Servicen är HELT oslagbar—jag är en ’nobody’ som hörde om Relivo genom en podd och ville testa då inslaget inte var sponsrat utan kom i en genuin rekommendation. Har sedan dess haft telefon-, sms- och mailkontakt med grundarna vilket gjort mig till ett die hard stan. ✨

(Nej, de är inte jobbiga. Min poäng är att de har anpassat sin kundservice och är där jag som kund är.)

Alexander och Hugo är genuina, vänliga, tillmötesgående och sköna personer! Det märks verkligen att de bryr sig om människor och att de tar stort ansvar för sin leverans.

Minsta feedback och de har sugit åt sig som svampar. Minsta fundering från min sida och de har kommit med ett eller oftast två förslag inom 24 timmar från min fråga. Insane. Tack Alexander och Hugo!

Testa själv. Det här är något som gör dig väldigt gott, och dessutom är företaget ett man gärna stöttar.

//Ellinor, Jönköping

22 de septiembre de 2024

Wow - tack för den här fantastiska recensionen! 🙏✨

Vi blir så glada att höra att Relivo inte bara passar in i din vardag, utan också redan har gett dig effekter på hud, hår och sömn. Du har helt rätt – den största magin händer över tid när kroppen får jämnt och komplett stöd varje dag.

Att du och till och med din (tidigare skeptiska 😉) sambo nu är med på tåget betyder otroligt mycket för oss. Och att du uppskattar vår service gör oss nästan ännu gladare än att du gillar produkten. Det är precis den relationen vi vill ha med våra kunder.

Tack för att du är en del av Relivo-familjen och för att du delar med dig på ett så generöst sätt. Vi ser fram emot att följa din resa på både kort och lång sikt!

Bästa starten på dagen!

En suverän produkt där enkelheten med "allt-i-ett" är fantastiskt bra.

Jag kör periodisk fasta och inleder varje morgon med Relivo. Får en härlig känsla ända fram till lunch och har ett mycket bra fokus under hela förmiddagen.

Har ätit några månader nu och kommer definitivt att fortsätta - klockrent!

17 de septiembre de 2024

Tack Oskar! Att du varit med oss så länge betyder mycket 🙏

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Känns bra att starta dagen med så…

Känns bra att starta dagen med så mycket näring. Måste säga att jag redan upplever mer energi och är klarare i sinnet. Kommer en mer utförlig recension när jag använt Relivo i 6 månader! :D

5 de agosto de 2024

Tack Stella!

Riktigt nöjd

Riktigt nöjd! Snygg förpackning och bra formula. Rekommenderar starkt

25 de julio de 2024

Respuesta de Relivo

Stort tack för recensionen Ulme! Värmer.

Älskar Relivo!

Älskar Relivo!
Snygg och bra förpackning: så smidigt med mätbägare för att veta exakt hur mycket man behöver. För att inte tala om innehållet: jag får alla viktiga näringsämnen in på 30 sekunder, och jag mår bättre och har mer energi efter redan 2 veckors användning.

25 de julio de 2024

WOW! Tack Elsa! 🙏🙏🙏

Rekommenderar

Använt relivo i en månad nu och detta är min nya favorit i min morgonrutin. Så smidigt att få i sig allt man behöver på en gång, istället för flera olika tillskott som tidigare. Rekommenderar!

21 de julio de 2024

Respuesta de Relivo

Tack för feedbacken Anna!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och bra produkt

Beställde Relivo och levererades till dörren inom två dagar! Produkterna är väl förpackade och det känns verkligen att företaget bryr sig om sina kunder. Har redan börjat märka positiva effekter på min hälsa. Mycket nöjd! 😃

2 de julio de 2024

Respuesta de Relivo

Tusen tack för denna feedback Robert!

Perfekt kosttillskott

Perfekt för mig som tidigare haft flera olika kosttillskott som jag inte alls håller rutinen med. Dessutom jobbigt att svälja flera piller tycker jag. Relivo går snabbt att förbereda och ger en märkbar skillnad.

12 de julio de 2024

Kul att höra Gustaf!

8 consejos para escribir buenas reseñas.