Valorada con 4 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag trodde att min bestämning från relode var jätte sen men redan efter första mailet fick jag svar inom 10 minuter vilket är fantastiskt och fick ett väldigt moget och fint svar extremt bra service,... Ver más

4,0

2 estrellas
1 estrella

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jättesköna tights

Jättesköna tights, snälla och hjälpsamma på kundservice! Prime tightsen är så sköna, aura sitter som en smäck på kroppen men scrunchen tål ingenting. Vågar knappt träna i dem tyvärr.. använde ett par knappt tre gånger; gick sönder. Fick ett par nya efter reklamation, sen hann jag gå 2 promenader och nu börjar den slitas igen på dem nya. Så tyvärr inte prisvärda för det höga priset.. men absolut sköna och sitter som en smäck!

2 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Försökte reklamera ett par tights som…

Försökte reklamera ett par tights som gått sönder, det är TREDJE gången som jag reklamerade samma fel på samma produkt. Har fått ersättningsprodukt innan men nu var det tydligen vanligt slitage. Ai genererad kundservice som är noll tillmötesgående.

14 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde en träningstopp som kom hem…

Beställde en träningstopp som kom hem till mig med en massa vita ränder som liknande dammfläckar. Svaret av relode var att tvätta plagget. Känns inte rimligt att behöva tvätta en nyinköpt tröja. Tidigare varit nöjd kund med detta var absolut sista gången jag beställt ifrån företaget.

7 de abril de 2026

Grym chatservice!

Jag saknade ett svar på en fråga gällande mina intjänade poäng och kontaktade Relode via deras chat. Inom 30 sekunder hade jag en supertrevlig tjej på tråden som snabbt hjälpte mig med mitt ärende. Enormt uppskattat, då man är bra trött på dessa chatbotar som de flesta kör med nu för tiden.

31 de marzo de 2026

Förstående bemötande från personal

Förstående bemötande från personal. Allt har bara gått hur smidigt som helst fast det krånglat med leveransen. Jag noterade inte att det stod fel postnr, ska verkligen vara mer uppmärksam på det nästa gång.

20 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min första order hos Relode och jag är…

Min första order hos Relode och jag är otroligt nöjd!
Fantastisk service, snabba och tydliga svar vid frågor och leverans som gick SÅ snabbt. Kommer absolut att handla här igen och kan verkligen rekommendera vidare!

5 de febrero de 2026

SKITSERVICE!

Träningstight för 799 kr som enligt beskrivningen ska tåla intensiv träning, men som nopprade sig på rumpan efter 3-4 användningar. Reklamationen avslogs och jag hänvisades istället till ARN, istället för att Relode tog ansvar. Service och bemötande under ALL KRITIK!! känner mig grundlurad. Rekommenderar INTE!!!!!

11 de febrero de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.