Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jättesköna tights, snälla och hjälpsamma på kundservice! Prime tightsen är så sköna, aura sitter som en smäck på kroppen men scrunchen tål ingenting. Vågar knappt träna i dem tyvärr.. använde ett par... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag saknade ett svar på en fråga gällande mina intjänade poäng och kontaktade Relode via deras chat. Inom 30 sekunder hade jag en supertrevlig tjej på tråden som snabbt hjälpte mig med mitt ärende. En... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag trodde att min bestämning från relode var jätte sen men redan efter första mailet fick jag svar inom 10 minuter vilket är fantastiskt och fick ett väldigt moget och fint svar extremt bra service,... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde en träningstopp som kom hem till mig med en massa vita ränder som liknande dammfläckar. Svaret av relode var att tvätta plagget. Känns inte rimligt att behöva tvätta en nyinköpt tröja. Tidig... Ver más

4,0

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Älskar älskar älskar!

Rekommenderar starkt Prime Scrunch tightsen! Första köpet gick dock scrunch sömmen sönder, men efter en reklamation med gott bemötande fick jag nya tights hemskickade redan veckan därefter. Har därefter köpt ett par till och de är i toppenskick! Snabbt och smidigt köp, lär beställa flera gånger.

18 de septiembre de 2023

Fel vara x2

Har beställt prime scrunch tightsen två gånger nu men fått de vanliga prime tightsen hem i brevlådan. Tänkte köra på återbetalning men då skulle jag alltså bara få 360kr tillbaka i förhållande till 550kr som jag betalade för de. Uppgiven och trött på detta företag nu.

4 de mayo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nöjd med både varor och service

Beställde lite plagg, de satt bra och höll vad annonserna lovade.
Behövde returnera en vara som jag hade klickat hem felaktigt. Helt på mitt ansvar, men fick hjälp av en Erica och snabbt och smidigt hjälpe hon mig med returen utan problem.
Är mycket nöjd med både service och varor.
Johanna

18 de abril de 2023

Älskar Relode!

Älskar Relode!
Beställde först en gång och var OTROLIGT besviken. Trodde tightsen var genomskinliga, men har upptäckt nu på senare att det bara är scruncheffekten som ger den falska effekten😅
Otroligt sköna, sitter som en smäck, älskar topparna också! Är så glad att jag gav Relode en andra chans med nya ögon. Tightsen från dem är mina absoluta favoriter😍

16 de noviembre de 2022

Jag är supernöjd med Relode

Jag är supernöjd med Relode! Köpt tre par av ”Prime Scrunch Tights” och är nog de skönaste tights jag har använt! Ett par av tightsen jag köpte var defekta men valde ändå att använda dessa då det endast var en maska, men detta blev tyvärr till ett hål. Fick dock ett par nya vid kontakt med kundtjänst så är så otroligt nöjd med er service också! :)

15 de enero de 2023

Tightsen var genomskinliga

Tightsen var genomskinliga, såg mina egna födelsemärken på låren TROTS att tightsen var stora i storleken.
Dålig resår i midjan så de glider ner.
Topparna var supermjuka och gav NOLL stöd + att de var sydda för plasttuttar, dvs onaturligt stora kupor på en liten topp.
EXTREMT dålig kundservice!!!!
Nej, ALDRIG jag spenderar en krona till på detta företag.

28 de junio de 2022

Sämsta materialet

Sämsta materialet, fel storlekguide, tightsen glider ner och ej sitter ”helt perfekta” som de påstår att dom ska göra. Onödigt dyrt dessutom!!!

19 de noviembre de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Köpt två par tights i samma veva och…

Köpt två par tights i samma veva och samma model. Båda gick sönder efter några veckor. En genom att tyget delade sig vid röven så det blev en reva över röven och andra paret sprack i sömmarna. Jag hann reklamera ett par innan de andra paret gick sönder och fick hem ett par nya tights som gick sönder efter någon månad också på samma sätt som tightsen som fick en reva. Har inte orkat reklamera dessa två tigthsen som också gick sönder och nu har det väl gått för länge.
Jag vet inte om de har haft problem med företaget som tillverkar deras tyger, men jag har tights från Nike som är 15 år gamla och fortfarande inte ens har släppt i sömmarna någonstans så något måste ju ha hänt då tre par tights på kort tid går sönder och släpper i sömmar.

11 de julio de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.