Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super go’ service og tøj der er en fryd at bruge - er ovenud glad for mit Stormfront jagtsæt samt varmereflekterende lange undertøj - vand og kulde ka’ bare komme an😊

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Nem hjemmeside og betaling. Jeg havde bestilt et jagtsæt, "XM Elite - Timber". Pasformen var meget ringe bukserne er for store i livet, men for korte i længden. Lige så er jakken for kort, men f... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Konen er misundelig. Har købt det lækreste termo undertøj, aktive expedition og min evigt forfrosne kone er dybt misundelig, den mindste str er nemlig m, og hun er str xs. Så må hun jo blive hjemme... Ver más

La empresa ha respondido

4. Tienda de caza y pesca
  5. Tienda de ropa para hombres
  6. Zapatería

Escrito por la empresa

*VI HAR ÅBENT EFTER AFTALE* Remington SW sælger kvalitetstøj til jagt, fiskeri og outdoor aktiviteter. Vi kommer også gerne ud til din forening og viser vores produkter frem. Vi sælger også et mindre udvalg af fiskegrej. Se også mere på vores webshop og følg os gerne på Facebook og Instragram

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,2

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Fejl på Facebook

Der var lagt et produkt, på fb. til 0 ( nul) kroner, bestilte 1 stk, ordren gik fint igennem, men dagen efter fik jeg besked om at der sket en fejl, surprise!!!, der må sidde en med røde ører hos jer

31 de enero de 2023

Hej Mary-Ann.
Som jeg skrev til dig på mail var der tale om et produkt vi endnu ikke har på lager - vi havde dog klargjort produktet på shoppen, og ved en fejl havde vi gjort produktet aktivt 👎 vi skal selvfølgelig have produktet på lager og prissat før det skal kunne ses på vores shop.
Det beklager vi selvfølgelig mange gange - vi er kun menneske og der kan ske en fejl, selvom vi bestræber os på at gøre det bedste vi kan altid 🙏

Valorada con 5 estrellas sobre 5

KÆMPE ANBEFALING HER FRA!!

Vi købte et sæt hver af Termo Undertøj Sæt - Active Expedition, til at kunne have på inden under tøjet til når vi skal på fisketur og det holder en varm, jeg plejer at fryse i en del ski undertøj men det gør jeg ikke i det her så vi kan varmt anbefale dette.

13 de noviembre de 2022

Fantastisk termoundertøj

Jeg har gået på jagt i over 30 år. Underbeklædningen har altid været noget af det vigtigste for at kunne nyde oplevelserne i naturen - det er ikke sjovt at fryse. Har denne vinter brugt termoundertøjssæt “Extreme”. Det bedste jeg nogensinde har prøvet.

29 de enero de 2023

Virkelig godt termo-undertøj

Min mand har fået termo-undertøj fra jer. Egentlig beregnet til jagt, men da vi skulle på ski i Norge røg det med i kufferten. Og nu tror jeg aldrig at han vil bruge traditionelt ski-undertøj mere.
Han fik det der hedder Termo undertøj Extreme, og selv i 20 graders frost blev han ikke kold.
Det passer desværre ikke mig, ellers havde jeg stjålet det fra ham. For jeg frøs 😊

10 de enero de 2023

Kæmpe anbefaling herfra!

Jeg vil rigtig gerne anbefale RemingtonSW til alle. De har et bredt udvalg af tøj til både jagt og fiskeri. Noget for enhver smag. Især vil jeg gerne fremhæve deres termosætundertøj. Hvis du ligesom jeg fisker i alt slags vejr så ved du hvor vigtigt det er at have noget behageligt og vigtigst af alt varmt tøj på. Min kone gav mig Active Expedition sættet (bukser og trøje) i julegave og jeg må indrømme at det er det bedste stykke tøj jeg længe har haft og nu noget jeg slet ikke kan undvære på mine fisketure. Sættet er utrolig behageligt og varmt at have på. Det er virkelig et must-have! Så kæmpe anbefaling herfra og tak for det super gode service. Havde jeg kunne give mere end 5 stjerner så havde jeg bestemt gjort det!

14 de diciembre de 2022

Konen er misundelig

Konen er misundelig.
Har købt det lækreste termo undertøj, aktive expedition og min evigt forfrosne kone er dybt misundelig, den mindste str er nemlig m, og hun er str xs. Så må hun jo blive hjemme ved brændeovnen.

16 de enero de 2023

Hej Brian.
Tusind tak for din anmeldelse - og hvor er vi glade for du er tilfreds med dit køb!
Tør næsten ikke fortælle at netop dit sæt 'active' og 'reflektive' modellen er ved at blive produceret i damemodellen, og går da med overvejelser om at tage det hjem ;)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mit første køb ved Remington Synergy…

Mit første køb ved Remington Synergy World. Hurtig levering. Vare i god kvalitet.
Ikke sidste gang jeg handler her.

15 de febrero de 2022

Respuesta de Remington Synergy World

Tusind tak for din anmeldelse Niels, vi er glade for du er tilfreds med vores produkter.

Remington SW er super undervurderet

Remington SW er super undervurderet. Min makker og jeg har hver et Timerwolf jagtsæt, et Thermal Extreme sæt, huer, sokker. Jeg har også en timerwolf hættetrøje og min kammerat en fleece. Alt det ovenfor nævnte kan jeg simpelthen intet negativt sige om, da kvaliteten er i top. Priserne er også super spiselige!

28 de enero de 2022

Respuesta de Remington Synergy World

Tusind tak for din anmeldelse Mads!
Vi er utrolig glade for at du er tilfreds med vores produkter, og at du er så stabil og tilbagevendende en kunde kan vi sætte pris på.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækre produkter og en super service.

Lækre produkter og en super service.
handler gerne her igen snart.

25 de enero de 2022

Respuesta de Remington Synergy World

Mange tak for de fine ord! Det sætter vi stor pris på.
Super godt at høre I er glade for jeres varer.

Kanon tøj!

Jeg har efterhånden rigtig meget lækkert tøj fra Remington, som jeg er godt tilfreds med. Tøjet er både varmt, behageligt og af god kvalitet. Tøjet koster ikke alverden, og der ydes en god service ved køb i fysisk- såvel som online butik.

Mvh. Alfred

24 de enero de 2022

Respuesta de Remington Synergy World

Tak for de rosende ord! Det betyder meget for os at du er tilfreds med dine varer, og at du har haft en god oplevelse ved at handle ved os.

Fantastiske produkter de forhandler

Fantastiske produkter de forhandler.
Er rigtig glade for de produkter jeg har trøje, jakke, strømper, termosæt, cap og støvler. Hurtig og god service. Også det nogle fantastiske mennesker der står bag Remingtonsw😊😊

18 de enero de 2022

Respuesta de Remington Synergy World

Tak for de fine ord Rasmus - dem sætter vi stor pris på.
Vi samler på glade og tilfredse kunder, så det betyder meget at du er så glad for vores produkter.

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.