Tak for 2 gode oplevelser med Blokart både i søndags og igen i dag. Alle nød det og havde det sjovt. Tak for super personlig betjening og for at lade vores lille dreng kaste omkring 100 bolde til st... Ver más
La empresa ha respondido
En stjerne fordi jeg ikke kan give nul, Jeg bookede 3xblokart om formiddagen til at køre om eftermiddagen, betalte via mobilpay og modtog en bekræftelse via mail. Da vi ankom til stranden var ki... Ver más
La empresa ha respondido
Vi havde en fantastisk oplevelse hos Kite Syd hvor vi lejede blokarts en time. Vi var to voksne og et barn på 9 år. I booking mailen fulgte en rigtig fin instruktionsvideo. På stranden blev v... Ver más
La empresa ha respondido
Vi laver Blokarting, kitebuggy, landboarding, kitesurfing og kitewing. Et godt action fyldt event, hvor man kan dyste co2 neutralt. Alle får en grundig introduktion af certificerede undervisere.
skovridervej 21, 6715, Esbjerg N, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Tak for super personlig betjening og for at lade vores lille dreng kaste omkring 100 bolde til stakkels Leopold 😅😅🥵

Respuesta de Kitesyd
En stjerne fordi jeg ikke kan give nul,
Da vi ankom til stranden var kitesyd ikke til stede, vi henvendte os til det firma som var til stede med strandsejlere, han havde ikke modtaget en overførsel af vores booking fra kitesyd,
Jeg ringede til kitesyd for at få en forklaring, de var ved vejers strand, så der stod jeg med 2 børn der var klar til at prøve blokart, ejeren af kitesyd henviste til det firma der var på stranden men de havde ikke flere ledige tider, jeg prøver at få en forklaring på hvordan jeg kan booke når de ikke er til stede, jeg forklarede at jeg havde booket samme formiddag, de siger så at så er det derfor,
Det havde ikke tjekket op på dagens reservationer og sendt dem videre

Respuesta de Kitesyd
Vi har i langt tid gerne ville prøve Blokart. Nu er vi windsurfere, så det er tæt på - bare på land. Men alle kan være med. Jeg fik skiftet til 4 kwm sejl. Det blev en fantastisk tur. Var oppe omkring 35 km/t. Vi havde kun een time, da vi havde en anden aftale. Kunne godt havde blevet længere.
Det er IKKE sidste gang vi komme til Romø. Kan anbefale Michael. Fantastisk service, da vi bestilte i maj måned, vidste ikke, om vinden ville være godt nok til Blokart den dag, vi bestilt. Men det var ingen problem. Kitesyd tilpasser efter vinden, så vi kunne få en dejlig tur. OG det gjorde vi. Tak for en fantastisk oplevelse.
Hilsen
Michelle & Lars

Respuesta de Kitesyd
Man kan lave nogle fede stunt og nogle rigtig søde medarbejdere jeg vil klart anbefale og tage der hen

Respuesta de Kitesyd
Det er sjovt at prøve at strandsejle. Hos Kitesyd går vinden og turen fra Sønderstrand ud mod fladerne, hvis man vil. Man kan også træne kapløb på bane. Ejeren Michael var venlig og fleksibel. Det var problemfrit og en god oplevelse.

Respuesta de Kitesyd
Jeg kan varmt anbefale at tage turen til Rømø. Kompetente, professionelle og søde mennesker. Der er styr på alt lige fra start til slut.
Kan også anbefales som firma arrangement.

Respuesta de Kitesyd
Virkelig god og sjov oplevelse for alle der var med. Både 12 åg og 75 år.
Super søde og god betjening. Tiden føje afsted. Kan varmt anbefales. Vi ser frem til næste gang
Vores første tur og kæmpe anbefaling af dem fra os.
Blev taget rigtig godt imod, kunne låne hjelme og handsker og de var hurtige til at komme ud og hjælpe, hvis man endte på siden. Næste gang det skal prøves, bliver det hos dem igen 👍

Respuesta de Kitesyd
Venlige medarbejder og en masse sjov. Hold udkig efter vejret, hvis det regner bliver det meget mudret og vådt, Medbring ekstra tøj.
Super fed aktivitet👍
Vi havde lidt svært ved at komme i gang, men der var super god service, og de hjalp os i gang.
Kan klart anbefales!

Respuesta de Kitesyd
Vi havde en fantastisk oplevelse hos Kite Syd hvor vi lejede blokarts en time.
Vi var to voksne og et barn på 9 år.
I booking mailen fulgte en rigtig fin instruktionsvideo.
På stranden blev vi mødt af venlige og dygtige personale der tilpassede karten til hver enkelt person.
God vejledning og træning inden vi blev sluppet løs på stranden.
En super oplevelse som man bør skrive på på sin bucketlist 👍🏻

Respuesta de Kitesyd
Mega fed oplevelse, der var noget for hele familien. Mega dejligt med professionel og go service. Vi skal helt sikkert bruge kitesyd igen.

Respuesta de Kitesyd
Helt sikkert en oplevelse der er værd at prøve og bruge en time på, på sin ferie og så til en meget overkommelig pris.
God og professionel vejledning og instruktion.

Respuesta de Kitesyd
Mega fed oplevelse og en konge service

Respuesta de Kitesyd
Mega god service, det var første gang jeg var der, og jeg synes det var mega fedt.

Respuesta de Kitesyd
God instruktør og fed oplevelse, vi var på rømø i en uge. Her kørte vi forbi de sjove blokarts, som vi bare måtte prøve.

Respuesta de Kitesyd
Jeg synes det var en super god oplevelse, og super nemt at lære man blev sat ind i tinge og lærte det hurtigt.
Fedt sted🤩

Respuesta de Kitesyd
Vi kom uanmeldt hele familien, men fik at vide at hvis vi ventede, ville vi kunne komme afsted inden for en time.
Vi fik 3 single og en double, så vi alle kunne komme ud og prøve. Vi fik gode instruktioner og Alle elskede det. Vi fik endda lov at skifte fra double til single uden beregning, da mindstemanden havde fået nok :)
Kan klart anbefales.
Ikke sidste gang vi har været afsted.

Respuesta de Kitesyd
Jeg havde en virkelig god oplevelse! Man lærte hurtigt, hvad man skulle, allerede ude på øvebanen, og så var det ellers bare derudad. Det var uden tvivl en af de sjoveste ting, jeg har prøvet. Personalet var utroligt søde og hjælpsomme – både min mor og mine bedsteforældre fik stole at sidde på, mens de ventede, og man kunne få hjælp hele tiden, hvis man havde brug for det. Alt i alt en super positiv oplevelse med meget imødekommende og høflige mennesker. Kan varmt anbefales!

Respuesta de Kitesyd
Más información sobre otros tipos de reseñas.