RemOnderdelen.nl Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle levering, alleen jammer dat de remblokgeleiders er bij de 1e levering niet bijzaten. Dacht eerst dat deze er dan niet bijhoren, waardoor de remblokken met de oude geleiders zijn gemonteerd. Gra... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Inmiddels reactie op mijn klacht gehad. Mijn 2 mails waren niet aangekomen blijkbaar. Er worden keurig nieuwe schijven opgestuurs onder garantie. ---------------- Ik heb problemen met mn aangeschaf... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel goed geregeld, duidelijk, er word met jou mee gedacht. Super snelle levering (voor 9 s'avonds besteld volgende dag al in huis). Ik had nog even gebeld vanwege adres verandering snel opgelost en... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Overzichtelijke website! Toen ik had besteld kreeg ik email dat bestelde product niet voorradig was en kreeg een gratis upgrade. Je kan chassisnummer controle laten doen gratis waardoor je nooit verke... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

53 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Remschijven en blokken dodge ram

Ik heb een dodge ram daar moest ik nieuwe schijven en remblokken voor hebben rondom de voorkant herkende die meteen volgens kenteken alleen achter niet dus ff 1 belletje naar hun en ik kreeg het juiste onderdeel nummer wat ik op de site kon invoeren daarna keurig de volgende dag alles in huis en het paste 100% top service zou hier zo weer bestellen 👌

12 de marzo de 2026

Klacht opgelost onder garantie

Inmiddels reactie op mijn klacht gehad.
----------------
Ik heb problemen met mn aangeschafte remschijven! Diverse keren contact proberen te zoeken via de mail en de klantenservice is telefonisch ook niet te bereiken! Zeer vervelende ervaring met dit bedrijf. Ik hoop dat er snel een oplossing komt en er gereageerd wordt op mijn mails die ik op 25 januari en 5 februari heb gestuurd.

25 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Product was snel geleverd.

Product was snel geleverd.
Voldeed aan de eisen.
En voor een goede prijs.
Kreeg feedback dat het het juiste onderdeel was voor mijn auto, kortom ik ben zeer tevreden.

16 de febrero de 2026

Bestellen op kenteken

Bestellen op kenteken. En de onderdelen de volgende dag al in huis. Paste perfect. Schoonmaak vloeistof en smeermiddel bijgeleverd. Volgende keer bestel ik hier weer.

3 de febrero de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

ervaring bestelling

ik heb op donderdag 2 remmen sets voor de voor en achteras besteld op de site stond voor 17:00 uur besteld morgen in huis maar kreeg alleen de schijven voor de vooras op zaterdag de rest kreeg ik pas op maandag de 8 remblokken en de 2 achter schijven de gratis flesje remreiniger en het gratis gravietvet flacon zijn nooit aangekomen. Alles was wel goed verpakt en voor het juiste model auto goed geleverd en dat vind ik wel het belangrijkste

15 de enero de 2026

zeer goede ervaring

Simpele, heldere bestelmogelijkheid. Je kunt los bestellen, maar ook een complete set. Hoef je zelf niet over na te denken.

Snelle levering, volgende dag binnen.

30 de diciembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Na bestelling van remblokken waarbij ik…

Na bestelling van remblokken waarbij ik het kenteken van de auto had doorgegeven, kreeg ik een bericht dat ik €33 moest bijbetalen omdat de bestelde remblokken niet pasten. Heb de €33 betaald, alleen had ik graag een optie gehad om te annuleren of dat er een ander alternatief aangeboden werd.

5 de diciembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

De prijs,is goed,afspraak wordt niet…

De prijs,is goed,afspraak wordt niet nagekomen,werd niet de volgende werkdag bezorgd,maar over het weekend heen getild,zelf moeten bellen ,waarom er niet op tijd geleverd werd,kreeg te horen,onderdelen waren niet op voorraad,terwijl dat wel op hun site stond,geen excuses,daarom dit cijfer

27 de noviembre de 2025

Goed en minder goed

In eerste instantie supertevreden. Voor een Renault 5 een nieuwe remklauw geleverd gekregen. De bestuurderskant was niet op voorraad. Nu heb ik 3 maanden gewacht op levering en de laatste 2 weken op terugbetaling maar tot op heden wordt er niets na geleverd of terugbetaald. Nu weer gebeld en het wordt geregeld. Ik wacht af…

15 de agosto de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.