RemOnderdelen.nl Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik had een set achterremschijven en remblokken besteld. Helaas bleken de geleverde remblokken niet de juiste te zijn. Daardoor moest mijn monteur de oude remblokken terugplaatsen om de auto weer ri... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Van begin tot einde een goed gevoel. Controle of de onderdelen wel op het voertuig passen..het bestelgemak. En de snelle verzending. Netjes verpakt..Helemaal top

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top... was snel verstuurd en ze Checken ook je parts toepasbaar op de auto.. Dubbel checken.. ook via je Chassie nr. Perfecte,, keuze prijs kwaliteit! Tevreden Klant!!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel goed geregeld, duidelijk, er word met jou mee gedacht. Super snelle levering (voor 9 s'avonds besteld volgende dag al in huis). Ik had nog even gebeld vanwege adres verandering snel opgelost en... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

57 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onderdelen voor verkeerde auto gekregen

Ik bestelde 2 kitjes voor reparatie van remklauwen voor een Honda S2000. De kitjes werden snel bezorgd maar 1 kitje was voor een Lada...
De volgende dag contact gehad en ze stuurden direct een nieuwe kit. Top service. Foutje kan iedereen maken maar als je het zo oplost dan krijg je 5 sterren.

30 de mayo de 2021
Logotipo de RemOnderdelen.nl

Respuesta de RemOnderdelen.nl

Beste Yuri,

Bedankt voor je kritische review. De verkeerde spullen krijgen is niet de bedoeling. Weet je zeker dat de geleverde reparatieset ook daadwerkelijk niet past? Of klopt het artikelnummer op de verpakking wel met wat je besteld hebt?

Omdat een type remklauw op meerdere automerken geplaatst kan zijn, past een reparatieset voor het ene automerk vaak ook op andere automerken. Soms zie je dan "lada" op de verpakking staan maar past die reparatieset ook op een "honda". Ik raad je aan om dit nog even te checken.

Mocht bovenstaande niet het geval zijn, bel ons dan gelijk even op. Dan gaan we gelijk een vervangend artikel regelen.

Ruben van Remonderdelen.nl

Top service

Top service, onderdelen snel in huis, en zelfs de gratis remmenreiger en tube vet nog nageleverd omdat die niet bij de bestelling zaten

14 de mayo de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede en snelle service zoals beloofd

Goede en snelle service zoals beloofd.
Ook de extra controle is een goede zaak. 👍🏻👍🏻

Voor het eerst sinds lange tijd iets besteld wat de volgende dag ook daadwerkelijk bezorgd werd.

12 de mayo de 2021

Top service!!!

Top service!!!
Eerste keer besteld maar wat een service zeg.Zeer vriendelijke snelle en correcte antwoorden op mijn vragen . De bestelling kijken ze er handmatig na of je het juiste voor je auto hebt besteld. Snelle verzending die zeer goed te volgen is omdat je goed op de hoogte gehouden wordt.
Kon niet meer dan 5 sterren geven maar ze verdienen er zeker meer
Remonderdelen.nl zeer bedankt

6 de mayo de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duidelijke website ondanks dat ik toch…

Duidelijke website ondanks dat ik toch het verkeerde onderdeel had besteld er blijken dus twee soorten wielnaven op mijn auto te passen vier en vijf gaats dit komt door verschillende uitvoeringen wat niet bij de controle via de extra controle naar boven kwam. Na contact de goede besteld en verkeerde terug gestuurd.

5 de mayo de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Komen afspraak niet na

bestelde klauwen niet opgestuurd andere. Daarna gezien dat ze 3 sites hebben met de zelfde eigenaar. Geen remreiniger en keramischvet meegestuurd. Gebeld oh word nagestuurd krijg ipv remreiniger multireiniger en geen keramische vet erbij

2 de mayo de 2021

Goed service

Goed service ! My order it was at 14h and next day 13.33 delivered at home in Belgium!

What?!!! Fast and fast!

Thank you

22 de abril de 2021
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.