Onze bestelde foto behang was per abuis niet zwart wit afgedrukt, terwijl we dat wel zo besteld hadden. Maar fouten maken is menselijk, het gaat erom of het goed wordt opgelost! Aangezien wij haast ha... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Toen ik de bestelling had gedaan werd onmiddellijk gereageerd dat ze de foto iets hadden bewerkt voor een mooier resultaat en dat resultaat kreeg ik te zien en of ik akkoord ging. Nou zeker ging ik ak... Ver más
Toen de foto niet goed genoeg van kwaliteit bleek te zijn kreeg ik informatie waar deze aan moest voldoen. De kwaliteit van het behang is zeer goed, maten kloppen exact. Alles keurig verzorgd verstuu... Ver más
Heel vriendelijke service, snel geleverd en prachtig gedrukt. Telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk en duidelijk over proces en levertermijn. Er bleek een fout in mijn aangeleverde pdf te zitten... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de papel tapiz
- también en la categoría
- Imprenta
- Impresora digital
- Servicio de impresión digital
- Servicio de impresión fotográfica
- Tienda de grabados y letreros
Escrito por la empresa
Repro.nl is dé online printservice voor Nederland en België. Een plexiglas foto aan de muur, fotobehang of bedrukte bierviltjes. Gratis verzonden vanaf €50,- en snel in huis.
Información de contacto
Wegastraat 40, 2516 AP, Den Haag, Holanda
- 0703476464
- service@repro.nl
- repro.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Omdat jullie eerlijk waren over de…
Omdat jullie eerlijk waren over de kwaliteit en het betaalde geld hebben terug gestort. Bedankt
Bedrijf doet wat het zegt. Top
Order geplaatst, na 4 dagen in huis. Mooi product dat ik al eerder heb gebruikt voor achterwanden voor mijn model baan. Fijn bedrijf om mee te werken. Zal er zeker nog een aantal bestellen als ik weer mooie foto's heb om af te drukken.
Snel geleverd goede prijs en mooi…
Snel geleverd goede prijs en mooi product
Mooi behang en perfect opmaat en…
Mooi behang en perfect opmaat en daardoor makkelijk te verwerken
Heel mooi eindproduct
Snelle en duidelijke service en een prachtige scherpe print op mooi 70 grams papier.
Bestelling had vertraging en daar werd…
Bestelling had vertraging en daar werd ik niet van op de hoogte gebracht.
(Foto) Behang zelf, top! Mooie kwaliteit
Goede service en hulp met het uploaden…
Goede service en hulp met het uploaden van de foto’s
Precies geleverd conform opdracht
Kwaliteit!
Ik heb hier al meerdere keren een bestelling gedaan. Prachtige kwaliteit!
Mooie kwaliteit fotobehang
Mooie kwaliteit fotobehang, precies zo als ik het mij voorgesteld heb.
Keurig geleverd
Na aanlevering van mijn eerste foto werd netjes gemeld dat de resolutie te laag was voor een mooi resultaat. Bij de tweede foto was de resolutie veel hoger met een verbluffend resultaat voor onze toepassing.
We zijn er blij mee.
Ik heb nog steeds niks ontvangen
Ik heb nog steeds niks ontvangen. Bestelling is inmiddels al meer dan 1,5 week geleden. Ik had een mail gestuurd met het juiste bestand en daarna niets meer gehoord.
Persoonlijke service door het zelf…
Persoonlijke service door het zelf langs te brengen om een deadline te halen. Dank!
Alles is netjes en snel gelever
Super mooi fotobehang
Super mooi fotobehang. Toen het er eenmaal opzat zagen we een drukfout. Contact opgenomen, erg snel reactie gekregen en werd er nieuw behang opgestuurd.
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit; stevig behang.
Mooie, waarheidsgetrouwe kopie van de aangeleverde foto. Duidelijke instructie.
Prachtige kwaliteit voor een goede prijs
Precies wat ik had verwacht
Precies wat ik had verwacht, keurig verpakt, vlotte verzending.