Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

4,1

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Een duur traject dat op zich niet meer…

Een duur traject dat op zich niet meer inhoudt dan een veredeld 12-stappen programma. Weinig persoonlijke inbreng in je traject. Hier en daar best wel wat ongepaste situaties meegemaakt, en ook van anderen gehoord. Er bestaan betere en goedkopere plaatsen om je herstel aan te gaan...

11 de septiembre de 2024

Beste Ringo,

Je naam is niet gekend bij ons.
Als je een fake naam gebruikt waarderen we de review en willen graag werken aan wat beter kan. Wij doen er dagdagelijks alles aan om het centrum zo veilig mogelijk te houden. De 12 stappen werken, echter gebuiken we ee als toevoeging.
We gaan er mee aan de slag.

Reset gaf me mijn leven terug

Reset gaf me mijn leven terug
Ik zat jarenlang vast in mijn verslaving. Telkens opnieuw probeerde ik te stoppen, maar ik herviel steeds. Ik voelde me moe, leeg en hopeloos. Tot ik bij Reset terechtkwam.
Vanaf het eerste moment voelde ik me daar gezien, gehoord en begrepen. Ik begon met het avondprogramma, wat me hielp beseffen dat ik écht een probleem had. Alleen was ik er toen nog niet klaar voor. Toen ik later opnieuw diep zat en een berichtje stuurde, kreeg ik snel een warme, betrokken reactie. Dat raakte me. Ze lieten me niet los.
We besloten samen dat het dagprogramma beter bij mij paste en dat is het mooiste cadeau dat ik mezelf ooit heb gegeven. Daar heb ik niet alleen geleerd hoe ik clean kon blijven, maar ook hoe ik opnieuw liefdevol naar mezelf kon kijken. Hoe ik mijn pijn kon aankijken en loslaten. Hoe ik écht kon leven.
Vandaag voel ik me vrij, dankbaar en verbonden. Ik ben omringd door mensen die me steunen, en ik voel me eindelijk thuis in mezelf. Reset stopt niet na het programma: je blijft deel van een warme, liefdevolle community.
Reset heeft mijn hart en leven geopend. Ik ben hen eeuwig dankbaar. Als je het moeilijk hebt: weet dat er hoop is. Reset is er. En ze weten wat ze doen met liefde, kracht en echtheid.

4 de noviembre de 2024

Respuesta de RESET

Bedankt voor deze mooie woorden. Blij dat je weer kan leven en hoe!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Reset, Dankbaar is een understatement.

Woorden schieten tekort om te beschrijven wat deze ervaring voor mij betekend heeft. Bij Reset heb ik niet alleen mezelf beter leren kennen, maar ook geleerd om mijn gevoelens écht te voelen en te uiten. In een warme, veilige omgeving vol steun heb ik mogen groeien, omringd door prachtige mensen en bijzondere verhalen waaruit ik veel heb mogen leren. Dit is wat Reset zo krachtig maakt.
Het was niet altijd makkelijk, maar het was het zo waard.
Reset heeft mij veranderd, van binnenuit.
Dankbaar is een understatement.

1 de julio de 2025

Merci en keep on going!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Reset gaf mij net dat extra duwtje dat…

Reset gaf mij net dat extra duwtje dat ik nodig had.
De steun, de vriendschap, het begrip van mensen die écht weten wat je doormaakt – dat maakte voor mij het verschil. Ik voel me nu ontzettend omringd. Er is altijd wel iemand die ik kan bellen als het even moeilijk is. Die verbondenheid is goud waard.
Dankzij Reset sta ik sterker in mijn herstel, en vooral: ik sta er niet meer alleen voor.

2 de diciembre de 2024

Love it! Jij verdiend dit

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Reset gaf mij een nieuw en vrij leven!

Reset gaf mij een nieuw en vrij leven!
Ik heb reguliere zorgverlening gehad, maar dit was totaal anders.
Reset gaat dieper, geen vervanging van producten of dergelijke.
Ambulante zorg maakte ook dat ik de zorg voor mijn dochter kon blijven opnemen.
Een echte aanrader.
Ik heb 20 jaar gestruggeld met verslaving en nu bijna 6 jaar clean en gokvrij.
Ook voorzien ze nazorg en talrijke activiteiten zodat je geconfronteerd kan blijven.
♥️🍀

6 de julio de 2024

Respuesta de RESET

Merci en wat een verandering!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Reset begeleidt je naar een nieuw leven.

Reset begeleidt je op een professionele en menselijke manier. De organisatie is heel toegankelijk en flexibel. Als je gemotiveerd bent dan volgt de positieve verandering. Reset beveel ik ten zeerste aan.

12 de noviembre de 2024

Dank je wel! Knap parcours

Bedankt

Was het begin van de rest van mijn leven.
Jullie hebben van dit wrak terug een boot gemaakt. Bedankt!

6 de julio de 2025

Respuesta de RESET

Blijf op koers naar je dromen. Merci

Mijn "Reset-Button"

Reset is exact de "Reset-Button" die ik nodig had om mijn herstel het startschot te geven. De veiligheid, professionaliteit, kwaliteit, warmte & liefde was exact wat ik nodig had om in te zien dat ik een beter leven waardig was dan hoe ik al jaren aan t overleven was. Het team weet duidelijk waar ze mee bezig zijn. Ik zou het iedereen aanraden, met wat voor verslaving, angst of depressie iemand ook leeft. Reset redde mijn leven. En dat gun ik iedereen!

8 de abril de 2025

Respuesta de RESET

Pracht vrouw die verdiend te leven. Merci

8 consejos para escribir buenas reseñas.