Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fedt koncept - både som køber og sælger. Jeg har haft en stand flere gange i Esbjerg og bliver altid mødt af søde, smilende og hjælpesomme medarbejdere. Butikken er lys, overskuelig og alti... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har af 2 omgange haft en stand hos Reshoppit i Esbjerg og valgte at forlænge den ene gang, fordi de kørte et tilbud på 4 ugers standleje. Overordnet set er jeg vild med konceptet og at træde ind... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de caridad
  2. Tienda de objetos de segunda mano
  3. Tienda de ropa usada

Escrito por la empresa

LUKSUS SECONDHANDSHOP. Reshoppit.dk er et luksus-secondhand koncept med fysiske butikker i Vejle, Herning, Horsens, Odense, Svendborg, Randers, Aarhus og Esbjerg, hvor private sælgere lejer stande på ugentlig- eller månedlig basis, hvorfra de kan sælge tøj, accessories, brugskunst og boligartikler til pris- og miljøbevidste shoppere. Reshoppit.dk er vores måde at imødekomme ønsket om en ny forbrugskultur – hvor vi forlænger vores varers livscyklus, ved at give dem nyt liv i andre hænder. Reshoppit.dk har en af Danmarks førende onlineportaler, som er specialudviklet til detailbranchen indenfor secondhandshops og luksusvarer. Systemet er til fordel for de privatpersoner, som vælger at sælge ud af deres secondhandvarer hos reshoppit.dk.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Super fedt koncept

Super fedt koncept - både som køber og sælger.
Butikken er lys, overskuelig og altid ren.

20 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det har været en rigtig god oplevelse…

Det har været en rigtig god oplevelse at have min stand i Reshoppit. Det er et fedt sted med mange forskellige muligheder for tøj, og der er virkelig noget for alle. Man kan være heldig at finde nogle helt unikke skatte, og samtidig er det nemt og overskueligt at have sine egne ting til salg. Jeg er super tilfreds med både salget og hele oplevelsen.

27 de marzo de 2026

Hej Sille,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med din stand og at salget har været nemt og overskueligt.
Herudover, at du også selv finder unikke skatte.

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi håber at se dig igen snart!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fed butik med stort udvalg

Fed butik med stort udvalg. Der er pænt og rent. Mega sødt personale og god betjening. God oplevelse, hvor man faktisk får solgt sit tøj💗

24 de marzo de 2026

Hej Alberthe,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse og at du både har fundet et stort udvalg, en pæn butik og sødt personale.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Reshoppit Odense får mine varmeste…

Reshoppit Odense får mine varmeste anbefalinger!

Jeg har haft to stande hos Reshoppit indtil videre – og det er med 100 % sikkerhed ikke de sidste. Hele konceptet fungerer bare virkelig godt, og det gør det både nemt og overskueligt at sælge sine ting.

Deres app er simpelthen genial. Man kan hele tiden følge med i sine salg direkte fra telefonen, justere priser, sætte rabat på sin stand eller fjerne rabatten igen med få klik. Det giver en kæmpe frihed og fleksibilitet i hverdagen, og man føler virkelig, at man har kontrol over sit salg.

Derudover fortjener personalet også stor ros. Pigerne derude er altid mega søde, hjælpsomme og imødekommende – og man får næsten altid en hyggelig snak med på vejen. Det gør hele oplevelsen endnu bedre.

Alt i alt en virkelig god oplevelse hver gang – jeg glæder mig allerede til næste stand!

3 de marzo de 2026

Hej Maria,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har haft gode oplevelser med dine stande hos reshoppit Odense.

Vi er også rigtig glade for de søde ord om vores personale. Vi stræber netop efter, at man både føler sig hjulpet og mødt med et smil.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kan varmt anbefale reshoppit!

Var i reshoppit i Svendborg i går for første gang. Dejlig oplevelse. Ordentlig butik. Mange omklædningsrum. Gode priser. Vi gjorde mange fine fund. Kan især anbefales til unge (meget str s) En times parkering er jo for lidt!

27 de febrero de 2026

Hej Trine,

Tusind tak for din fine anmeldelse og for din anbefaling! Det glæder os meget at høre, at du havde en dejlig første oplevelse hos reshoppit Svendborg, og at I gjorde nogle gode fund.

Vi er også glade for, at du fremhæver butikken og vores mange prøverum. Det betyder meget for os at skabe en god og overskuelig oplevelse. Tak for din kommentar om parkering, den tager jeg med videre.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Reshoppit Esbjerg er en virkelig fin…

Reshoppit Esbjerg er en virkelig fin butik, der føles overskuelig og bestemt ikke rodet, som man ellers godt kan opleve i andre secondhand butikker. Altid smilende og imødekommende personale.
Jeg har været meget tilfreds både som standlejer og køber 😊

21 de febrero de 2026

Hej Astrid,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplever butikken som overskuelig og indbydende.

Vi er også meget glade for, at du har været tilfreds både som standlejer og som køber. Tak for de søde ord om vores personale, det varmer virkelig.

Mega god service

Mega god service, og så er det bare et super godt initiativ at bakke op om!

Hej Michala,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse og at du bakker op om initiativet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supergod service - klar anbefaling!

Jeg vil rigtig gerne skrive en god anmeldelse til Reshopit Esbjerg🫶🏻
Jeg har nu on and off haft stande hos Reshopit Esbjerg i løbet af flere år, og har tjent mellem 600-5.000kr (efter køb af stand og kompensation - 19%) hver gang!🤩
Reshopit Esbjerg leverer ALTID supergod service - uanset om det er som køber eller sælger! De står altid klar til at hjælpe i butikken, men også via deres Instagram, hvis man har spørgsmål eller brug for hjælp - det sætter jeg stor pris på.
Jeg vil fortsat blive ved med at købe stande hos Reshopit Esbjerg, og jeg kan klart anbefale dig at gøre det samme🩷

15 de enero de 2026

Hej Tilde,

Tusind tak for din fantastisk søde anmeldelse!
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du gennem flere år har haft gode oplevelser som både standlejer og kunde.

Vi er enormt glade for dine søde ord om vores service, både i butikken og på Instagram. Det er præcis sådan en oplevelse, vi ønsker at give alle, der kommer hos os.

Tusind tak for din tillid og for den varme anbefaling. Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen!

Fanstisk

Fantastisk atmosfære i Esbjerg Reshoppit og godt koncept

10 de enero de 2026

Hej Tine,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du oplever en fantastisk atmosfære i Reshoppit Esbjerg og kan lide vores koncept.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Altid dejligt at besøge

Smilende hjælpsomt personale. Altid pænt og opryddet

Hej Trine,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du altid har en god oplevelse hos os, og at både personalet og butikken lever op til dine forventninger.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mega god oplevelse gang på gang!!

Mega god oplevelse gang på gang, og altid den bedste service. Medarbejderne i butikken er altid behjælpelige, hvis man har spørgsmål eller brug for hjælp. Som standlejer næsten fra start, er det stadig en succes at komme forbi og fylde sin stand op, da man altid bliver mødt at et smil fra medarbejderne. Så alt i alt god oplevelse!!

Hej Tilde,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du gang på gang har gode oplevelser hos os og tak for din opbakning som standlejer helt fra start.
Det betyder meget for os, at du føler dig godt taget imod og bliver mødt af hjælpsomhed hver gang.

Vi glæder os til mange flere besøg!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Velindrettet og smagfuld butik med…

Velindrettet og smagfuld butik med lækre varer og søde ansatte! Altid med gode fund.

Hej Olivia,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du er vild med både butikken, udvalget og vores søde personale.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Rigtig god oplevelse

Altid imødekommende personale og god oplevelse

Hej Marianne,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du altid oplever imødekommende personale og har en god oplevelse hos os.

Super god oplevelse

Super god oplevelse

Hej Rikke,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en super god oplevelse

Det var en super god oplevelse, at have en stand i Reshoppit Esbjerg. De var super søde til at hjælpe, med opsætning, og hvis der var andet.
Jeg har også kun gode oplevelser som kunde, personalet er super søde, og butikken er ryddelig💕

Hej Marie,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en super god oplevelse med at have stand hos reshoppit Esbjerg, og at vores personale har været en hjælp både ved opsætning og undervejs.

Det betyder også meget for os, at du som kunde oplever butikken som ryddelig og personalet som søde - det er præcis den oplevelse, vi ønsker at skabe.

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi håber at se dig igen snart!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hos Reshoppit i Esbjerg har jeg kun…

Hos Reshoppit i Esbjerg har jeg kun oplevet kompetent og hjælpsom betjening! Kan varmt anbefales. Min stand er altid flot og rydelig - og det er altid muligt at få flere bøjler til opsætning af nyt tøj. Derudover er det dejligt at opleve at ens tøj bliver promoveret på deres sociale medier

Hej Isa,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du oplever vores personale som kompetent og hjælpsomt. Vi er også glade for, at du fremhæver nemheden ved opfyldning af din stand samt oplever den som pæn og ryddelig.

Dejligt også at høre, at vores synlighed på sociale medier gør en forskel for dig. Tak fordi du deler din oplevelse og anbefaler os, det sætter vi stor pris på.

🤩🤩🤩🤩

Reshoppit Esbjerg. Virkelig god måde at få solgt sit tøj og andre ting på. Altid glad og smilende personale❤️

Hej Sarah,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplever reshoppit som en god måde at få solgt sine ting på og at vores personale har gjort et positivt indtryk.

Bedste luksus genbrugsbutik!

Jeg har en stand i Esbjerg.
Det er jeg utrolig glad for!
Personalet er meget imødekommende, smilende, venlige og ikke mindst hjælpsomme.
De har fuldstændig styr på det og er gode til at hjælpe med tips og ideer til øge salget på ens stand.
Butikken fremstår altid ren og pæn og der er en god stemning.
Det er ikke sidste gang jeg har en stand her og har også anbefalet det til dem jeg kender.

13 de diciembre de 2025

Hej C Lender,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Hvor er det skønt at høre, at du er så glad for at have stand hos reshoppit Esbjerg. Det betyder meget for os, at du oplever personalet som imødekommende, hjælpsomt og kompetent og at vores tips og idéer kan være med til at øge salget på din stand.

Vi er også rigtig glade for, at du fremhæver butikkens stemning og udtryk. Det gør os stolte at høre, at du vil vende tilbage og anbefale os til andre.

Tusind tak for tilliden. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ødelagt jakke

Jeg har egentlig været tilfreds med at have en stand, men blev virkelig skuffet denne gang. Jeg satte en næsten ny og meget flot jakke til salg til en fair pris, selvom den ikke er helt billig fra ny. Alligevel fik jeg besked om efter at have hængt der i nogle uger, at den ikke måtte sælges, fordi den pludselig var blevet “defekt” i stoffet på kraven, altså revet hul i stoffet! Skaden er sket, mens jakken har hængt i butikken – og alligevel ender ansvaret hos sælger.
Det er virkelig ærgerligt, for man forventer jo, at der bliver passet ordentligt på varerne og holdt øje med dem. Det føles både uretfærdigt og uprofessionelt. Det er simpelthen ikke i orden…

Bare en advarsel til andre: Man kan ikke regne med, at tingene bliver passet på, så vælg med omhu, hvad I sender derover, desværre

11 de diciembre de 2025

Hej Sarah,

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse. Vi er oprigtigt kede af at høre om situationen med din jakke, og vi forstår fuldt ud din frustration.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores standlejere skal sidde tilbage med. Vi gør vores bedste for at passe på alle varer i butikken. Desværre kan der opstå skader, da der er mange hænder, prøvninger og bevægelse i løbet af en dag. Når det er sagt, tager vi din oplevelse meget alvorligt og ser internt på, hvordan vi kan blive endnu bedre til at forebygge og håndtere den slags situationer.

Vi har desværre ikke mulighed for at forsikre de enkelte genstande, da vi ikke ejer varerne. I tilfælde af skader henviser vi derfor til standlejers egen forsikring.

Tak for din ærlige feedback. Den hjælper os med at blive bedre, og vi håber, at du trods denne oplevelse vil overveje at give os en chance igen på et senere tidspunkt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg synes det er en nem og overskuelige måde at sælge tøj på

Jeg synes det er en nem og overskuelig måde at få solgt sine brugte ting på og hele systemet bag fungerer godt.

9 de diciembre de 2025

Hej Kirstine,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du oplever vores koncept som nemt, overskueligt og velfungerende. Det er præcis det, vi stræber efter.

Vi håber at byde dig velkommen igen!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.