Super fedt koncept - både som køber og sælger. Jeg har haft en stand flere gange i Esbjerg og bliver altid mødt af søde, smilende og hjælpesomme medarbejdere. Butikken er lys, overskuelig og alti... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
Jeg har af 2 omgange haft en stand hos Reshoppit i Esbjerg og valgte at forlænge den ene gang, fordi de kørte et tilbud på 4 ugers standleje. Overordnet set er jeg vild med konceptet og at træde ind... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
LUKSUS SECONDHANDSHOP. Reshoppit.dk er et luksus-secondhand koncept med fysiske butikker i Vejle, Herning, Horsens, Odense, Svendborg, Randers, Aarhus og Esbjerg, hvor private sælgere lejer stande på ugentlig- eller månedlig basis, hvorfra de kan sælge tøj, accessories, brugskunst og boligartikler til pris- og miljøbevidste shoppere. Reshoppit.dk er vores måde at imødekomme ønsket om en ny forbrugskultur – hvor vi forlænger vores varers livscyklus, ved at give dem nyt liv i andre hænder. Reshoppit.dk har en af Danmarks førende onlineportaler, som er specialudviklet til detailbranchen indenfor secondhandshops og luksusvarer. Systemet er til fordel for de privatpersoner, som vælger at sælge ud af deres secondhandvarer hos reshoppit.dk.
Información de contacto
Herning, Horsens, Vejle, Odense, Svendborg, Randers, Aarhus og Esbjerg, Dinamarca
- kontor@reshoppit.dk
- reshoppit.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super fedt koncept
Super fedt koncept - både som køber og sælger.
Butikken er lys, overskuelig og altid ren.
Det har været en rigtig god oplevelse…
Det har været en rigtig god oplevelse at have min stand i Reshoppit. Det er et fedt sted med mange forskellige muligheder for tøj, og der er virkelig noget for alle. Man kan være heldig at finde nogle helt unikke skatte, og samtidig er det nemt og overskueligt at have sine egne ting til salg. Jeg er super tilfreds med både salget og hele oplevelsen.

Respuesta de reshoppit.dk
Fed butik med stort udvalg
Fed butik med stort udvalg. Der er pænt og rent. Mega sødt personale og god betjening. God oplevelse, hvor man faktisk får solgt sit tøj💗

Respuesta de reshoppit.dk
Reshoppit Odense får mine varmeste…
Reshoppit Odense får mine varmeste anbefalinger!
Jeg har haft to stande hos Reshoppit indtil videre – og det er med 100 % sikkerhed ikke de sidste. Hele konceptet fungerer bare virkelig godt, og det gør det både nemt og overskueligt at sælge sine ting.
Deres app er simpelthen genial. Man kan hele tiden følge med i sine salg direkte fra telefonen, justere priser, sætte rabat på sin stand eller fjerne rabatten igen med få klik. Det giver en kæmpe frihed og fleksibilitet i hverdagen, og man føler virkelig, at man har kontrol over sit salg.
Derudover fortjener personalet også stor ros. Pigerne derude er altid mega søde, hjælpsomme og imødekommende – og man får næsten altid en hyggelig snak med på vejen. Det gør hele oplevelsen endnu bedre.
Alt i alt en virkelig god oplevelse hver gang – jeg glæder mig allerede til næste stand!

Respuesta de reshoppit.dk
Kan varmt anbefale reshoppit!
Var i reshoppit i Svendborg i går for første gang. Dejlig oplevelse. Ordentlig butik. Mange omklædningsrum. Gode priser. Vi gjorde mange fine fund. Kan især anbefales til unge (meget str s) En times parkering er jo for lidt!

Respuesta de reshoppit.dk
Reshoppit Esbjerg er en virkelig fin…
Reshoppit Esbjerg er en virkelig fin butik, der føles overskuelig og bestemt ikke rodet, som man ellers godt kan opleve i andre secondhand butikker. Altid smilende og imødekommende personale.
Jeg har været meget tilfreds både som standlejer og køber 😊

Mega god service
Mega god service, og så er det bare et super godt initiativ at bakke op om!

Respuesta de reshoppit.dk
Supergod service - klar anbefaling!
Jeg vil rigtig gerne skrive en god anmeldelse til Reshopit Esbjerg🫶🏻
Jeg har nu on and off haft stande hos Reshopit Esbjerg i løbet af flere år, og har tjent mellem 600-5.000kr (efter køb af stand og kompensation - 19%) hver gang!🤩
Reshopit Esbjerg leverer ALTID supergod service - uanset om det er som køber eller sælger! De står altid klar til at hjælpe i butikken, men også via deres Instagram, hvis man har spørgsmål eller brug for hjælp - det sætter jeg stor pris på.
Jeg vil fortsat blive ved med at købe stande hos Reshopit Esbjerg, og jeg kan klart anbefale dig at gøre det samme🩷

Fanstisk
Fantastisk atmosfære i Esbjerg Reshoppit og godt koncept

Altid dejligt at besøge
Smilende hjælpsomt personale. Altid pænt og opryddet

Respuesta de reshoppit.dk
Mega god oplevelse gang på gang!!
Mega god oplevelse gang på gang, og altid den bedste service. Medarbejderne i butikken er altid behjælpelige, hvis man har spørgsmål eller brug for hjælp. Som standlejer næsten fra start, er det stadig en succes at komme forbi og fylde sin stand op, da man altid bliver mødt at et smil fra medarbejderne. Så alt i alt god oplevelse!!

Respuesta de reshoppit.dk
Velindrettet og smagfuld butik med…
Velindrettet og smagfuld butik med lækre varer og søde ansatte! Altid med gode fund.

Rigtig god oplevelse
Altid imødekommende personale og god oplevelse

Respuesta de reshoppit.dk
Det var en super god oplevelse
Det var en super god oplevelse, at have en stand i Reshoppit Esbjerg. De var super søde til at hjælpe, med opsætning, og hvis der var andet.
Jeg har også kun gode oplevelser som kunde, personalet er super søde, og butikken er ryddelig💕

Respuesta de reshoppit.dk
Hos Reshoppit i Esbjerg har jeg kun…
Hos Reshoppit i Esbjerg har jeg kun oplevet kompetent og hjælpsom betjening! Kan varmt anbefales. Min stand er altid flot og rydelig - og det er altid muligt at få flere bøjler til opsætning af nyt tøj. Derudover er det dejligt at opleve at ens tøj bliver promoveret på deres sociale medier

🤩🤩🤩🤩
Reshoppit Esbjerg. Virkelig god måde at få solgt sit tøj og andre ting på. Altid glad og smilende personale❤️

Bedste luksus genbrugsbutik!
Jeg har en stand i Esbjerg.
Det er jeg utrolig glad for!
Personalet er meget imødekommende, smilende, venlige og ikke mindst hjælpsomme.
De har fuldstændig styr på det og er gode til at hjælpe med tips og ideer til øge salget på ens stand.
Butikken fremstår altid ren og pæn og der er en god stemning.
Det er ikke sidste gang jeg har en stand her og har også anbefalet det til dem jeg kender.

Ødelagt jakke
Jeg har egentlig været tilfreds med at have en stand, men blev virkelig skuffet denne gang. Jeg satte en næsten ny og meget flot jakke til salg til en fair pris, selvom den ikke er helt billig fra ny. Alligevel fik jeg besked om efter at have hængt der i nogle uger, at den ikke måtte sælges, fordi den pludselig var blevet “defekt” i stoffet på kraven, altså revet hul i stoffet! Skaden er sket, mens jakken har hængt i butikken – og alligevel ender ansvaret hos sælger.
Det er virkelig ærgerligt, for man forventer jo, at der bliver passet ordentligt på varerne og holdt øje med dem. Det føles både uretfærdigt og uprofessionelt. Det er simpelthen ikke i orden…
Bare en advarsel til andre: Man kan ikke regne med, at tingene bliver passet på, så vælg med omhu, hvad I sender derover, desværre

Respuesta de reshoppit.dk
Jeg synes det er en nem og overskuelige måde at sælge tøj på
Jeg synes det er en nem og overskuelig måde at få solgt sine brugte ting på og hele systemet bag fungerer godt.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.