Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er en flot butik,der altid er ryddet op og overskuelig. Det sødeste smilende og hjælpsomme personale. Jeg kan varmt anbefale både at handle i butikken og også sige sit tøj på en stand. Man sæ... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Rigtig god butik både som sælger (standlejer) og kunde. Altid pæn orden og hjælpsom personale. Generelt højere kvalitet tøj end andre second hand steder byen. Man kan gøre nogle super fund til fornuf... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de caridad
  2. Tienda de objetos de segunda mano
  3. Tienda de ropa usada

Escrito por la empresa

LUKSUS SECONDHANDSHOP. Reshoppit.dk Svendborg er en luksus-secondhand butik, hvor private sælgere lejer stande på ugentlig- eller månedlig basis, hvorfra de kan sælge tøj, accessories, brugskunst og boligartikler til pris- og miljøbevidste shoppere. Reshoppit.dk er vores måde at imødekomme ønsket om en ny forbrugskultur – hvor vi forlænger vores varers livscyklus, ved at give dem nyt liv i andre hænder. Reshoppit.dk har en af Danmarks førende onlineportaler, som er specialudviklet til detailbranchen indenfor secondhandshops og luksusvarer. Systemet er til fordel for de privatpersoner, som vælger at sælge ud af deres secondhandvarer hos reshoppit.dk.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en stand af flere omgange

Jeg har haft en stand af flere omgange, og denne gang i 2 måneder. Jeg har været rigtig glad for både personale service og mit salg hos Reshoppit. Jeg synes deres butik er altid pæn og ren, og tøjet hænger pænt:) kan klart anbefale at have en stand og få givet ens gamle tøj et nyt liv😀

20 de abril de 2026

God oplevelse

Jeg har været rigtig glad for mine 4 uger. Masser af salg og venlig behandling af de ansatte. Stor anbefaling herfra!

19 de abril de 2026

Hej Naja,

Jeg er glad for at høre, at det har levet op til dine forventninger. Tak for at dele noget om din oplevelse 💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God oplevelse og rigtig fin service

Jeg har haft en stand ved reshoppit nogle gange nu, og jeg har været rigtig glad for det. Det er nemt at sætte op med priser og skilte, og prisen for standleje er fair. Personalet i min lokale butik er desuden meget søde og behjælpelige.

18 de abril de 2026

Hej Laura,

Tak for din anmeldelse og for de søde ord om personalet!
Jeg er glad for at høre, at du har gode oplevelser i Reshoppit Svendborg - det er netop dette vi ønsker 💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er en flot butik,der altid er…

Det er en flot butik,der altid er ryddet op og overskuelig.
Det sødeste smilende og hjælpsomme personale.
Man sælger godt og tjener gode penge på sine brugte ting.
En varm anbefaling herfra ❤️

18 de abril de 2026

Hej Anne,

Tak for din fine anmeldelse!
Jeg er virkelig glad for, at du har haft en så god oplevelse i butikken - tak for at dele 💚

Jeg ønsker dig en god dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rent, pænt, dejligt sted at komme

Det er et dejligt sted at komme - og man får altid god behandling.
Der er rent og pænt - og overskueligt.
Konceptet holder og de er aktive på sociale medier.

Hej Morten,

Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med at benytte reshoppit Svendborg. Tak for at dele! ♻️

God service tak

God service tak

Hej Consumer,

Tak for den fine anmeldelse 💚

Hej Maria,

Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse ♻️

Hyggeligt nyt lokale

Hyggeligt nyt lokale, butikken har fået. Jeg har to stande og har været glad for både salg og service. Kan absolut anbefales!

16 de abril de 2026

Hej Anna,

Hvor er det godt at høre, at du har fået solgt en masse ud - så er det som det skal være ✌🏼💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De har været rigtig hjælpsomme og…

De har været rigtig hjælpsomme og behagelige , altid en fornøjelse at komme her 👍

15 de abril de 2026

Hej Conny,

Jeg er glad for at høre, at du er glad for at komme i butikken! Vi glæder os til at tage imod dig igen i fremtiden 💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Godt udvalg af forskelligt tøj i alle…

Godt udvalg af forskelligt tøj i alle størrelser. Nemt princip når du har en stand. Overskuelig butik med gode priser

Hej Nelli,

Jeg er glad for at høre, at du er glad for at benytte dig af reshoppit. Det er skønt, at du har gjort dig nogle gode fund 💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem og effektiv måde at sælge brugte…

Nem og effektiv måde at sælge brugte ting. God service

Hej Simone,

Vi forsøger altid at gøre det så simpelt og overskueligt som muligt, så at det bemærkes, betyder meget for os ♻️

Sødt personale

Sødt personale

Hej Trine,

Tak for din anmeldelse, og for de søde ord om personalet 💚

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Flot butik

Reshoppit har imødekommende og hjælpsomme medarbejdere. Butikken er super fin, og har en god overskuelig størrelse og antal stande ☺️

Et besøg værd!

11 de abril de 2026

Hej Freja,

Tak for din søde anmeldelse og for at anbefale reshoppit! 💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Overskuelig butik med søde og hjælpsomme ansatte

Her er generel god orden og det er overskueligt at gå rundt. Her er søde ansatte som er gode til at hjælpe. Der er både tøj til mænd, kvinder og børn og til alle aldre. Jeg er meget tilfreds med servicen i Svendborg og jeg fået solgt en del her.

10 de abril de 2026

Hej Katia,

Jeg er glad for at høre, at du har haft gode oplevelser i reshoppit Svendborg! 💚
Det er lige præcist det vi ønsker for vores kunder og standlejere.

Stor tilfredshed

Jeg har været meget tilfreds med at sælge i Reshoppit i Svendborg. Personalet er meget hjælpsomme og venlige, og der er en dejlig rolig og hyggelig stemning i butikken. Stor anbefaling herfra😊

10 de abril de 2026

Hej Helle,

Tak for din anmeldelse, og for at anbefale reshoppit. Vi sætter meget pris på de søde ord 💚

Nemt salg

Supergod service og placering af butikken. Godt koncept der er let at bruge. Dog lidt dyr standleje, hvis man sælger billige ting.

8 de abril de 2026

Hej Mulle,

Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse i butikken, og at servicen har levet op til dine forventninger - det er præcis den oplevelse vi ønsker for vores kunder og standlejere 💚

Vi er kede af at høre, at du synes standlejer er lidt for høj - vi forsøger at sætte den til en så rimelig pris som muligt ift. husleje, lønninger osv.

Jeg ønsker dig en dejlig dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid supergod og imødekommende…

Altid supergod og imødekommende atmosfære i butikken samt en overskuelig og indbydende butik at komme ind i. Standleje fungerer upåklageligt, og salg understøttes dejligt af butikkens brug af sociale medier.

8 de abril de 2026

Hej MLJ,

Tak for din anmeldelse, og for de søde ord. Vi er glade for at høre, at Reshoppit Svendborg lever op til dine forventninger 💚
Tak for at bemærke vores brug af SoMe - vi ønsker nemlig at få budskabet om køb/salg ud til så mange som muligt ♻️

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.