Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mohamed Kouera .. A true Master ❤️

Mohamed Kouera ., the Head Chef
.. in Anker restaurant 👀🎵❤️.. Wow.

I asked.. The Chef himself.. to surprise me.
.. Good damn .. he did. 👏❤️
Søtunge topped with hummer’ on top !!!.
., served with a Big Smile.. and a Great
‘true” story 😎

.. Napoleon had a Polish mistress
Marie Walewska’..
.. who was responsible for
Napoleon’s great success
.. by giving him..
the strategi for conquer Europe 👀😉

I give Mohamed , Malene & Hubert
.. 10 Star ⭐️ out of 10

I be back.. Ladies & Gentlemen

.. Love ❤️ from.. Benny Bomstærk
Anette & Me .. Kim.. The Creator’

See You when You See Me..

21 de julio de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dårlig service

Stor ros til køkkenet for det flotte arbejde.
Desværre levede betjeningen ikke helt op til samme niveau. Selvom vi var de eneste gæster i restauranten, virkede tjeneren uengageret og uinteresseret. Der blev ikke gjort noget forsøg på at skabe en god stemning, og vi fik hverken en forklaring på menuen eller nogen form for personlig kontakt. Det var ærgerligt, da det trak lidt ned på en ellers god oplevelse.
Jeg håber, at servicen bliver opdateret til at matche den høje kvalitet i køkkenet – for potentialet er der bestemt.

21 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Das Restaurant Anker in Assmannshausen…

Das Restaurant Anker in Assmannshausen ist ein wahres Juwel am Rhein. Die idyllische Lage direkt am Fluss bietet eine wunderschöne Aussicht, die das kulinarische Erlebnis perfekt ergänzt. Das Restaurant zeichnet sich durch eine herzliche Atmosphäre und einen exzellenten Service aus. Die Speisekarte bietet eine Auswahl an regionalen und saisonalen Gerichten, die frisch und geschmacklich hervorragend sind. Besonders empfehlenswert sind die Fischgerichte, die mit viel Liebe zubereitet werden. Auch die Weinauswahl ist hervorragend und passt perfekt zu den Gerichten. Die Gastfreundschaft und der charmante Service machen den Besuch zu einem rundum gelungenen Erlebnis. Ob für ein gemütliches Abendessen oder eine Feier – das Restaurant Anker ist definitiv einen Besuch wert. Ein perfekter Ort, um die schöne Rheingegend kulinarisch zu genießen!

20 de febrero de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dining week tilbud, super smagfuldt

Dining week tilbud.
Forret rigtig god. Specielt fiskesuppen smagte herligt.
Hovedret rigtig god. Specielt trøffelsaucen var forrygende, lige som de søde beder var perfekt tilbered.
Desserten rigtig god. Dejligt med den mørke chokolade

20 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi bestilte to x moules marinerede…

Vi bestilte to x moules marinerede hvidvinsdampede blåmuslinger med tilvalg af pommesfrites . Vi undrede vi os over at pommefrites blev serveret i en skål til deling , da det var to særskilte bestillinger . Muslingerne var meget små , mange kunne ikke åbnes eller tomme . Retten var helt kønsløs uden smag . Suppen var fuldstændig uden smag og havde aldrig set krydderurter eller andre smagsgivere . Den ringeste moulefrites vi nogensinde har fået .

11 de julio de 2024

Havde booket bord

Havde booket bord
Ingen til at modtage os
Fandt selv et bord efter ca 5 min
Satte os ned
30 min efter så lykkes det os at få drikkevare og afgive bestilling
Maden kom hurtig nok
Lille rørt tatar som var en hoveret
Var ikke tilsmagt samt kolde fritter
Som var virkelig en billig kvalitet
Ca 1 time efter vi var færdige med at spise
Lykkes det at få kontakt til en tjener
Som vi bestilte regninge ved
20 minutter så måtte jeg selv rejse mig op
Gå til baren og betale
En utrolig dårlig oplevelse
Find et andet sted eller spis hjemme

10 de julio de 2024

Absurd dårlig muslingesuppe

7 voksne/unge fik i dag Ankers frokost menu til 295 kr. Hovedretten blev kaldt muslingesuppe. Den var stort set uspiselig. Oversaltet! Fiskeboullion med muslingeskaller - der var kun meget små muslinger i få af skallerne - resten var tomme. Stor forundring over at en såkaldt fiskerestaurant vælger muslinger i slutningen af juni.
Vores gæt er, at køkkenet havde alt for travlt, da der var bryllupsfest på restauranten, og derfor valgte den nemmeste - og meget uheldige - løsning til a la carte gæsterne.
Jeg var desværre for konfliktsky til at nægte at betale🙂

29 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det var trist fredag aften

Det var trist fredag aften, at måtte tilslutte sig de kritiske røster, der bl.a. på SoMe skriver om dårlige oplevelser hos jer.Når man bor på tTøjborg har man gerne Fiskerihavnen som nabo,og gerne som nærmeste sted at tage hen for at spise fisk.Vi havde talt om, at sådan en solbeskinnet fredag eftermiddag/aften med indgang til pinsen i DK, må man kunne få den skønne friske rødspætte og nye danske kartofler hos jer - men nej.Og da vi kommer og sætter os uden for, bliver vi meget studt mødt af en kvindelig "tjener", der trods kun yderligere to selskaber/borde, der har valgt at sidde ude, bestemt ikke havde tid til at sige "pænt goddag" og "I kan sætte jer lige hvor I vil".Senere kommer hun så med menukortet og går igen.Da vi så i noget af en rum tid har kigget på menukortet,og i øvrigt hørt fra det andet bord, om hun eventuelt skulle have glemt dem,har fundet ud af hvad vi ville have, kommer hun retur og fortæller,at man desværre ikke har pighvar, som vi havde valgt!Det kunne så  have sagt fra starten.Forklaringen var sådan set godt nok,at kokkene ikke have ment at den pighvar de kunne få ,var god nok, men det hjalp så ikke os.Mange kunne så få koteletfisk,som jo så i k k e er pighvar.
Vi bestilte en fiskeforret,fik en helt aldeles lun!! hvidvin til,og de stakkels isterninger kæmpede en umulig kamp med at få indholdet gjort bare nogenlunde egnet til at ledsage fisk.Så kunne vi så vente længe igen.Talte om hvad pokker der egentlig ville være sket hvis man gik, for nu var vi helt tydeligt glemt.Vi gik så ind for at ville betale,og fik så sjovt nok at vide fra en mandlig tjener,om vi liiige kunne vente lidt.Jo, det havde vi så gjort det meste af aftenen,så hvorfor ikke også nu. Vi betalte og det bliver så nok sidste gang i laaang tid,at fisk skal bestilles her i Århus, og det er i bund og grund en trist historie.

17 de mayo de 2024

Forfærdelig mad !

Vi fik den mest forfærdelig julefrokost bestående af 13 retter. Fisken fejlede ingenting, men samtlige de varme retter var så godt som uspiselige. Tarteletterne måtte vi sende retur til køkkenet, da der var en frygtelig bismad i den lunkne fede sovs, som var enorm klistret. Vi sagde pænt nej tak til at kokken skulle lave nogle nye. Den stuvede kål, var en kold hvid klistret masse, som ikke kunne komme af skeen. De brunede kartofler var helt sorte, da sukkeret tydelig var brændt på, og var meget brændt i smagen. Så kom andelåret, der var så hårdt stegt, at kødet nærmest var brændt fast på benet. Det var svært at se, hvad der var kød, og hvad der var ben. Fik et stykke kød af, og kunne banke det ned i bordet, så det lød som om man slog med en ske... Vi var 5 mennesker, og kom af med kr. 3.200,- på trods af, at halvdelen af maden var uspiselig. Vi fik dog lidt rester med hjem til hunden.... Har sendt en mail til restaurantet, som dog har undladt at lade høre fra sig. Rent tyveri!

30 de diciembre de 2023

tyveri ved højlys dag.

var der i sommer til 5 stjerner, men i dag 1 stjerne. de har vist fået ny kok.
vi fik julefrokost 8 retter til næsten 400 kr. pr. person.
bortset fra fiskefilet var det hele meget ringe. jeg tror de har hentet alle varerne hos netto på den anden side af skovvejen.
sildene var ringe. leverpostej i foliebakke var varmet op.
ribbenstegen var ringe, da sværene var bløde.
de reklamerede med æg og rejer. ja, et halvt æg pr. person og 4 små rejer. laks var 3 små stk. pr person.
det hele kan man selv lave for under 50 kr. meget ringe af sådan et sted.
så havde de den uartighed af forlange 19 kr. for et glas vand, men jeg ville intet have og afleverede mit vandglas til tjeren (som ikke var tjener)
alligevel var det skrevet på regningen.
dette kaldes tyveri, men trods 2 skriftlige henvendelser til firmaet, reagere de ikke.
hvis en kande vand til 4 personer koster 76 kr. så er det en kubikmeterpris på 76.000 kr. og de giver selv 50 kr.
det er sgu en god forretning.
aldrig mere får de 2428 kr. af mig.
jeg blev den 5.11.23 skriftlig kontakt af indehaveren, en kvinde, som skrev, at jeg skulle slette min anmeldelse på trust pilot, før hun ville snakke med mig.
sådan et fruentimmer skal ikke bestemme, hvad jeg skal. jeg kan stå inde for mit indlæg.
først stjæler de fra en, og så truer de.
hold jer langt væk fra den restaurant, og alle de andre de har her i århus.

30 de noviembre de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Gastro week.

Gastro week.

Der var fuldt hus på Anker i aftes. Desværre gik det ud over betjening, som var mangelfuld og uprofessionel fra start til slut. Vi fik ikke vores vin som bestilt, mørbraden var rå og mælken vi havde bestilt varm til kaffen var kold. Vi fik at vide at pga travlhed måtte man sætte uuddannet personale ind. Det blev desværre ved vores bord.

28 de octubre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Schlecht nicht gutes essen/ Spis et andet sted

Schlecht nicht gutes essen - aber sehr teuer.
Dårlig mad, men dyrt. Vi bestilte nr 123 og spurgte om der var pommes frites til. Det var der, men det kostede 5 Euro ekstra(som ikke var oplyst om)
Der blev også bestilt en nr 17, hvor der stod der var parmesanost i, men det var der ikke. Efter påtale til tjeneren fik vi efter et stykke tid en undskyldning fra tjeneren og en lille skål med noget der aldrig har været parmasan, men højest billig pizzatopping. Ved betaling påtalte vi dette og fik dig en indrømmelse af tjeneren - tjo men det er jo ost☹️
Spar dine penge og spis bedre og billigere (alle) andre steder

12 de julio de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.