Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lennyson er en af de bedste og mest imødekommende tjenere jeg nogensinde har mødt!! Maden var god (og billig grundet Dining week) Lennyson håber snart du får en forfremmelsen Knus familien ve... Ver más

Información sobre la empresa

1. Restaurante

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Hos Anker serverer vi lækker fransk mad i hyggelige omgivelser på Aarhus havn. Vores menu består af alt lige fra frisk fisk og skaldyr til franske specialiteter og saftige bøffer. Vi sigter efter at give en god madoplevelse med smagfyldte retter, en go...

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

KLAGE

Hej.

har haft den værste oplevelse inde i jeres restaurant efter jeg er kommet der i så mange år.

det hele starter med jeg ringer derind torsdag D. 20-11.2025 prøver og bestille bord til 6 personer. bliver afvist blankt, da der bliver sagt der ikke er plads den dag. ( fair ) dermed ringer min svigerinde derind og får et bord med det samme. til 6 personer. fejl kan ske det forståeligt vi alle. ringer så derind igen og spørg om hvordan det kan være. Frederik tror jeg han hed, han vælger så og svarer ja vis det var ham der tog imod opkaldet, ville han også afvise hende. fordi det er det kontoret skulle have sagt han skulle sige til gæsterne. jeg vælger så bare og ligge på og ikke tage en konflikt med ham.

det bliver dermed fredag. og vi dukker så op i restauranten til vores bookede tid igennem telefonen.
vi kommer så derhen. servitricen ( Lennert ) tror jeg han hed, tager så i mod os og siger velkommen til dermed hvad han kunne gøre for os med et smil på læben. vi siger så at vi har bestilt bord til 6 personer, han siger så der går et øjeblik fordi han lige skal spørge son chef. han går så og kommer tilbage efter 1-2 minutter. han kommer tilbage helt sur med en helt forfærdelig attitude. han går næsten helt op i ansigtet på mig og siger i har ikke et bord i skal forlade stedet. kigger forbavset på ham, prøver så og sige til ham det ikke kan passe fordi. og bliver så afbrudt af ham og han siger vi skal forlade stedet. beder ham så pænt om at høre hvad det er jeg prøver og forklare ham. men ham afbryder endnu engang og siger vi skal gå og det er nu med en truede adfærd og går tættere på mig. dermed begynder jeg og blive irriteret og siger så til ham han skal snakke pænt til os. ham siger så at vis vi ikke forlader stedet så ringer han til politiet. siger til ham han bare kan gøre det, fordi jeg ved det ikke er os der er problemet her. men jeres ansat har en truede adfærd og opførsel. så trækker min kone mig væk og siger det ikke er det værd.

det skal siges vi kommer en mand 3 kvinder med 2 børn. selv at mine børn siger hvad der foregår med ham. de blev skræmt af hele episoden

håber virkeligt i gør noget ved dette. er kommet der i rigtig rigtig mange år. det er stedet vi altid kom når vi skulle ud. selv mine børn var rigtig glad for stedet.

21 de noviembre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Gør jer nu umage

Vi er de eneste i restauranten, hvilket i sig selv er mærkeligt, og ikke den aften vi havde i tankerne. Så kan det undre, at det tager mere end ti minutter før vi får vores bobler, og at vi er placeret ved et bord, som der åbenbart ikke har været tid til at tørre af.
Når man får en skaldyrsforret, hvor fingrene skal tages i brug forventer man at få en vådserviet, ligesom man kunne forvente en steakkniv til en stor bøf. Kammuslingerne var lækre - men to stk. på størrelse med to-kroner er lige i underkanten til 149, -
Maden (to retter) er ok, men slet ikke i skabet, hvilket kunne forventes med en regning på 1400, -
Nåh nej - den blev så lige højere, fordi der er et gebyr på, når man betaler med firmakort.

16 de noviembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vi havde bestil bord til mortensaften

Vi havde bestil bord til mortensaften. Efter at have fået anvist bord blev vi overladt til os selv i 45 min. Selv efter gentagende forsøg på henvendelse til tjeneren, kom der ingen og spurgte hvad vi ønskede at spise og drikke.
Til sidst - efter at have rejst os og gik op til tjenerne og spurgt hvad der foregik, fik vi forklaring om at de troede vi var betjent og at det var en fejltagelse.
Derefter kom maden, som var ok, men så glemte de vinen til dessert, da jeg havde bestilt vin menu.

Alt i alt en ringe oplevelse, og kan ikke anbefales

10 de noviembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lennyson er en af de bedste og mest…

Lennyson håber snart du får en forfremmelsen

Knus familien ved vinduet der elskede vedhæftede vin

17 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Intet levede op vores forventninger

Intet levede op vores forventninger. 1) Vi fik det forkerte mad, 2) Vi ventede og ventede og forsøgte at fat i en tjener 4 gange, 3) Maden var trist og kønsløs, 4) Vi fik noget andet mad end det vi havde bestilt,

Anker burde blive nomineret til den ringeste restaurant i Århus……

13 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt igennem en skøn oplevelse.

D.18/7-25
Min mand og jeg var inviteret på Anker af familien og blev mødt af en sød tjener som hurtigt fandt et bord til 6 udendørs i det herligste vejr, fik først lidt blandet forretter, østers/indbagte lækkerier/ blæksprutte etc. smagte vildt godt, frisk og indbydende (ikke lige noget man selv tryller med i køkkenet hos mig) det blev serveret med iskold rose’. Derefter lækker smagfuld fisk i fade med kartofler. Det var virkeligt en god frisk menu og vin’en i top. Betjeningen var søde smilende og dygtige ansatte. Hele vejen igennem klart ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️og et lille plus familien betalte for alle lækkerierne og vi 2gamle takker

18 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ikke flere chancer til Anker..

Det er så trist, at der tæt på hvor vi bor er en super hyggelig restaurant med fantastisk beliggenhed, men med ringe evne til at lave mad. Denne gang forsøgte vi os med smørrebrød. Vi fik tykke skiver stenalder brød, med mange hele nødder i. Så vi tyggede nødder mens brødet smuldrede ud på tallerkenen. I min optik passer fiskefilet og nødder ikke sammen. Det var en meget lille fisk, kyllingesalaten var tør, fiskefrikadelle var ok, men tilbehøret var alt for groft og i en tynd dressing.
Man bør kunne vælge alm rugbrød. Drop torpedo rejen ovenpå fisken- pillede rejer ville være bedre. Og hvor var asparges, rogn og grillet citron som der står på menukortet(?)
Ok vi ventede længe på maden , hvis den så til gengæld havde været god.
Den ene stjerne er for sød betjening.

15 de julio de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Hyggelig restaurant med god beliggenhed…

Hyggelig restaurant med god beliggenhed ved havnen i Århus.
Maden til gengæld var ikke særlig god, super fine råvare, men dårligt tilberedt.
Betjeningen var super sød men dog noget uerfaren viste ikke meget om det hun serverede.
Ikke god mad og spild af gode råvarer

16 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Stor skuffelse - super ringe mad/oplevelse

Stor skuffelse - vi giver kun 1 stjerne, fordi man ikke kan give 0 !!
Vi var 4 gæster.
ALT var forkert - og ringe. Små portioner og elendig mad. Fik retter vi ikke havde bestilt. Da den bestilte mad kom, var f.eks. laksen rå og kold + bøffen var både rå og kold med kold sauce - pomfritter kom 5 min efter kødet og alt måtte sendes retur til køkkenet.
Vi kommer ikke igen.
Vælg en anden restaurant !!

29 de diciembre de 2024

Emily var fantastisk

Vi havde Emily som tjener. Hun var fremragende og sørgede for vi hele tiden fik lidt ekstra service..
Vi var trætte af Vi ikke kunne give hende personlige drikkepenge.

14 de diciembre de 2024

Stor skuffelse

Stor skuffelse. Ekstremt små portioner, lav kvalitet. Vi fik fiskeservering til 389 kr, ialt cirka 10 mundfulde. Intet tilbehør udover tørt brød og 4 salatblade. Alt for dyrt ift mængde og kvalitet. Vi var ret sikre på, at der ved en fejl blev serveret halv mængde, da der kom to tallerkner til fire personer med kun en citronbåd på i anretninger umulige at dele. Lang ventetid, både på at blive anvist en plads trods reservation og halvtom restaurant, og mellem retterne. Ubehjælpsomt personale. Vi gik sultne hjem. Vælg en anden restaurant

8 de noviembre de 2024

Try again

Meget fint indrettet, dog er musikken alt for høj til at man kan have en samtale - også rer uprofessionelt at der bliver spillet reklamer i højtalerne. Men måske er det bare en smagssag.
Vi ventede ca. 25 min på vores drikkevarer og bestilte alle en burger.
Min mors burger var den forkerte ordre, og kyllingen i min burger var kold… en lille sidebemærkning, men hvorfor er brødet til burgerne ikke varmet? Det bliver mere en sandwich end en burger - i min mening.
Efterfølgende har vi alle tre fået voldsom mavepine.
Ikke de smarteste 600kr vi har brugt. Vi skulle have taget på maccen i stedet…

Vi kommer ikke igen.

1 de julio de 2024

Meget meget skuffende

Meget meget skuffende. En uge i forvejen bestilte jeg bord til 10 mennesker. Pga. antal ville restauranten gerne at vi bestilte i forvejen. Vi forudbestilte deres 2 retters frokostmenu med det forbehold, at hvis en enkelt ikke kunne lide menuen ( vi kendte den ikke på forhånd), så kunne vi bare skifte den ud. På dagen får vi serveret en fuldstændig uspiselig “fiskesuppe” kun bestående af muslinger (uden for sæson) overhældt en boullion (tror jeg), der var så salt, at den faktisk ikke kunne spises. Forretten var en lakserilette, der må have stået i køleskabet i et stykke tid for den smagte kold og ligegyldigt. En enkelt bad om at få udskiftet menuen med a la carte. Det fik vedkommende allernådigst lov til med besked om, at køkkenet ikke skulle belastes. Restauranten virkede underbemandet og vejledning om vin, menu mv. var der ingen af. Vi betalte 3000 kr. for ringe service og uspiseligt mad. Bordet bag os klagede også over deres mad og i det hele taget virkede det til at være en restaurant i krise.

29 de junio de 2024

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, mega søde og gode tjenere!!! Lasse, Andreas og Katrine kan især anbefales. Vi har haft en dejlig aften med god service! Fantastisk sted at være. Vi fik 3 retters og det var virkelig godt.

1 de junio de 2024

Uspiseligt kød

Min mor inviterede 13 gæster til fødselsdag på Anker i håb om en dejlig 2 retters menu som var bestilt på forhånd. Desværre var kødet uspiseligt, det var sejt og dårligt tilberedt. Vi konfronterede tjeneren og kokken med situationen og efter en opringning til ejeren/chefen kunne vi få en kop kaffe som plaster på såret på trods af en regning på 5.500 kr. Magen til dårlig service skal man lede længe efter og giver desværre masser af dårlig omtale.

12 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vegetarisk hovedret: løgringe og squash i en sauce

Vi var til et større firmaarrangement, hvor der flere dage i forvejen var blevet bestilt vegetarisk hovedret til nogle af deltagerne. Maden blev serveret i en lille dyb tallerken bestående af tomatsauce, nogle løgringe og en del skiveskårne squash - og intet andet. Ingen kartofler, ris, bønner, linser etc. Kun løgringe og squash i en sauce. Tjeneren spurgte, om maden havde været god, hvortil vi svarede: "Nej, slet ikke. Man kan ikke være bekendt at servere denne menu".

12 de marzo de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.