Restaurant Madern

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heerlijk menu thuisbezorgd, verrassend en met aandacht voorbereid. Een hele mooie en leuke beschrijving zit er bij, hoe je alle onderdelen het beste even kan verwarmen, afmaken en je bord op kan make... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Culibox besteld, eten was zeer goed van kwaliteit. De tijd van opwarmen klopte niet helemaal, het was nog lauw. Zelf nog wat langer opgewarmd en toen was het perfect! Voldoende garnituren, goede porti... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De doos vol verrassingen werd keurig op tijd bezorgd. Heerlijk eten. Wel zelf nog alles opmaken, maar dat heeft ook iets gezelligs met elkaar. Keurige, uitgebreide informatie toegevoegd. Elk onderdeel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hebben al eerder een bestelling gedaan bij Madern. En ook deze keer was het eten echt heerlijk! Madern, bedankt! We zullen zeker vaker een een bestelling doen! Ps kleine opmerking: de carpaccio... Ver más

Información sobre la empresa

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Heerlijke culiboxen

We hebben genoten van onze culiboxen. Voor- en nagerechten waren kant en klaar. Enkel de hoofdgerechten moesten opgewarmd worden. Hiervoor was een duidelijke omschrijving aanwezig.
Heerlijke gerechten en super service. Voor herhaling vatbaar!

25 de noviembre de 2021
Valorada con 4 estrellas sobre 5

We hebben weer genoten van de culibox!

Dit was ongeveer de 5e keer dat wij een culibox besteld hebben en het was weer heerlijk! De gerechten zagen er ook erg goed uit!
Er waren dit keer wat kant-en-klare gerechten bij, zelf geef ik er de voorkeur aan dat je het bord nog zelf moet opmaken. Dan blijft wat bijv. knapperig moet zijn langer knapperig en het overhevelen van een opgemaakt gerecht van een bakje naar een bord, maakt het meestal niet mooier.
Maar dat is maar een tip. Verder was het weer super! 😃

24 de noviembre de 2021

Perfecte combi

Heerlijk gegeten, verse mooie producten, eigenaar in de keuken, smakelijke creativiteit, de perfecte combinatie om een lekker avondje te dineren

10 de octubre de 2021

culibox

2 Culiboxen besteld voor diner thuis, de inhoud zag er keurig verzorgd uit
Vriendelijke medewerkers toen de bestelling werd afgehaald
Goede uitleg gekregen over het bereiden van de gerechten
We hebben super lekker gedineerd thuis!

17 de junio de 2021

Aanrader

We hebben heerlijk gegeten. Het eten was gemakkelijk te bereiden en het dessert was al mooi opgemaakt. Vooraf heb ik contact gehad over dieetwensen en allergieën. Heel fijn dat daar rekening mee gehouden kon worden!

10 de mayo de 2021

Aanrader

Wat een feestje, Zo’n mooi aangeleverde complete culibox!! Echt genoten!!
Gaan we zeker snel nog een keertje over doen!!

3 de mayo de 2021

8 consejos para escribir buenas reseñas.