Vorige week waren wij in Barneveld waar wij super goed geholpen zijn. Heel gastvrij ontvangen met eerst een kopje koffie. Heel vriendelijke en nette verkoper, legt alles goed uit, en neemt de ti... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Mijn ervaring met de motor kledingzaak restyle. Zoveel zaken geweest niet echt een goed passende lerenmotorjas gevonden. Bij restyle uitgekomen en daar hebben ze mij fantastisch geholpen en een custom... Ver más
Bomberjas en motor hoodie aangeschaft in maat 7XL, Beiden hebben een prima maatvoering, het lijkt me wel verstandig om in de winkel te passen mocht dit mogelijk zijn voor je. Ik nam de gok (er is ook... Ver más
La empresa ha respondido
ik ben zojuist in een (30 rijdend) motorongeluk terecht gekomen tussen 2 motoren, maar desondanks het stukje glijden en ontmoeting met de grond, volledig zonder schaaf- en botletsel er vanaf gekomen.... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
De grootste & goedkoopste motorkleding groothandel van NL.
Información de contacto
Oosteinderweg 127 A, 1432AH, Aalsmeer, Holanda
- 0297323273
- info@restylewear.com
- restylewear.com
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Fluo police model niet online leverbaar
Fluo police model 1e model €199.95 helaas niet bestelbaar online. Rest oke.

Respuesta de RESTYLE WEAR B.V.
Als er klanten twijfelen over maat…
Als er klanten twijfelen over maat doordat ze zelf niet tot daar kunnen komen kan je ze met mijn groeten geruststellen dat je een getraind oog hebt voor maten.
Wat ik bestelde nl broek en jas passen perfect. Heeft zeker te maken met jouw kennis van maten, maar we mogen ook niet vergeten dat de producten perfect ontworpen zijn en dus een perfecte pasvorm garanderen.
Het idee dat leer de tweede huid is als je met de motor rijdt komt tot leven sedert ik die jas en broek gekocht heb.
Her en der zijn aanpassingsmogelijkheden. Je kan de broek zo nauw of zo wijd mogelijk zelf laten aansluiten, je kan een extra riem dragen indien zulks nodig zou zijn.
Kort: de broek past zich daardoor helemaal aan aan de vormen van de drager. Het feit dat het leer echt degelijk en wel behandeld werd maakt het ook superzacht. En juist die zachtheid staat garant voor een aansluitende pasvorm en een extreem hoog draagcomfort.
Ik heb bewust de wintervoering uit de broek gehaald. Enkel het waterafstotend membraan zit er nog in alhoewel het er ook nog uit kan. Met of zonder de extra voering en zit de broek als gegoten. En je voelt de beschermende stukken daadwerkelijk. Zalig!
Nu de vest. Die weegt man! Maar dat gewicht heeft een reden. Je ziet ook hier weer de kwaliteitsvolle afwerking. Er is in geen enkel opzicht gekeken naar een stuk leer noch textiel en nog minder naar de beschermende onderdelen. De naden op zich zijn al een voorbeeld van kwaliteit. Ze zijn er maar er is zodanig veel aandacht besteed aan ventilatie en tezelfdertijd aan minimale water insijpeling dat je terecht moet stellen dat er een krachtig staaltje vakmanschap met de productie gepaard ging
Ook alweer overal aanpassingen mogelijk dus je kan de vest zo aanpassen dat ze als het ware een keurslijf wordt. En het ongelooflijke: zelfs nauw aansluitend geeft ze je nog alle maximale bewegingsvrijheid.
Je hebt vaak bij nieuwe stuks dat ze nog een beetje moeten “ingelopen” worden, dat ze zich moeten “zetten” naar de persoon die ze draagt.
Hier is dat gevoel van zeer korte duur. Ik had de vest aan en van zodra ik op mijn moto zat kreeg ik al het gevoel alsof ik die al een paar maanden gedragen had. Wind of regen zijn een beteknisloos begrip. En dit zowel bij de broek als de jas.
Voor het eerst ben ik uiterst enthousiast en volledig tevreden over mijn aankoop. En dat mag ook geweten zijn.
Evenmin de gedrevenheid van Umad niet vergeten. Zelfs op een zondag geeft hij antwoord. Waar vind je zo’n service nog?
Dino
Keurige snelle service
Ondanks dat de website bestelling aangaf dat er iets fout ging keurig en snel verwerkt en verstuurd door Restyle. Helaas was het product niet de juiste maat dus teruggestuurd en ook de retourbetaling is keurig en snel in orde gemaakt. Volgende keer toch maar even langs gaan ook al is het voor mij best ver.

Respuesta de RESTYLE WEAR B.V.
Ik was op zoek naar een leren motorjas…
Ik was op zoek naar een leren motorjas met broek. Ik heb helaas een maatje meer inmiddels en kwam Restyle Wear tegen op internet. Ik heb hun winkel in Barneveld bezocht en ben zeer vriendelijk door Fawad ontvangen. Tevens goed geadviseerd en een jas met broek aangeschaft die beide zijn aangepast tegen een erg net tarief. Ik kan alleen maar zeggen TOP!!! Als ik weer iets nodig heb of voor mijn echtgenote dan ben ik daar zeker weer van de partij. En aan koffie ook geen gebrek daar! Thx Fawad voor je advies/hulp.
Weer super geholpen door Fawad
Weer super geholpen door Fawad. Hij pakt direct de juiste maat voor je. En zelfs voor maat(je) onbenullig is er standaard volop keuze. Mocht je toch iets aangepast willen hebben kan dat ook. Alles rechtstreeks en in eigen beheer. Toppers!!!
Super blij met me motor jas waar er…
Super blij met me motor jas waar er nog 1tje van was.. erg goed geholpen en super veel keuze aan kleding en accessoires groetjes Rachel
Ik heb recentelijk een Restyle motorjas…
Ik heb recentelijk een Restyle motorjas en regenpak gekocht.
Mooie kleuren en zit lekker.
Begin dit jaar op de motorbeurs Utrecht een Kevlar jeans gekocht. Alles zit als gegoten en totaal niet koud op de weg😎.
Service is goed en zou er weer gaan kopen.
Heerlijk soepele wind- en waterdichte…
Heerlijk soepele wind- en waterdichte handschoenen. Voortreffelijke afwerking. Vallen wel heel ruim vergeleken met andere modellen, dus best maatje kleiner ook proberen.
Donderdag een nieuwe helm gekocht die…
Donderdag een nieuwe helm gekocht die helaas iets beschadigd was( thuis pas gezien) gebeld met Umad en omruilen was geen enkel probleem.
Waar vindt je nog zo'n service?
Grote klasse Umad!
Vandaag 7-11-2023 naar Restyle Barneveld gereden voor…
Vandaag naar Barneveld gereden voor mijn regenvoering die zo langzamerhand zijn beste tijd had gehad. Ik denk bestel een nieuwe maar ben ook nog eens flink afgevallen 20 kilo. Dus mijn pak zat niet meer zoals het hoort. Beetje aan het nadenken gegaan zelfde pak weer gepast alleen nu zowel jas als broek 2 maten kleiner. Dus de knoop doorgehakt en het fijne pak weer gekocht. Had mijn oude pak kunnen laten vermaken en de regenvoering kunnen laten vervangen voor een nieuwe maar goed dan was ik ook al wat geld kwijt geweest nu alles nieuw weer super geholpen door Fawad. Hartelijk dank! Groeten Harry
Ik had zelf een jas 6x xl die is 25 cm…
Ik had zelf een jas 6x xl die is 25 cm groter echter bleek Regenpak 2 cm te kort jas dus van centraal zorg die elke maandag ochtend komt woont in Barneveld en hij is donderdag vrij komt hij het omruilen tegen 7 x xl hij werk iedere dag tot 9 uur ‘s avonds misschien komt hij woensdag ophalen als hij niet werkt en maandag komt hij weer bij mij met Regenpak ik heb hierover gebeld daarom geef ik de hoogste score
Ongeveer 5 jaar geleden een MAGNIFICENT…
Ongeveer 5 jaar geleden een MAGNIFICENT ANILINE motor jas gekocht.
Dit is een top jas, echter verkleurd de jas heel erg
Ik heb in het verleden een leer motorjack gehad welke goedkoper was en na ruim 12 niet verkleurd was.
Voor de rest is de kwaliteit van de jas top.

Respuesta de RESTYLE WEAR B.V.
The welcoming is great and we where regonized fro previous vist
The welcoming is great and we where regonized after the second time.Just great. Very helpfull and there is a lot of knowledge about motorrider gear. I just love this store. You have lots of choices from lether to fabric.
Dames motorjack CE-Mandy
Bij verschillende motorzaken geweest op zoek naar een dames motorjas.
Had ik een leuke jas gezien, dan was het alleen in kleinere maten.
De grotere maten waren in het zwart of in een saaie groen/grijze kleur. Ik was er helemaal klaar mee.
Mijn zus stelde voor om eens bij Restyle te gaan kijken. Dus van Overijssel naar Aalsmeer. Niet geschoten is altijd mis.
Gelukkig hadden ze die dag de speciale opening voor particulieren verkoop.
We kwamen binnen en wisten niet wat we zagen. Wat een enorme hoeveelheid aan motorkleding.
Faryal kwam naar ons toe, bood een kopje koffie aan en het voelde gelijk heel vertrouwd.
Ik wilde een vrouwelijke jas met een vrolijke kleur en hou van roze. Ze pakte een jas voor mij en die zat redelijk goed, maar het mocht wel 1 maatje kleiner.
Ik wist niet wat ik meemaakte en die jas zat goed. Ik had nog een andere jas met roze gepast, maar het is de 1e keus geworden.
Ik hebt CE-Mandy motorjas gekocht, uiteraard in roze.
Hij zit heerlijk en de prijs was prima.
Ik ben ontzettend blij met de jas en als ik weer kleding voor de motor nodig heb, dan ga ik eerst bij Restyle Wear kijken of ik kan slagen. Mijn zoon rijdt ook motor en ik heb hem ook geadviseerd, dat wanneer hij iets nodig heeft, dan eerst bij Restyle kijken.
Faryal en Umad, onwijs bedankt!!!

kevlar jeans Aviator III
Een kevlar jeans Aviator III gekocht.
Hierbij werd ik zeer goed geholpen door de vriendelijke verkoper.
Hij kende z'n producten en gaf vervolgens een goed advies.
Ik probeerde nog andere kevlar broeken maar zoals door de verkoper op voorhand al aangegeven, zaten deze niet lekker voor mijn postuur.
Over de broek zelf kan ik nog geen oordeel geven omdat ik deze verder nog niet heb gedragen.
Nooit meer ergens anders motorkleding kopen
Afgelopen week voor het eerst in Barneveld geweest. Had een broek in gedachte te kopen. Wat een vriendelijk ontvangst, nemen de tijd, geven advies maar niet opdringerig. Uiteindelijk met een veel fijnere broek/legging weggegaan. Zo correct geholpen, alles voor de veiligheid van onze kleding. Ik ga nooit meer ergens anders motorkleding en accessoires halen. Moet er dik een uur voor rijden maar meer dan waard.
Volgens mij Fawad super bedankt voor je hulp!!
Geweldige leren motorbroek
Bij mijn komst in de winkel, na een kop koffie, goed geïnformeerd en geadviseerd over de leren broek die ik wilde. Broek besteld en laten aanpassen voor wat betreft de lengte. Binnen de genoemde termijn van twee weken ontvangen. Inmiddels een aantal keren aan gehad. Zit uitstekend en ben er dus erg tevreden mee.
Más información sobre otros tipos de reseñas.