Vorige week waren wij in Barneveld waar wij super goed geholpen zijn. Heel gastvrij ontvangen met eerst een kopje koffie. Heel vriendelijke en nette verkoper, legt alles goed uit, en neemt de ti... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Mijn ervaring met de motor kledingzaak restyle. Zoveel zaken geweest niet echt een goed passende lerenmotorjas gevonden. Bij restyle uitgekomen en daar hebben ze mij fantastisch geholpen en een custom... Ver más
Bomberjas en motor hoodie aangeschaft in maat 7XL, Beiden hebben een prima maatvoering, het lijkt me wel verstandig om in de winkel te passen mocht dit mogelijk zijn voor je. Ik nam de gok (er is ook... Ver más
La empresa ha respondido
ik ben zojuist in een (30 rijdend) motorongeluk terecht gekomen tussen 2 motoren, maar desondanks het stukje glijden en ontmoeting met de grond, volledig zonder schaaf- en botletsel er vanaf gekomen.... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
De grootste & goedkoopste motorkleding groothandel van NL.
Información de contacto
Oosteinderweg 127 A, 1432AH, Aalsmeer, Holanda
- 0297323273
- info@restylewear.com
- restylewear.com
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Veel kennis over de producten
Goede gastvrijheid en aandacht! Ontzettend fijn geholpen en geslaagd voor wat we zochten, vrouw en man! Snel een kijkje nemen zou ik zeggen😉

Respuesta de RESTYLE WEAR B.V.
Goed geholpen bij Restyle Barneveld.
Ik ben samen met mijn vriendin op donderdag 29-8-2024 bij Restyle geweest in Barneveld.
Medewerker daar Fawad was erg vriendelijk en we kregen meteen koffie van hem aangeboden.
Ik was op zoek naar een leren motorjas en specifiek de gp pro 2 in de kleur rood /zwart.
Na overleg en advies kwamen wij uit op de motorjas gp pro next level in de kleur neon/rood.
Dit omdat deze geperforeerd is zonder ritsen wat een betere koeling geeft in warm zomer weer.
De jas werd gepakt door medewerker Fawad het was meteen de juiste maat en hij zit comfortabel en erg mooi.
Ook op de motor zit deze jas erg prettig.
Nu een paar keer al mee gereden.
Bij warm weer erg lekker -lucht goed door en ik heb geen bezwete kleding meer er onder.
Als het kouder word kan de binnen voering er weer in maar dat moet ik ter zijner tijd nog uitzoeken wat prettiger is een thermo shirt kan ook.
Dus ons bezoek bij Restyle was geslaagd en we komen zeker weer terug als we weer motor kleding nodig hebben.

Respuesta de RESTYLE WEAR B.V.
Spijt dat we Restyle niet eerder bezocht hebben.
Zaterdag 17 augustus de trip naar Aalsmeer gemaakt. Vorig jaar na heel lang zoeken en diverse motorkleding zaken in de regio bezocht voor een motorjas voor mijn vrouw, uiteindelijk via een site in België een jas gekocht. Die jas heeft nooit mooi gezeten maar was volgens regionale zaken het enige merk dat echt grote maten had.
Nu dus doordat de jas nooit echt lekker zat toch de rit van 1,5u gemaakt naar Restyle. Spijt jazeker spijt dat we dit niet eerder hebben gedaan. Binnen 5 minuten, ik had de koffie nog niet op, vrouwlief dolblij een mooie jas die meteen goed zit. Mensen mocht je twijfelen, niet doen, hier vind je echt mooie en goede jassen tegen betaalbare prijzen en zelfs voor grote maten.
En meteen maar een goede broek erbij gekocht.
Thanks Umad, de jas met rose past perfect bij de schoenen. 1ste ritje met de nieuwe kleding alweer gemaakt, vrouwlief superblij.
Peter en Sandra
Kevlar jeans moterjas gekocht
Hier een kevlar jeans moterjas gekocht. Prima mooi jas met goede pasvorm en genoeg opbergzakken. Is voorzien van een water- en winddichte uitritsbare binnenvoering waardoor hij ook geschikt is om met fris weer te rijden. Voor dit geld heb ik geen mooiere of betere gezien. Het bestellen en de levering verliepen soepel
Goed en fijn geholpen
Ik was afgelopen zaterdag in de showroom in Aalsmeer , ik ben daar heel fijn geholpen en n goed advies gekregen , ik heb daar n heel mooie motorjas gekocht van zeer goede kwaliteit en een die je het hele jaar kan dragen , gisteren n stukje wezen rijden en het was zeker niet te warm , die jas is zeker n aanrader

Restyle mijn jassen
Restyle heeft mijn jassen vermaakt naar mijn smaak.
Daarna zijn ze prima bij mij thuis afgeleverd.
Top Gedaan

Respuesta de RESTYLE WEAR B.V.
Omruilen van te krappe handschoenen
Begin mei een nieuwe paar zomer handschoenen gekocht bij restyle. Ben goed geholpen met de mast en pasvorm. Echter bleek al snel tijdens mijn 14 daagse tourtocht dat ze toch iets te strak zaten en dus knelde en tintelingen in de vingers gaven binnen een uur rijden terwijl ik 7 uur per dag op de motor zat. Bij terugkomst heeft Restyle bij hoge uitzondering netjes mijn 2 weken gebruikte handschoenen omgeruild voor een grotere maat. Klasse service!!! Dit is de tweede keer dat ik zulke goede service van Restyle heb mogen ervaren!!!
Had schoenen gekocht
Had schoenen gekocht, maar 1 bleek lek. Na 1 jaar terug gegaan en nieuwe gekregen. Super service

Respuesta de RESTYLE WEAR B.V.
Helaas duur de het erg lang van mijn…
Helaas duur de het erg lang van mijn bestelling. Op mijn mailtje werd niet gereageerd. Toen gebeld binnen twee dagen binnen en excuses gehad netjes geregeld

Respuesta de RESTYLE WEAR B.V.
Super winkel veel op voorraad
Super winkel veel op voorraad. Goed advies en mooie prijzen :)
Broek laten vertellen... supersnel klaar !!!
Goede service en geweldige kwaliteit
Goede service en geweldige kwaliteit. Zeker de moeite waard om langs te gaan!
Zeer veel keus en zeer behulpzaam
Zeer veel keus en zeer behulpzaam. Kom er zeker weer

Goede prijs kwaliteitsverhouding
Hele korte lijnen, snel antwoord op vragen en deskundig advies. Meteen een kop koffie bij binnenkomst en ze nemen de tijd voor je. Restyle is daarom wat ons betreft een dikke aanrader. En niet onbelangrijk: een groot assortiment en goede prijzen.

Respuesta de RESTYLE WEAR B.V.
Gisteren een doorwaai jas gekocht.
Gisteren een doorwaai jas gekocht.
En zoals altijd een warm welkom en zeer goed geholpen.
Zeker aan te raden om daar eens naar binnen te gaan.
Bedankt en tot gauw☕️

Respuesta de RESTYLE WEAR B.V.
Super geholpen en als tevreden klant vertrokken
Super geholpen, lekker bakje koffie erbij, leuke verhalen in de winkel verspreid hangend wat zorgt voor een welkom gevoel. Mooie kleding, zit lekker en past goed en dat voor een mooie en vriendelijke prijs!!
Hier kom ik zeker weer.
mooie kleding en goede service alleen…
mooie kleding en goede service alleen ze zitten zo ver weg.
vriendelijke groet Marc Kuystermans

Zomer outfit
Afgelopen week in Barneveld geslaagd voor mijn zomer outfit. Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen door Fawad. Gezegd wat ik in gedachte had en we gingen aan de slag. Voor wat betreft de kevlar motorjeans en de schoenen wist precies wat ik wilde hebben en dat was ook snel voor elkaar. Wat de doorwaai-jas betreft twijfelde ik tussen 2 modellen. Beide werden te voorschijn gehaald en vergeleken. De keuze was daarna vrij snel gemaakt.
Fawad nam hiervoor alle tijd en was zeer behulpzaam.
Voor mij dus een zeer geslaagde dag.
Fawad, nogmaals heel hartelijk dank voor alle hulp en je klantvriendelijkheid.

Broek
1 maand geleden in Aalsmeer op bezoek geweest bij restyle. Broek werd in de fabriek gemaakt voor mij door een miscommunicatie(eigen schuld) was de broek er nog niet, geen probleem wordt kosteloos opgestuurd. Inmiddels de broek ontvangen en hij is perfect.
Restyle en Umad bedankt voor de topservice.

Vriendelijk
Vriendelijk, behulpzaam en vertrouwend.
Deal snel gemaakt . product zoals omschreven.

Top advies en service
Na een goed advies en een perfecte inschatting welke maat ik zou moeten passen, heb ik een Melanie Fluo Black jas gekocht in Aalsmeer. De mouwen waren alleen te lang, maar dit geen enkel probleem voor RESTYLE. De mouwen zijn met 1 weekje perfect op maat gemaakt. Wat een top service erg blij met mijn nieuwe jas.

Respuesta de RESTYLE WEAR B.V.
Más información sobre otros tipos de reseñas.