La empresa ha respondido
Virkelig godt emballeret vare. Købte to kopper fra Relief-stellet. Var lidt overrasket over, der ikke fulgte underkopper med. Måske en endnu mere præcis beskrivelse af varen havde været en god ide.... Ver más
La empresa ha respondido
Har netop været nede og hente min skønne taske i pakkeshoppen. Smuk&lækker er den! Jeg gik lidt i panik, da jeg fik en mail om, at min ordre var afsluttet, men ingen forsendelsesoplysninger. Vented... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastisk kundeoplevelse! Jeg fik hjælp af Retrofabrikken til at afhente, restaurere og gen-levere et smukt gammelt spisebord, hvor bordpladens lak havde en skade efter håndsprit. De var ualmindeligt... Ver más
Vi har et stort udvalg af varer inden for Retro, lopper, vintage og kuriosa. Har i noget i vil sælge, et indbo der skal ryddes, et dødsbo mm. er vi interesseret i at købe eller give et tilbud på tingene, ring eller send en mail til retrofabrikken@mail...
Jættevej 15 - 17, 4100, Ringsted, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Levering fin - god kommunikation. Jeg synes dog, at de keverede varer ikke helt levede op til forventningerne: lidt flere skrammer end angivet på sitet, og sengen var angivet som 200 × 90 cm, men det var ydre mål, så nu skal der laves en madras på bestilling.

Respuesta de Retrofabrikken
Jeg bestilte et bord og nogle stole online. Leveringen kom ca. 5 timer senere end aftalt, og ved modtagelse viste det sig, at stolene var ridsede og slet ikke svarede til billederne på hjemmesiden. Bordet var i orden.
Jeg kontaktede straks butikken og ønskede at fortryde købet og få pengene retur. De tilbød ombytning, men jeg afslog og afleverede selv stolene retur i butikken.
Herefter begyndte et helt uacceptabelt forløb.
I over en måned har jeg ringet og skrevet gentagne gange uden respons. Da jeg endelig fik fat i en medarbejder, lovede hun at tage sagen videre. Det skete ikke. Efter endnu en uge uden tilbagebetaling fik jeg fat i samme person igen, som nu direkte sagde, at hun hverken kunne eller ville gøre mere, og at det ikke var hendes ansvar.
Da jeg nævnte, at næste skridt måtte være politianmeldelse eller Forbrugernævnet, lød svaret køligt:
"Du må jo bare gøre, hvad der skal gøres."
Kort sagt:
Varerne svarer ikke til det, der er markedsført
Levering skete markant for sent
4 uger efter annullering er pengene stadig ikke tilbagebetalt (loven siger 14 dage)
Kundeservice er fraværende og uansvarlig
Jeg har været ekstremt tålmodig, men er nu nødt til at gå videre, da virksomheden ikke overholder hverken aftaler eller lovgivning.
Jeg kan på ingen måde anbefale at handle hos Retrofabrikken

Respuesta de Retrofabrikken
Hurtig og sikker levering - modtog varen samme dag som den blev bestilt

Respuesta de Retrofabrikken
Venligt og imødekommende personale. Hver eneste modtaget vare smukt renoveret og i fin stand. Kan i den grad anbefales

Respuesta de Retrofabrikken
Mange gode og fine ting i butikken, og en virkelig god service. En god oplevelse. Kommer gerne igen.

Respuesta de Retrofabrikken
Virkelig godt emballeret vare.
Ellers gode priser og fint udvalg.

Respuesta de Retrofabrikken
Et større hak i spejlets ramme som ikke var beskrevet på hjemmesiden. Spejlet var også meget sparsomt pakket ind.

Respuesta de Retrofabrikken
Nem handel,god betjening,fin aflevering,gode priser og fine varer.

Respuesta de Retrofabrikken
Lækkert møbel til en skarp pris,
leveret til tiden. Prikken over i'et var at Lars ikke bare kastede det af ved kantstenen, men lige bar det ind.

Respuesta de Retrofabrikken
Møblerne kom som beskrevet, levering gik hurtigt og smertefrit. Alt i alt en rigtig god oplevelse!

Respuesta de Retrofabrikken
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.