Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Levering fin - god kommunikation. Jeg synes dog, at de keverede varer ikke helt levede op til forventningerne: lidt flere skrammer end angivet på sitet, og sengen var angivet som 200 × 90 cm, men det... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Virkelig godt emballeret vare. Købte to kopper fra Relief-stellet. Var lidt overrasket over, der ikke fulgte underkopper med. Måske en endnu mere præcis beskrivelse af varen havde været en god ide.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har netop været nede og hente min skønne taske i pakkeshoppen. Smuk&lækker er den! Jeg gik lidt i panik, da jeg fik en mail om, at min ordre var afsluttet, men ingen forsendelsesoplysninger. Vented... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk kundeoplevelse! Jeg fik hjælp af Retrofabrikken til at afhente, restaurere og gen-levere et smukt gammelt spisebord, hvor bordpladens lak havde en skade efter håndsprit. De var ualmindeligt... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de mobiliario usado

Escrito por la empresa

Vi har et stort udvalg af varer inden for Retro, lopper, vintage og kuriosa. Har i noget i vil sælge, et indbo der skal ryddes, et dødsbo mm. er vi interesseret i at købe eller give et tilbud på tingene, ring eller send en mail til retrofabrikken@mail...

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flotte møbler og service i top

Flotte møbler. Hurtig levering med virkelig god service.

17 de marzo de 2025

Respuesta de Retrofabrikken

Tusidn tak for de flotte ord - dem giver videre til hele teamet :-) Vi Retrofabrikken

All good

All good
Perfect service

10 de marzo de 2025

Respuesta de Retrofabrikken

Thanks - good to hear. We love delivering to our Belgium customers. Best regards - Retrofabrikken

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Not recommend site

It Not as discribed or on the pictures shown, defekt, i wanted to Return it and was told in Denmark Not possible on used items, Threw 200.- Euros in the garbage

25 de febrero de 2025

Respuesta de Retrofabrikken

Deal customer, we are sorry that the item didnt meet your expectation, but the product was 100% fictional and identic with our webshop description. If you wish us to assist you in contacting your shipper for a formal complaint we will gladly assist you. Best regards Retrofabrikken

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Godt produkt og super service👍🏻.

Godt produkt og super service👍🏻.
Ham der leverede skrivebordet hjalp med at bære det ind, selvom at det er levering til kantsten.

11 de febrero de 2025

Respuesta de Retrofabrikken

Tak - vi prøver altid at give den bedste service. Også når vi leverer. Vh Retrofabrikken

Geweldig

Geweldig ! Snel bezorgd, Goed verpakt , Mooi product,

29 de enero de 2025

bedankt voor de geweldige recensie. Met vriendelijke groet, Retrofabrikken

Service i top👍

Virkelig service og alt var i top - køb, transport og max service.
Kan anbefales👍

29 de enero de 2025

Tak for anmeldelsen - den er vi meget glade for - vh Retrofabrikken

Great service

Serious website. Excellent communication. Great products. 200% Satisfied

16 de enero de 2025

Respuesta de Retrofabrikken

Thank you very much - we appreciate your orders, and we are happy that you are satisfied with your purchased items. Kind regards - the team at Retrofabrikken

God service. Hurtig levering

16 de enero de 2025

Respuesta de Retrofabrikken

Tak for de fine ord - vi bestræber os altid på at give den bedste service samt levere hurtigt efter køb hos os. Vh Retrofabrikken

Meget tilfreds!

19 de diciembre de 2024

Tak for de 5 stjerner - vi samler kun på tilfredse kunder :) Vh Retrofabrikken

God indpakning.

God indpakning.
Kunne være lidt forskellige farve, ikke kun sølv☺️

12 de diciembre de 2024

Respuesta de Retrofabrikken

Vi er ikke helt sikre på om du har lagt en anmeldelse på den forkerte side - da vi ikke sender hverken møbler eller lamper indpakket. Vh Team Retrofabrikken

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte et meget flot Omann Junior model…

Købte et meget flot Omann Junior model 75 skrivebord i palisander, som blev leveret præcis til aftalt tid.
Meget tilfreds med handlen 😊👍

18 de diciembre de 2024

Det er vi glade for at høre - og takker for de 5 stjerner. Vh Retrofabrikken

Let og problemfrit

Fik hurtigt svar på spørgsmål over mail vedr. varen som jeg ikke lige kunne komme forbi og se da jeg bor i Jylland. Varen blev leveret til min bopæl efter kort tid med god hjælp til at få den ind.
Alt i alt let og problemfrit.

27 de noviembre de 2024

Dejligt at høre at du havde en god købsoplevelse :-) Vh Retrofabrikken

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.