Retrotrojor

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Beställningen funkade bra och tröjan var enligt förväntan. Dock var tröjan för stor då storleksguide saknades. Eftersom det enbart är 14 dagars returrätt kunde vi inte returnera den. Bad om förlängt n... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin behandling, efter lidt korrespondance, hvor retrokit har valgt at sende ny trøje, da de godt kunne se fejl. Omen trøjen var et stykke tid på vej (det er jo juletid), så kom trøjen indenfor aftalt... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Beställde tre stycken tröjor. Två tröjor var rätt men en hade fel namn på bak på ryggen. Mailade kundservice och fick snabbt svar och blev ombedd att skicka bild på tröjan som blev fel. Behövde inte r... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Beställde en AC Milan 2006-2007 (bortatröja).Det var bra kvalitet och sonen är hur nöjd som helst!Det som drar ner betyget är att det tog väldigt lång tid innan vi fick den,dock var det julhelger.Hade... Ver más

1. Tienda de fútbol

Escrito por la empresa

Vi är väldigt stolta över vårt enorma utbud av fotbollströjor online, och du hittar dräkter från både klubblag och landslag. Alla fotbollströjor i vårt sortiment.

La gente también ha visto

Blev lurad på 650kr

Blev lurad på 650kr. Fick en tröja i felstorlek, mailade butiken att byta storlek. Dom svarade och gav mig en adress att skicka paketet till. Efter det har inget hänt!! Provat att mejla dom igen utan svar.

18 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag beställde en tröja 30/8 och…

Jag beställde en tröja 30/8 och betalade. Det började bra snabba svar på mail av någon Andreas på kundtjänst. Blev lovad gratis tryck namn och siffra, som skulle bli en present, men ett Mail kom som meddelade slut i lager, jag gav då en annan tröja som alternativ men även den verkar slut. Idag är det 7/10 och inte ett enda svar från retrotröjor på länge, och lär inte komma heller då deras hemsida är borttagen. Det är så otroligt dåligt man blir förbannad när man inser att man är lurad😡

7 de octubre de 2024

Beställde två tröjor

Beställde två tröjor, den ena med tveksam kvalitet på trycket på magen. Detta åtgärdades dock snabbt av kundtjänst. Fick ny tröja utan problem.

28 de agosto de 2024

Feltryck på logga

Fick tröjan med en uppenbart sned och feltryckt logga. Skickade en bild till dem och fick svar snabbt att de lovade att skicka en ny om jag lämnade ett betyg här på Trustpilot. Efter att jag lämnat betyget så har det varit radioskugga från deras håll. Trots att jag mailat dem flera gånger.
En besvikelse. Inte värt pengarna.

31 de agosto de 2024

Lurendrejeri

Beställde en tröja för över en månad sedan. Ingen tröja kom någon gång. Mejlade flera gånger. I början svarade de att den var skickad. Efter över 2 veckor när jag mailade om vart den var, så svara de att den var slut och inte skickats. När de sedan återbetala så betala de enbart tröjan. Ej extra kostnaden på armmärke och fraktkostnad. Rent lurendrejeri.

21 de agosto de 2024

Manchester United 80-90 Tal

Köpt 3 Manchester United tröjor årgång 80-90 tal.
Vetskapen om att dessa givetvis inte är äkta vill jag endå påstå att kvaliten och utseende är riktigt bra. Supernöjd och jag lär återkomma.

18 de agosto de 2024

Hög kvalité

Mycket bra kvalite på tröjorna jag fått och extremt smidig kundservice när man behövde lite hjälp. Skulle stark rekomendera.

15 de agosto de 2024

Otroligt oseriöst företag

Otroligt oseriöst företag. Fick skriva till dem och fråga om beställningen kommit igång, varpå den skickades. Sedan skickar de ut fel tröjor och är inte medhjälpliga med att göra rätt för sig. Skickade i retur två ggr men fick tillbaka paketet båda gångerna. Inget annat företag jag returnerat till har varit såhär oseriösa. Tröjorna är självklart inte original utan ganska tydligt fake genom storleksskillnad bl a.

13 de mayo de 2024

LITA INTE PÅ DETTA FÖRETAG

LITA INTE PÅ DETTA FÖRETAG.
Idag finns det så många småföretag som scammar.
Hemsidorna/bilderna ser så äkta och tilltalande ut att man enkelt faller. Jag gjorde det. Jag beställde min vara och betalade och har fortfarande inte fått något. Tog kontakt med kundservice och man märker att det är något program som svarat mig. Alltså är det säkerligen ett kina-företag. Sedan om man börjar titta noggrant på deras hemsida kan man märka att det är just precis lika uppbyggt som många andra små kina företag. Ångrar så jädrans att jag inte upptäckte det tidigare. Så, TILL ALLA ANDRA DÄR UTE. BESTÄLL INTE FRÅN DENNA HEMSIDA!

26 de junio de 2024

Snabb och smidig leverans

Snabb och smidig leverans. Snygg och fin kvalitét. Vi hade problem med trycket på en tröja men deras kundservice var väldigt hjälpsamma och löste problemet snabbt.

28 de mayo de 2024

Fel på två av tre

Beställde tre tröjor, tog lång tid innan de kom och när de kom var två av de fel. Efter mailkorrespondens sedan november ska de nu skicka nya om jag skriver en recension här.

25 de marzo de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.