Retrotrojor
Fin behandling, efter lidt korrespondance, hvor retrokit har valgt at sende ny trøje, da de godt kunne se fejl. Omen trøjen var et stykke tid på vej (det er jo juletid), så kom trøjen indenfor aftalt... Ver más
Escrito por la empresa
Vi är väldigt stolta över vårt enorma utbud av fotbollströjor online, och du hittar dräkter från både klubblag och landslag. Alla fotbollströjor i vårt sortiment.
Noruega
- retrotrojor.com
La gente también ha visto
Bra kundservice och ett bra utbud
Bra kundservice och ett bra utbud - rekommenderar varmt!!!
Det står på hemsidan att frakten är…
Det står på hemsidan att frakten är 8-12 arbets dagar har inte fått min tröja på 20 dagar.
Storlek stämmer ej
Beställde en XXL men tröjan som kom var max M… och inte 100 lik orginalet.
Inget att rekommendera
Fick fel storlek
Fick fel storlek, dom bad mig skicka in den eller skriva en recension här för att få få rätt storlek skickad
En av tre tröjor blev fel
Beställde tre stycken tröjor. Två tröjor var rätt men en hade fel namn på bak på ryggen. Mailade kundservice och fick snabbt svar och blev ombedd att skicka bild på tröjan som blev fel. Behövde inte returnera och kommer få rätt tröja hemskickad. Halvnöjd med beställningen.
100% bootleg skräp från kina
100% bootleg skräp från kina, spara pengarna istället. Kvaliten är urusel. Är du storlek s köp XXL trots att det är eu XXL, tröjorna är inte heller sydda rätt och proportioner på tröjan avslöjar att det är falsk/replika och inte något som är ”äkta ” ska du skicka returer så ska du göra det till en privatperson och inte till företaget för att DOM ska slippa betala tull och skatt . företag som vägrar ta ansvar.
Dåligt tryck
Bra kvalité på tröjan men trycket är jättedåligt för att vara sånt högt pris, ramlar nästan av utan att ha haft sig på den. Fläckar va det på den oxå.
Stort utbud av väldigt fina objekt
Väldigt bra och trevlig kundservice
Väldigt bra och trevlig kundservice. Hade problem med en t-shirt så de erbjöd en väldigt bra lösning till min beställda fotbollströja . Mycket fin tröja och får en nostalgi . Tummen upp!
För kort returrätt över jul + saknar storlekstabell
Beställningen funkade bra och tröjan var enligt förväntan. Dock var tröjan för stor då storleksguide saknades. Eftersom det enbart är 14 dagars returrätt kunde vi inte returnera den. Bad om förlängt någon vecka eftersom 14 dagar var innan julafton, men det var blankt nej. De följer sina villkor, men ger enbart två stjärnor eftersom jag tycker 14 dagars returrätt är väl lite när det kommer till jul.
Nöjda!
Beställde en AC Milan 2006-2007 (bortatröja).Det var bra kvalitet och sonen är hur nöjd som helst!Det som drar ner betyget är att det tog väldigt lång tid innan vi fick den,dock var det julhelger.Hade hela tiden kontakt med kundtjänst utan problem.
Fin behandling
Omen trøjen var et stykke tid på vej (det er jo juletid), så kom trøjen indenfor aftalt tid, samt forståelse for reklamationsret.
Var bra kvalité på tröjan men fick…
Var bra kvalité på tröjan men fick tyvärr fel vid leverans. Men kundservice var snabba med att lösa det smidigt.
Fick fel tröja
Fick fel tröja, men med bra kommunikation och lösning så känner man att de tar det seriöst.
Bra service
Bra service. Fick fel tröja men de svarade snabbt och erbjöd lösning för att det skulle bli rätt. Kvaliteten på tröjorna var toppskick, även om jag först fick fel tröja.
Superbra service och snabb leverans!!
Más información sobre otros tipos de reseñas.