Worst company to work for especially…
Worst company to work for especially under this compliance ed review manager Foo Yong Jin this fellow is a hypocrite who loves to insult n make fun of his staff
RHB Bank Berhad was incorporated in Malaysia as a public limited company on 24 August 1994 under the name of DCB Holdings Berhad.
Estados Unidos
Empty promises regarding my withdrawals. Topciphertrails got involved and changed the situation. I got a refund swiftly.
RHB Group is a banking and Financial Services Group in Malaysia.
I contacted them on 14th November because I have a trust with them. Last 5-6 years have not gotten invoices. Have requested they send but they juat don't. Even now 3 years have not paid their fees because....no invoice. Now when i ask they asking for paynent. But no onvoice, no bank account number where to pay.......6 days later they finally agree to "generate" an invoice to send me. Inbetween the 3 years not reaponding to emails from my office or anyome. Just a "blur" what am i paying for?