Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fed familie-oplevelse Det er første gang vi prøver et escape room, og det var en vildt god oplevelse. Det er ikke let at finde på noget sjovt at lave som familie, når den yngste er ni år og de voksne... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi var 5 afsted i alderen fra 12-52. Vi valgte et rum egnet til familie og det virkede super godt. Det var tilpas let/svært til at alle kunne være med. Vi kommer helt sikkert igen og prøver et af dere... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god oplevelse og mega sød vært. Hun gjorde det til en rigtig rar oplevelse og hun var rigtig sød til at byde os velkommen, samt god til at give relevante hints i løbet af opgaven.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fedt escaperoom med massere af gode gåder. Kan varmt anbefale Colombian Hideout. Derudover var det en super flink receptionist der tog imod os, og hun lod også min gruppe se to andre rum, for at... Ver más

Información sobre la empresa

1. Centro de entretenimiento

Escrito por la empresa

Vi er Riddlehouse, din gateway til uforglemmelige Escape Room-oplevelser i Danmark. Med vores lokationer i både det centrale København og i det nu nedlagte Vridsløselille Statsfængsel (nu Porten), skaber vi unikke eventyr, der udfordrer sindet og stimulerer sanserne. Vores mission er at bringe glæde gennem leg, læring og opdagelse. Deltag i vores eventyr.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,7

Todas las opiniones

50 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fed oplevelse! Virkelige gode værter

en fed oplevelse hele showet og værterne gjorde et godt stykke arbejde!, puha en svær drug dealer og fange

4 de agosto de 2026

Respuesta de Riddlehouse

Hvor er det dejligt at høre, at I havde en god oplevelse! Jeg håber at I vil komme igen en anden gang. Vidste du, at man kan få rabat,
hvis man tilmelder sig vores nyhedsbrev?

Fin oplevelse

👍👍hyggelig oplevelse

2 de agosto de 2026

Respuesta de Riddlehouse

Tusind tak for din feed-back.
Vi tager fat i jeres oplevelse med det samme. Mit navn er Frederik. Jeg er partner i Riddlehouse, og jeg vil meget gerne høre mere om jeres oplevelse, så jeg kan håndtere sagen på mest korrekte vis. Hvis I vil ringe til mig på 61107768, vil jeg være meget taknemmelig.
Det er første gang vi hører om en oplevelse af denne slags, og vores værter er trænede i at give vores gæster en god oplevelse, og frem for alt tage ordentligt imod jer når I ankommer. Det er vores fineste opgave altid at være imødekommende og nærværende - også når I kommer ud af jeres Escape Room igen. Vi vil jo altid gerne høre om jeres oplevelse og dele både glæden og tage imod forslag til forbedringer I eventuelt kunne have.
Der kan naturligvis, som I skriver, både være tale om et enkeltstående tilfælde, eller en misforståelse, men det ændrer jo ikke på jeres oplevelse af situationen. Jeg vil som sagt meget gerne snakke med jer, så ring meget gerne når det passer.

Venlig Hilsen
Frederik Høgh
Riddlehouse

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt igennem en fed oplevelse

Helt igennem en fed oplevelse. Vi var 3 voksne og en dreng på 14 og alle deltog på lige fod. Vi prøvede rummet Seven og og fik den hjælp vi havde brug for undervejs. Tilpas uhygge og lidt besværlige opgaver gav et fedt helhedsindtryk. Vi var så tæt på men klarede det ikke indenfor tiden, vi nåede dog at få lov til at se løsningen.
Tusind tak til gamemasterne og særligt til Frederikke som tog sig godt af os fra starten🤩

31 de julio de 2026

Mega fed oplevelse

Mega fed oplevelse! Personalet var de sødeste og gav gode historier. Vi prøvede et Olsen-banden escape room og det var det fedeste! Mega fedt udført. Kæmpe anbefaling herfra.

28 de julio de 2026

Respuesta de Riddlehouse

Vi er så glade for at høre, at I havde en god oplevelse, og håber at I vil komme igen en anden gang!

Virkelig fed oplevelse

Virkelig fed oplevelse, og dejligt at ting der skal bruges, er lavet til at kunne blive brugt. Man ved når man har gjort noget rigtigt eller forkert. Stor anbefaling

27 de julio de 2026

Respuesta de Riddlehouse

Dejlig feedback! Hvilket Room spillede I?

We had a great time

We had a great time - we have done escape rooms all over the world but this one was the most fun .... thank you

25 de julio de 2026

Respuesta de Riddlehouse

Thank You so much Jens! Hope to see you again sometime! Remember you can always take a chance, show up, and if you are only two or three people, you only pay for the actual amount of people. 2 people= 438 kr.

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling!! Vi var i “7” og det var så gennemført og spændende! Vi skal uden tvivl tilbage 😊

22 de julio de 2026

Respuesta de Riddlehouse

Hvis I kommer tilbage, så glæder vi os til at tage imod jer! Hvis I så vil komme igen - igen, så byder vi ofte på "golden tickets" hvor man kan tage gratis gæster med, hvis man booker til minimum 4 personer

Rigtig sjov oplevelse

Rigtig sjov oplevelse. Jeg var meget imponeret over, hvor meget der var gjort ud af det. Vi var i Gothersgade og havde booket "The Ring". Selvom sværhedsgraden var sat til 9 ud af 10, tænkte jeg først: "Hvor svært kan det være?" Men det var virkelig begavet og udfordrende, og vi havde det skide sjovt. Det gør vi helt sikkert igen!

8 de julio de 2026

Super fedt escape room

Super fedt escape room, vi var i “the ring” og fik hurtigste tid i juli.
Det var super sjovt og udfordrende, man fik hjælp når de synes det var nødvendigt, hvilket var federe end andre steder jeg har prøvet, hvor man selv skal bede om hjælp.
Den eneste grund til at vi ikke giver 5 stjerner er slutningen, hvor vi havde løst det hele og var lidt i tvivl om vi var færdige, det kunne være fedt med lidt mere action til sidst så vi vidste at vi havde gennemført.

4 de julio de 2026

Rigtig god oplevelse

Vi var 21 unge mennesker på blå mandag og var i alle 4 rum på samme tid. Rigtig god service under bestilling og stor fleksibilitet ifht starttidspunkt så det passede med vores tog. God koordinering med 21 i alle rum på samme tid. God oplevelse.

11 de mayo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det var en spændende oplevelse at…

Det var en spændende oplevelse at besøge riddlehouse i vridsløse fængsel. Vi havde valgt "Fængselslægens hemmelighed" og vi fik en god intro til rummet. Det var sværhedsgrad 8/10 og der var da også udfordringer undervejs. Vi kom igennem og havde generelt en god og spændende oplevelse. Det eneste der trak lidt ned var at 2 af de 6 lommelygter vi fik udleveret løb tør for strøm undervejs så vi måtte bruge lygten fra vores telefoner.

26 de abril de 2026

Super god oplevelse

Det var første gang min veninde og jeg skulle prøve et escape room. Det var en super god oplevelse. Vi var godt møre i hjernerne bagefter, men det lykkedes os at komme ud. Værtinden var super sød og hjælpsom og gav os hints her og der. Vi prøvede rummet Seven og det var lige tilpas svært for os nybegyndere. (Vi fik vist lidt ekstra tid).

23 de abril de 2026

Respuesta de Riddlehouse

Dejligt at høre at I havde en god oplevelse. Siden I var på besøg, har vi åbnet et nyt escape room "Mission Force: Spymaster Protocol". Den kan jeg virkeligt anbefale :)

Fantastisk oplevelse

Vi var inde og spille The Ring, - det var en mega fed oplevelse. Hvis jeg kunne give flere stjerner, så havde jeg gjort det.

Masser af udfordringer, men god hjælp af værtinden. Tusind tak for den gode service! Vi skal helt klart komme tilbage og spille de andre rum! 10/10!!!!

8 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min kæreste og jeg var inde og prøve…

Min kæreste og jeg var inde og prøve midnight train to progue. Det blev reklameret som et stille og roligt nostalgisk oplevelse med fokus på oplevelse istedet for svære gåder. Lige præcist det fik vi og personalet var super flinke. Kommer nok igen en anden dag for at prøve et rum mere.

28 de marzo de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ingen anbefaling af Nattoget Til Prag...

Vi har nu prøvet to af jeres Escape Rooms på Gothersgade. Vi kan absolut IKKE anbefale at prøve rummet The Night Train to Prague. Det var super kedeligt, og havde ingen wow-effekt. Det var faktisk bare forvirrende og tilfældigt. Ingen rød tråd, eller "YES!"-følelse, når man løste noget. Vi tog nogle venner med, som skulle prøve Escape Rooms for første gang, og det var lidt pinligt at dette skulle være deres første oplevelse.

The Columbian Hideout har vi også prøvet, og det var super fint! Bare nogle lidt slidte rum og rekvisitter, men The Columbian Hideout havde flere sjove gåder og koder til hængelåse, samt en god rød tråd.

28 de marzo de 2026

Respuesta de Riddlehouse

Vi sætter så meget pris på din feedback, og har på baggrund af din anmeldelse igangsat en proces med at få den røde tråd meget mere "Frem", få de små succes-oplevelser bedre markeret. Det er nemlig det escape room vi har som har den bedst funderede røde tråde, men dette er simpelthen ikke kommet godt nok ud overfor vores gæster. Og bestemt er intet tilfældigt, men idet det, indtil nu, har været et multi-linært rum, kan de være svært at overskue, hvordan man løste hvilken gåde, og hvad det ledte til hvad.
Men det arbejder vi nu på højtryk på at få forbedet... En større operation...

Mvh Riddlehouse-Teamet

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Simpelthen en rigtig dårlig oplevelse

Simpelthen en rigtig dårlig oplevelse. Nattoget til Prag kan ikke anbefales. Hver gang vi skulle finde ud af, om en person var morderen, var vi nødt til at få en ledetråd fra personalet. Derudover ville det være en stor forbedring, hvis teksterne var på dansk, da man ellers mister meget af forståelsen.

Vi nåede ikke at blive færdige og fik aldrig en forklaring på, hvorfor personen var morderen – hvilket ellers hurtigt kan gennemskues, da profilerne er vist i rækkefølge. Personalet indrømmede selv, at rummet ikke er deres bedste escape room og lave anderledes end de andre - Det kunne være rigtig rart hvis der var oplyst om det inden man går i gang. Samtidig kunne man tydeligt høre personalet sidde og grine højlydt, hvilket også trak ned i oplevelsen. Sødt personale, men utrolig rodet fortælling til at starte med og man blev lidt efterladt som et stort spørgsmåltegn.

20 de marzo de 2026

Kære Mille,
Først og fremmest er jeg ked af at høre, at dette Escape Room ikke faldt i din smag. Nogle synes at det er det bedste vi har og nogle synes det modsatte. Men din feedback betyder meget, og vi vil helt klart arbejde videre med at oversætte flere engelske tekst-elementer til dansk.

Jeg skal huske at sige, for andre brugeres skyld, at man ikke ved hvem morderen er, blot fordi sporene og opdagelserne fysisk står i rækkefølge ;)

Under alle omstændigheder lyder det til, at din samlede oplevelse, skulle have været bedre. En bedre introduktion, ro under jeres escape room-oplevelse, og en bedre afslutning. Det står helt klart for mig. Og det beklager jeg.

Dette Escape Room adskiller sig på nogle måder fra de andre, men mest på den måde, at vi har prøvet at gøre det mere indlevende for vores gæster at spille Escape Room'et.

Om Night Train to Prague er det bedste Escape Room vi har eller det dårligste, er, i sidste ende, smag og behag, men jeg vil meget gerne sørge for at jeres næste oplevelse bliver meget bedre end den I havde i denne omgang.

Vil du ikke kontakte mig på Frederik@riddlehouse.dk eller på 61107768, så jeg kan få det fulde indtryk af jeres oplevelse og høre hvordan en ny oplevelse kunne blive meget bedre :)

Endnu en gang; tak for din feedback - og jeg håber, at du vil række ud til mig.

Mega fed oplevelse!

Mega fed oplevelse!
Vi prøvede afdelingen i Vridsløselille, og både stemningen og omgivelserne var fantastiske. Vi var 2 personer om ‘fængselslægens hemmelighed’, og det var en virkelig fed oplevelse, hvor hjernen var på arbejde konstant.
Personalet var guld værd. Virkelig søde og snakkesalige, og super gode til at hjælpe med ledetråde når man sad fast.

21 de marzo de 2026

Kære Carla,
Tusind tak for de fine ord!

Mvh
Frederik
Riddlehouse

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.