Rip and Ship Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ze kunnen makkelijk liegen over je eigen bestellen. Annulleren het bestelling wnr ze merken dat ze het kaart onder value verkopen. Het gaat maar hoe die mensen het willen. Zeker geen aanrader. Niet te... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onlangs maakte ik kennis met Ripandship.nl welke een erg leuk concept heeft bedacht m.b.t. het uitpakken van Pokemon kaarten. De eigenaar van het bedrijf doet op een enthousiaste en humorvolle... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na wat verwarring over mijn bestelling bij PostNL vandaag toch netjes mijn bestelling binnen gekregen. Had over de verwarring mailcontact gehad en hier werd snel en netjes op gereageerd. Mijn beste... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn eerste ervaring met Rip and Ship NL was ronduit geweldig! De levering was bliksemsnel. De producten zijn van topkwaliteit, precies zoals beloofd. De communicatie was helder en hield me perfect op... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de juegos
  2. Tienda de hobbies

Escrito por la empresa

Welkom bij Ripandship.nl, waar onze liefde voor Pokémon en passie voor kaarten samenkomen in een kleurrijke online wereld! Wij zijn een jong en dynamisch team dat niet alleen de trends volgt, maar er ook een paar creëert. Bij Ripandship.nl streven we ernaar om jou de meest unieke en geliefde Pokémon-kaarten te bieden, zodat jouw verzameling eruit springt en je die glimlach van vroeger weer terugkrijgt.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

101 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

23 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Toppers

Toppers. Super snel en zorgvuldig ingepakt. Heel blij ook met een extratje wordt gewaardeerd! Ga zo door

24 de septiembre de 2025

Duidelijke communicatie

Hele duidelijke communicatie via de mail. Mijn bestelling had vertraging en daar werd ik wekelijks voor op de hoogte gehouden. Hartstikke duidelijk!

5 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aanrader! Goede communicatie en netjes verpakt en verzonden

Mijn bestelling was super goed ingepakt met bubbelfolie ( mijn grote waardering ivm de bescherming van mijn bestelde etb’s )

Al met al echt een aanrader! Goede communicatie over de bestelling en netjes verpakt. Ga zo door toppers!!

8 de agosto de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de Rip and Ship

Wat fijn om te horen dat alles uiteindelijk goed is gekomen! 😊 Bedankt voor je geduld en je waardering voor onze communicatie en verpakking we vinden het belangrijk dat je bestelling veilig en netjes aankomt. We waarderen je enthousiaste woorden enorm en helpen je in de toekomst graag weer verder. 🙌

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles was goed toegekomen + een…

Alles was goed toegekomen + een eerlijke prijs.

22 de julio de 2025

Respuesta de Rip and Ship

Bedankt voor je fijne feedback! 😊 We zijn blij dat alles goed is aangekomen en dat je tevreden bent over de prijs. Tot de volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik Hou van deze winkel altijd op tijd…

Ik Hou van deze winkel altijd op tijd levering en gweldige en goeie producten

Love you rip and ship

26 de junio de 2025

Respuesta de Rip and Ship

Wat superlief om te lezen! 🥰 We zijn blij dat je zo tevreden bent over onze levering en producten. Wij ❤️ jou ook, en we blijven ons best doen om je blij te maken met elke bestelling!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfecte service en snelle levering

Perfecte service, erg snelle levering, perfect verpakt, zeer tevreden weer en mooie kaarten zoals omschreven. Erg leuke en waardevolle mysterybox. Zaten veel mooie producten in.

16 de julio de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de Rip and Ship

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent! 🤩 Fijn dat de levering, verpakking en kaarten helemaal naar wens waren, en dat de mysterybox je blij heeft verrast. We hopen je snel weer zo’n leuke ervaring te bezorgen!

Perfect

Super goede service met gratis packje erbij!

1 de julio de 2025

Respuesta de Rip and Ship

Wat leuk dat je zo tevreden bent! 🎉 Fijn dat het extra pakketje in de smaak viel. Bedankt voor je mooie woorden en graag tot snel!

Super

Super! Fijne communicatie en snel geleverd.

16 de junio de 2025

Respuesta de Rip and Ship

Dankjewel! 🙌 We zijn blij dat zowel de communicatie als de levering naar wens waren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede levering en alles kwam snel en…

Goede levering en alles kwam snel en heel aan! Leuke kaarten eruit gekregen :)

27 de mayo de 2025

Respuesta de Rip and Ship

Bedankt voor je leuke bericht! 😊 Fijn dat alles snel en in perfecte staat is aangekomen, en super dat je blij bent met de kaarten. Veel plezier ermee!

Product zoals omschreven

Product zoals omschreven, snelle levering. 5/5!

14 de mayo de 2025

Respuesta de Rip and Ship

Bedankt voor je topreview! ⭐⭐⭐⭐⭐ Fijn dat het product helemaal naar wens was en snel geleverd is.

Zijn toppertjes en eerlijk

Zijn toppertjes en eerlijk
Plus snelle levering

12 de mayo de 2025

Respuesta de Rip and Ship

Wat een mooi compliment! 🙌 We doen ons best om eerlijk te zijn en snel te leveren fijn dat je dat waardeert. Bedankt topper!

Goede webshop

Goede webshop, snelle levering en ik voelde mee gewaardeerd als klant.

18 de mayo de 2025

Respuesta de Rip and Ship

Wat fijn om te horen dat je je gewaardeerd voelde! 🙏 We vinden het belangrijk dat elke klant zich speciaal voelt. Bedankt voor je mooie woorden en je vertrouwen in onze webshop.

8 consejos para escribir buenas reseñas.